DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Benim mi aram yok?Yabancı şarkılarla pek aran yok ama Calvin dinliyorsun
Benim mi aram yok?Yabancı şarkılarla pek aran yok ama Calvin dinliyorsun
@MasacRE- e seni örnek gösteriyorum zaten bende utan diyeBenim mi aram yok?"EF Müzik Grubu Başlıyor" konusuna gir bak, 9 tane falan yabancı grup önerdim.
Yalnız ben orda @DarkLegenD i örnek vatandas olarak gösteriyorum @MasacRE- i küçümseyerek@DarkLegenD e laf atma o konuda @Çiğdem-Gecenlerde saydigi rock gruplarinin ismini bile bilmiyorduk.@MasacRE-
'Bile' kelimesi işleri değiştiriyor yalnız.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz'Bile' kelimesi işleri değiştiriyor yalnız.Överken, gömüyorsun.
Dark'in olayi genel muzik kulturunden daha cok muzik hobisi gibi bir sey.
Reklama ihtiyacım yok, ben zaten bir markayım.
MasakRe bir cahildir.Dark'in olayi genel muzik kulturunden daha cok muzik hobisi gibi bir sey.Masacre direkt konuyu biliyor.
cok degisik bir adamsin.Reklama ihtiyacım yok, ben zaten bir markayım.
MasakRe bir cahildir.Forumun en kültürlü üyelerinden biriyim, oylama yapıksa ilk 3'e girerim.
Benim mi aram yok?"EF Müzik Grubu Başlıyor" konusuna gir bak, 9 tane falan yabancı grup önerdim.
@DarkLegenD e laf atma o konuda @Çiğdem-Gecenlerde saydigi rock gruplarinin ismini bile bilmiyorduk.@MasacRE-
En değişik üye oylaması yapılsa 1. gelirim, bu konuda haklısın, evet.cok degisik bir adamsin.
Reklama ihtiyacım yok, ben zaten bir markayım.
MasakRe bir cahildir.Forumun en kültürlü üyelerinden biriyim, oylama yapıksa ilk 3'e girerim.
Dark oraya müzik grubu öneriyor, ben oranın yöneticisiyim çoğunu ben söyledim oradaki grupların hala daha yaranamıyorum Çiğdem'e
@MasacRE- Yabancı şarkıcı diye 2-3 ayı videosu atmıştıcok degisik bir adamsin.
ayi degil panda ahanda alintilarken geldi yenileme@S.G.A.T. ın avatarındaki ayı saldırsın sana emi
Not: O panda demeyin biz de biliyoruz panda olduğunu
O notu yazmasaydın, hayvan cahili diyecektim, son anda kurtuldun.@S.G.A.T. ın avatarındaki ayı saldırsın sana emi
Not: O panda demeyin biz de biliyoruz panda olduğunu
ayi degil panda ahanda alintilarken geldi yenilemeYine de gonderecegimAynstayn mode on
Nasıl atlıyorlar hemen ya laf sokmaya ne kadar meraklı bir milletizO notu yazmasaydın, hayvan cahili diyecektim, son anda kurtuldun.
Sanki Athena çıtayı yukselttiO ses olmasa Athena hala tarlaya soğan ekiyor olucaktı
.
Ben ikisini de sevmem, müzikalitesini de tartişmiyorum. Rock da sevmemAthena'nın son iki albümü gayet tuttu, çok konuşulan klipler hazırladılar. Gece Yolcularını ben de çok severim ama son yıllarda bir türlü eski günlerindeki gibi çıkışı yakalayamadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?