kolayı var ben olsam erkek gurupları direk safdışı bırakırım sadece kadınlardan oluşan 32 gurup yeterlisenin sorunun
Eğer gerçekten sığmıyorsa 5li grup yapıp en iyi 3.leri de 2.tura alabilirsin belki Avrupa Şampiyonasındaki gibi
kolayı var ben olsam erkek gurupları direk safdışı bırakırım sadece kadınlardan oluşan 32 gurup yeterlisenin sorunun
Eğer gerçekten sığmıyorsa 5li grup yapıp en iyi 3.leri de 2.tura alabilirsin belki Avrupa Şampiyonasındaki gibi
ne güzel akıl ettinHa oldu bir de play-off oynasınlar istersen
yabancı kalite isim bir dua lipa varmış diğerleri hepsi çöpmüşYabancı ecünnüler yok dedin , getirdik ama sen gelmedin bu seferde beyefendi
İşte yıllardır aradığım çözüm Baş jürilerimizden @Çiğdem- de okey'se bunu yapalımkolayı var ben olsam erkek gurupları direk safdışı bırakırım sadece kadınlardan oluşan 32 gurup yeterli
hogatha kabul etmez kızlardan bahsedince direk süpürgesine atlayıp şirretlik yapar şimdi birde yetki vermişlerki ümüğümüzü sıkar bence şarkı yarışmalarındaki yetkisi kaldırılsın mesela gidip yerli dizilerde moderatör olsun oraya uğramıyorum nasıl olsaİşte yıllardır aradığım çözüm Baş jürilerimizden @Çiğdem- de okey'se bunu yapalım
taylor teyzeyle geleydin ya muhteşem taylor dururken hemde günceldi kadının başarısı gittin kartkolik sia ile yarıştın şampiyon yapanlarıda kınıyorum burda dua lipa ya nasıl kıydınız la ? gerçi @Billy Kane katletmiştir kadını batıracağı gün gibi ortadaymış ona teslim etmeyeydiniz kazanırdı dua .. dualarımız dua lipayla ama iş işten geçmiş