iki kız gördüm sanki orda onları destekliyorumhangi yarısı? 🙄
iki kız gördüm sanki orda onları destekliyorumhangi yarısı? 🙄
idolümsüniki kız gördüm sanki orda onları destekliyorum
tepsi gurubunu eklemeyi unutmayasın yoksa idolün her an isyan çıkarabiliridolümsün
Hepsi mi demek istedin? Şakaya giremedim pektepsi gurubunu eklemeyi unutmayasın yoksa idolün her an isyan çıkarabilir
hepside tepsi gibi kızlardan oluşuyor farketmez herkes anlamıştır neyden bahsettiğimiHepsi mi demek istedin? Şakaya giremedim pek
8 grup var. Sırayla açıyoruz üstadım Yarın yeni gruplar açılacak Sonra 2.tura geçeceğiz. Yerli yarışması bittikten sonra @MasacRE- En Favori Yabancıya başlayacakhepside tepsi gibi kızlardan oluşuyor farketmez herkes anlamıştır neyden bahsettiğimi
birde yapancı gruplar nerde oraya bakamadım orayıda bir incelemem lazım
Ben de tam sana bu konuyla ilgili soru sormuştum D grubuna bak8 grup var. Sırayla açıyoruz üstadım Yarın yeni gruplar açılacak Sonra 2.tura geçeceğiz. Yerli yarışması bittikten sonra @MasacRE- En Favori Yabancıya başlayacak
alman faun grubu vardı onları unutmayasınız @MasacRE- yede duyuralım @Çiğdem- in eklemek istediği gurupları pas geçin onlardan kimseye fayda gelmez8 grup var. Sırayla açıyoruz üstadım Yarın yeni gruplar açılacak Sonra 2.tura geçeceğiz. Yerli yarışması bittikten sonra @MasacRE- En Favori Yabancıya başlayacak
çok kibar bir şekilde kadını dansa kaldırıyor kıl bıyıklı vatandaş çok güzel bir şarkıdır
Ortamı pek gözüm tutmadı bilmiyorumçok kibar bir şekilde kadını dansa kaldırıyor kıl bıyıklı vatandaş çok güzel bir şarkıdır
yakalamışken kutlayayım o konuya göz attımda tam fırsat bulamadım kurcalamaya sia ı şampiyon yapmışsın ben olsam kesin kaybederdin yokluğum sia ya yaramışSadece Gripin
yakalamışken kutlayayım o konuya göz attımda tam fırsat bulamadım kurcalamaya sia ı şampiyon yapmışsın ben olsam kesin kaybederdin yokluğum sia ya yaramış
dua lipa yı eleyenleri lanetliyorum burda
daha bunlar neyki araştırmalarım devam ediyor fifth harmony zaten biz demeden eklersin orayaYa nereden buluyorsunuz böyle grupları @S.G.A.T. elime bombayı bıraktın 32 gruba nasıl sığdıracağız bu işi
senin sorununYa nereden buluyorsunuz böyle grupları @S.G.A.T. elime bombayı bıraktın 32 gruba nasıl sığdıracağız bu işi
taylor teyzeyle geleydin ya muhteşem taylor dururken hemde günceldi kadının başarısı gittin kartkolik sia ile yarıştın şampiyon yapanlarıda kınıyorum burda dua lipa ya nasıl kıydınız la ? gerçi @Billy Kane katletmiştir kadını batıracağı gün gibi ortadaymış ona teslim etmeyeydiniz kazanırdı dua .. dualarımız dua lipayla ama iş işten geçmişBende öyle dedim @Çiğdem- 'e destere gelmeden aradan çıkart dedim.
Bende öyle dedim @Çiğdem- 'e destere gelmeden aradan çıkart dedim.
Yabancı ecünnüler yok dedin , getirdik ama sen gelmedin bu seferde beyefendiyakalamışken kutlayayım o konuya göz attımda tam fırsat bulamadım kurcalamaya sia ı şampiyon yapmışsın ben olsam kesin kaybederdin yokluğum sia ya yaramış
dua lipa yı eleyenleri lanetliyorum burda
Ha oldu bir de play-off oynasınlar istersensenin sorunun
Eğer gerçekten sığmıyorsa 5li grup yapıp en iyi 3.leri de 2.tura alabilirsin belki Avrupa Şampiyonasındaki gibi