olmamışı vereyimde kendine gelAthena dedim, Gece yolcularının sadece 2 şarkısı var aklımda olan ama Athena'nın şarkılarına daha hakimim.
Elenme riski yüksek, Kolpa ile eşleşseydi şansı yüksekti
harikasın @Çiğdem- tabiki gece yolcuları olacak doğru adresGece Yolcuları
allah seni varya neyse bedduamı başka bir tura saklayayım
Sanki Athena çıtayı yukseltti O ses olmasa Athena hala tarlaya soğan ekiyor olucaktıAthena
Gece Yolcuları 2004-2006 yıllarındaki çıtayı sonra yakalayamadı maalesef.
Yok yarı finallerde filan kullanırım Yada çeyrekte...olmamışı vereyimde kendine gel
harikasın @Çiğdem- tabiki gece yolcuları olacak doğru adres
@sokak sanati nıda kınıyoruz rihannayla yarışan biri ne hallere düşmüş
@Forumdash gece yolcularına oy vermeyeceksen hiç bu sayfaya girme
burda katkı sunki yarı finallere kötüler çıkmasınSanki Athena çıtayı yukseltti O ses olmasa Athena hala tarlaya soğan ekiyor olucaktı
Yok yarı finallerde filan kullanırım Yada çeyrekte...
Araki öteki sayfaları bul şimdi gece gece kullandımburda katkı sunki yarı finallere kötüler çıkmasın
harikasın , sanırım gece yolcuları dedin gecenin bu vakti eğer gizlice biri oy vermediyse 9. oy sana ait demektirAraki öteki sayfaları bul şimdi gece gece kullandım
Forumda sen ben ve in-cin kardeşler varharikasın , sanırım gece yolcuları dedin gecenin bu vakti eğer gizlice biri oy vermediyse 9. oy sana ait demektir
İlk dönemlerki kadar hit olmuyor şarkıları ve eskisi kadar sık üretmiyorlar kabul ama hala üst düzey kalitede şarkılar yapıyorlar. Geberiyorum, Kafama Göre, Arsız Gönül, Yalan akla gelenlerden.Sanki Athena çıtayı yukseltti O ses olmasa Athena hala tarlaya soğan ekiyor olucaktı
Yok yarı finallerde filan kullanırım Yada çeyrekte...
olmamışı vereyimde kendine gel
Athena iyidir ama Gece Yolcularının yanında vızırtı kalır kusura bakmasınlar @MasacRE- @S.G.A.T.olmamışı vereyimde kendine gel
Elini vicdaninq koy. Kac tane sarkisini biliyorsun Gece Yolcularinin? Peki Athena'nin?
2010 a kadar ilk 3 albümlerinide dinlemiştimElini vicdaninq koy. Kac tane sarkisini biliyorsun Gece Yolcularinin? Peki Athena'nin?
Simdi hangisi daha efsane?