En Favori Türk Müzik Grubu | D Grubu

Hangi 2 isim üst tura yükselsin?

• Mor ve Ötesi

Oy: 21 65.6%
  • Kolpa

Oy: 20 62.5%
  • Neyse

Oy: 0 0.0%
  • Pinhani

Oy: 18 56.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Adamların 88 milyonluk şarkısı var
Biliyorsunuz bu forumda popülerlik en önemli şey, bence Kolpa'nın fark atmadığına şükredelim
@S.G.A.T.

Ergen şarkısı, ergen topluluğu. Tabi ki onları dinleyenlere de saygımız var da ama grup, menajerleri bu durumu bilerek kullanıyorlar. Ergen şarkıları yapılıyor. Pis Yedilide bile çıktı adamlar
Sevmiyorum.
Zaten olası eşitlik durumunda üst tura çıkanı biz belirleyeceğiz. Bizim de oyumuz belli Pinhani
Kolpa'nın gruptan çıkmak için tek şansı tekbaşına 2.olması
@Çiğdem-

Youtubede ismini aratıp bu izlenemyi gören oy atmıştır , kim nerden bilsin Kolpayı
@S.G.A.T.
O kadar da değil canım tanınmış bir grup
Tabi sende 2000 sonrası müzikler olmadığından tanımaman normal milenyum çağına girememişsin daha

O kadar da değil canım tanınmış bir grup
Tabi sende 2000 sonrası müzikler olmadığından tanımaman normal milenyum çağına girememişsin daha
2010 dan sonrayı ergenler dinlesin benim ne işim olur

Ama ilk turları güzel ilgili götürdük @S.G.A.T. senle bana teşekkür etsin

Yerlide bu kadar olmasa da ilgili gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorum
Baş başa kalacağız gibi geliyor bana
@MasacRE-
Aslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılır
Ama ilgi olsun tabi yine de forumun kararı ne olursa saygı duyarız

Yerlide bu kadar olmasa da ilgi gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorum
Baş başa kalacağız gibi geliyor bana
@MasacRE-

Yabancıyıda hallederiz yaaa MS biraz yabancı kültürleri açtı

Etiket ederiz reklam yaparız bir şey uydururuz
Ya bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce

Aslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılır
Ama ilgi olsun tabi yine de forumun kararı ne olursa saygı duyarız
Haklısın tabi ki ilgi az olursa sadece tanıyanlar oy atar ama o zaman da pek renkli olmaz
Hem ilgi gösterenlere yeni grupları tanıtırız. En azından Queen, Bee Gees, Pink Floyd, Nirvana gibi devlerin efsane şarkılarını herkes tanır

Kesinlikle yerliden daha bilgilendirici olacak

Ya bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce
Yabanci yerli karışık olursa Yabanci baya gölgede kalır gibi
Bırak bu bitsin forumca tamamen oraya odaklanalım

Tamam öyle yapalım o zaman doğru diyorsun

@Yiğitt ile biz aynı anda götürmüştük , o yerliyi açıyordu bitince ben yabancıyı

Sırasıyla götürüyorduk

Neyse biz de @S.G.A.T. ın dediği stil yapalım, değişiklik olsun
Evet kesinlikle yanlış taktik yüzünden film konularına pek giremedik. Çok hızlı ilerlediniz iki film eleştirisi yapamadan şampiyonlar belli oldu
Türk şuan daha önemli zaten forum için
Yabancı genel şarkıcılar olsa ilgi görürdü ama grup şarkıcıları pek bilen olurmu bilmiyorum orası sıkıntı görünüyor