Hadise 4 oluyorsa 3.sıradan aşşağısı kurtarmazdı2.yi bırak 5.bile olsa uzun bi aradan sonra harika olurdu bizim için
Manganın hakkının yenilmesinden hala yıllar geçti benimde sinirim geçmedi bir bakıma haklıda buluyorum yasak edenleri
Hadise 4 oluyorsa 3.sıradan aşşağısı kurtarmazdı2.yi bırak 5.bile olsa uzun bi aradan sonra harika olurdu bizim için
Manga o final sahnsinde öpüşecekti kızlaHadise 4 oluyorsa 3.sıradan aşşağısı kurtarmazdı
Manganın hakkının yenilmesinden hala yıllar geçti benimde sinirim geçmedi bir bakıma haklıda buluyorum yasak edenleri
Hhaha aa öyle 1.olacaksak hiç olmasınlarManga o final sahnsinde öpüşecekti kızlaBen de sinir oluyorum. Öpüşseydi gör seyicileri senSonuçta show yapılyor. Millet neler yaparak 1.oluyordu
Ben de hiç sevmemiştim bonomoyu.Asıl tüyü Sibel Tüzün dikmişti.Bonomo yine iyiHhaha aa öyle 1.olacaksak hiç olmasınlar
Bonomomu nedir Pinokyo gibi bir oğlan çıkarmışlar tüy dikti işte
Hhaha aa onu hatırlatma ayollBen de hiç sevmemiştim bonomoyu.Asıl tüyü Sibel Tüzün dikmişti.Bonomo yine iyiKarı yanişlikla kazansaydı yarişmayı SüperStar diyeceklerdi. Büyük felaketten kurtulduk
Tarkan iki salınsa yeterdi zatenHhaha aa onu hatırlatma ayollBen bu kadın kadar kimseyle bukadar dalga geçmemiştimokulda hergün nerdeyse kadınla dalga geçiyorduk
Ahh Tarkan , Mustafa Sandal 2000-2010 arası ikiside en az 3 defa red etmiştir bir kabul etselerdi bir şampiyonluk daha gelirdi 2.olmayı bile rezil oluruz mantığıyla gitmediler
Adam 2.olsa yerin dibine sokucaktık kazanamadı diyeTarkan iki salınsa yeterdi zaten
Şuan elime çok güzel bi haber geçtiAdam 2.olsa yerin dibine sokucaktık kazanamadı diye
Zaten daha katılmayız boşuna gelin güvey oluyorlar
Eski solistlerini sevmezdim Sadakat'in. Yeni solistleri daha iyiydi. Fener, kızlar bizi dinlerler gibi gerçekten güzel şarkıları var. Ama ben kalbimin sesini dinleyeceğim. Hepsi dedim.
sadakatimizi gösterip HEPSİ diyoruz
Gülçinin hatrına Hepsi@MasacRE- kusura bakma senin bu kel kafalı adamlarına desteğim bukadar
Hepsi nedir ya başka gruba karşı oy verseniz ses etmem de batırdınız ortalığıHayırdır, çok yüksek sadakatlısın bugün?
Güzellik yarışması değil burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?