En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
İşte beklediğim bildiğim bir final ama kime oy vereceğim hakkında çok tereddütlüyüm. Birisi bana göre kaliteli, diğerininde sanki şarkıları bir tık daha hitap ediyor. Zaman çok zaten. Iki grubunda şarkılarını dinleye dinleye bir karara varırım.

Tahmin yürüteceksem Seksendört alır gibi. Bir önceki turda daha fazla oy almış.

Beni iyi tanıyorsun destere :A şuan karasızım ve belki çekimser kalırım :D

Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydi :A
Aslında ben son gün oylayacaktım ama acil Almanya'ya gittiğim için oy verip gittim ve şansa ben oy verince eşitliği bozup Seksendört grubunun 12-11 öne geçmesini sağlamışım. Sonra baya fark atmışlar 😱

@S.G.A.T. emeğine sağlık. Bana zamanında grup eşleşmesi için danışmadığın için teşskkürler :A bu grupların önceki turda eşleşmesi hele de ben vesile olsaydım yüreğimi acıtırdı :F
burda artık çekimser değilsin dosi bizdensin :)bir önceki oylamada olduğu gibi yine doğru adrese oy vereceğini düşünüyorum :)

nasıl geçtiler Duman'ı ya hala aklım almıyor :( Rezillik. :(
maNga kazansın. En azından maNga kazandı diyelim.
hemde ezici farkla almış galibiyeti seksendört helal olsun :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Duman ve MFÖ efsanelerine yazık oldu..

Manga nedir yaa iğrenç. 84 çok iyi değil. Model olsa daha iyiydi. 84 derdim ama oy vermeyeceğim.:)
rihannaya verdiğim oyların br hatrı varsa seksendört dersin tarafsız kalmak kötülerin olduğu ortamda kötülerden yana taraf tutmakla eşdeğerdir :)

Yarı finali geçenler finale çıktı zaten :D

Fanatizme esir olmak istemiyorum :D @destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum :A Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey :D
bence öyle bişey yap
bakalım teneke kupayı tumanmı alacak mfö mü? :) ama ordada kaybederse durumun vahim :)

Duman nasıl elenir ya :T: Seksendört dedim.

bal gibide elenir adalet yerini bulmuş :) burda seksendört demen ise harika :)

rihannaya verdiğim oyların br hatrı varsa seksendört dersin tarafsız kalmak kötülerin olduğu ortamda kötülerden yana taraf tutmakla eşdeğerdir :)

bence öyle bişey yap
bakalım teneke kupayı tumanmı alacak mfö mü? :) ama ordada kaybederse durumun vahim :)

bal gibide elenir adalet yerini bulmuş :) burda seksendört demen ise harika :)

O grupta kadın yok sen niye mücadele ediyorsun.:F

Yanlış kişiden oy topluyorsun, ben verdim zaten 84'e. :bhr: :A
Masacre onu destekliyorsa 84 diyorum..
@Çiğdem- seksendörtlü , @Tolstoyevski bethovenin 48. senfonisini destekliyor :) @MasacRE- büyük ihtimal mandayı destekliyordur lanet olası şey zaten hiç bana faydası dokunmadı bugüne kadar :)
2 oy gerideyiz içinizden ruh çağırmayı bilen varsa ölmüş Özgürün ruhunu çaüıralımda gelip oy atsın MS de Seksendört ile yarışıyordu :A :A :A @ozgur2113