En Favori Türk Müzik Grubu | 2.Tur Athena - Gece Yolcuları

Kim Çeyrek Finale Yükselsin?

• Athena

Oy: 17 58.6%
  • Gece Yolcuları

Oy: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
2010 a kadar ilk 3 albümlerinide dinlemiştim :Z:Z:Z

Athena 3-4 şarkıları iyi sadece Gece Yolcuları ilk 3 albümde hemen hemen tüm şarkıları birbirinden güzeldir 2010 gerisi hariç :A :A :A @destere @MasacRE-

Cidden saglam dinleyicisin. :A Bu konuda sana saygi duyuyorum ve hak veriyorum :bhr::A

10'a yakın albüm çıkarmış Athena'nın sadece 3-4 şarkısının iyi olduğunu sanmak gerçekten çok sağlam dinleyiciliktir katılıyorum :A

10'a yakın albüm çıkarmış Athena'nın sadece 3-4 şarkısının iyi olduğunu sanmak gerçekten çok sağlam dinleyiciliktir katılıyorum :A
O kendi dusuncesi, zevki ona bir sey diyemeyiz. :D Gece Yolculari'nin ilk 3 albumunun hepsini dinlemis Ciko :D Neredeyse hepsini begenmis :A Tahminimce burada asagi yukari 30 sarki falan yapiyor :A
Ortalama 30 sarkisini begendigi bir grubu Athena'dan üstün gormesini anlarim :D @Çiğdem-

nasil korudum ama seni :A:A Cigdem

O kendi dusuncesi, zevki ona bir sey diyemeyiz. :D Gece Yolculari'nin ilk 3 albumunun hepsini dinlemis Ciko :D Neredeyse hepsini begenmis :A Tahminimce burada asagi yukari 30 sarki falan yapiyor :A
Ortalama 30 sarkisini begendigi bir grubu Athena'dan üstün gormesini anlarim :D @Çiğdem-

Holigan , Öpücük , 12 dev adam ve Paravla bu 4 şarkı dısında öyle abartılıcak şarkıları yok 90lı yıllardan beri biliyorum ben athanayı kime ne anlatıyorsunuz :A :A :A

Holigan , Öpücük , 12 dev adam ve Paravla bu 4 şarkı dısında öyle abartılıcak şarkıları yok 90lı yıllardan beri biliyorum ben athanayı kime ne anlatıyorsunuz :A :A :A
Önce kendi düşüncesi diyor sonra da basıyor olmamışı SGAT :A Çiğdem'de belli bir yıldan sonrası yok müzikten kopmuş 90lar ve 2000 başları dışındakileri kaale almıyor sıkıntı orada. Athena'nın da saydıkları hep eskiler zaten bir Yalan'ı, Arsız Gönül'ü, Ben Böyleyim'i falan dinlememiştir bile :A

olmamışı vereyimde kendine gel :)

harikasın @Çiğdem- tabiki gece yolcuları olacak doğru adres :)
@sokak sanati nıda kınıyoruz rihannayla yarışan biri ne hallere düşmüş :)

allah seni varya :) neyse bedduamı başka bir tura saklayayım :)

@Forumdash gece yolcularına oy vermeyeceksen hiç bu sayfaya girme :)
@MasacRE- nin bir sözü geldi aklıma.
olmamışlardan keyif alıyorum bende :A o eskidendi canım :A

Önce kendi düşüncesi diyor sonra da basıyor olmamışı SGAT :A Çiğdem'de belli bir yıldan sonrası yok müzikten kopmuş 90lar ve 2000 başları dışındakileri kaale almıyor sıkıntı orada. Athena'nın da saydıkları hep eskiler zaten bir Yalan'ı, Arsız Gönül'ü, Ben Böyleyim'i falan dinlememiştir bile :A
Isim isim yazinca kanima dokundu. :A
Cigdem'in muzik bilgisine inanirim. Ama 2005 sonrasini pek dinlemedigi bir gercek. :A En son 2004'te Kargo'dan Yildizlarin Altinda dinlemis zirvede birakmis. :A @Çiğdem-

Tek tek saymayacagim. Ama sadece bu efsane icin bile ayip ettin Ciko :A

Euvision sayılmaz yada onuda ekleyelim 5 eder işte :A :A :A

2010 dan sonrayı çok bilmiyorum 90lı yıllar ve 2000 li yıllar benden sorulur @MasacRE- 2005 de doğmuş sankı sadece 2010 şarkıları biliyor :A :A :A

Euvision sayılmaz yada onuda ekleyelim 5 eder işte :A :A :A

2010 dan sonrayı çok bilmiyorum 90lı yıllar ve 2000 li yıllar benden sorulur @MasacRE- 2005 de doğmuş sankı sadece 2010 şarkıları biliyor :A :A :A
Bende 1960'lardan günümüze kadar her bir şey var rahat ol senin gibi belli yıllar arasında tıkılıp kalmadım :A

2010 dan öncesi yok sende be :F kesin sen şuan ya 13 yaşındasın yada 2010 a kadar mağrada falan yaşadın başka açıklaması yok :A :A :A @S.G.A.T.
Ya sen benim müzik zevkimin bu yerli şarkılardan oluştuğunu sanıyorsun ama öyle değil işte 100 kere söyledim ama anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun ne yapayım :A

Ya sen benim müzik zevkimin bu yerli şarkılardan oluştuğunu sanıyorsun ama öyle değil işte 100 kere söyledim ama anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun ne yapayım :A
Ohaaa yabancı deme bee Doğu da @DarkLegenD e bile yabancı kültürü var sende yok o konuda tam bir kütüksün :A :A :A @S.G.A.T.
411489_43109_1493972679_1000.jpg