Ergen şarkısı, ergen topluluğu. Tabi ki onları dinleyenlere de saygımız var da ama grup, menajerleri bu durumu bilerek kullanıyorlar. Ergen şarkıları yapılıyor. Pis Yedilide bile çıktı adamlarAdamların 88 milyonluk şarkısı varBiliyorsunuz bu forumda popülerlik en önemli şey, bence Kolpa'nın fark atmadığına şükredelim@S.G.A.T.
O kadar da değil canım tanınmış bir grupYoutubede ismini aratıp bu izlenemyi gören oy atmıştır , kim nerden bilsin Kolpayı@S.G.A.T.
2010 dan sonrayı ergenler dinlesin benim ne işim olurO kadar da değil canım tanınmış bir grupTabi sende 2000 sonrası müzikler olmadığından tanımaman normal milenyum çağına girememişsin daha
Aslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılırYerlide bu kadar olmasa da ilgili gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorumBaş başa kalacağız gibi geliyor bana@MasacRE-
Yerlide bu kadar olmasa da ilgi gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorumBaş başa kalacağız gibi geliyor bana@MasacRE-
Yabancıyıda hallederiz yaaa MS biraz yabancı kültürleri açtı
Yerlide bu kadar olmasa da ilgi gelmesinden emindim de yabancıda ne yapacağız bilmiyorumBaş başa kalacağız gibi geliyor bana@MasacRE-
Ya bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizceYabancıyıda hallederiz yaaa MS biraz yabancı kültürleri açtı
Etiket ederiz reklam yaparız bir şey uydururuz
Haklısın tabi ki ilgi az olursa sadece tanıyanlar oy atar ama o zaman da pek renkli olmazAslında bir yandan ne kadar az ilgi olursa o kadar kaliteli seçimler yapılırAma ilgi olsun tabi yine de forumun kararı ne olursa saygı duyarız
Yabanci yerli karışık olursa Yabanci baya gölgede kalır gibiYa bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce
Tamam öyle yapalım o zaman doğru diyorsunHaklısın tabi ki ilgi az olursa sadece tanıyanlar oy atar ama o zaman da pek renkli olmazHem ilgi gösterenlere yeni grupları tanıtırız. En azından Queen, Bee Gees, Pink Floyd, Nirvana gibi devlerin efsane şarkılarını herkes tanır
Kesinlikle yerliden daha bilgilendirici olacak
Yabanci yerli karışık olursa Yabanci baya gölgede kalır gibiBırak bu bitsin forumca tamamen oraya odaklanalım
@Yiğitt ile biz aynı anda götürmüştük , o yerliyi açıyordu bitince ben yabancıyıYa bir de bu yabancıyı eş zamanlı mı götürelim yerliyle acaba bir yerli bir yabancı mı açalım yani yoksa yerli tamamen bitince mi yabancıya geçelim? Hangisi daha iyi olur sizce
Evet kesinlikle yanlış taktik yüzünden film konularına pek giremedik. Çok hızlı ilerlediniz iki film eleştirisi yapamadan şampiyonlar belli oldu@Yiğitt ile biz aynı anda götürmüştük , o yerliyi açıyordu bitince ben yabancıyı
Sırasıyla götürüyorduk
Neyse biz de @S.G.A.T. ın dediği stil yapalım, değişiklik olsun
Türk şuan daha önemli zaten forum içinEvet kesinlikle yanlış taktik yüzünden film konularına pek giremedik. Çok hızlı ilerlediniz iki film eleştirisi yapamadan şampiyonlar belli oldu
Umut görüyorsun 17ye 17 zaten. Bu nasıl oylamaPinhani
Kolpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?