En Favori Türk Müzik Grubu | 2.Tur Athena - Gece Yolcuları

Kim Çeyrek Finale Yükselsin?

• Athena

Oy: 17 58.6%
  • Gece Yolcuları

Oy: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Benim mi aram yok? :A "EF Müzik Grubu Başlıyor" konusuna gir bak, 9 tane falan yabancı grup önerdim. :A

@MasacRE- e seni örnek gösteriyorum zaten bende utan diye :A :A :A

@DarkLegenD e laf atma o konuda @Çiğdem- :A Gecenlerde saydigi rock gruplarinin ismini bile bilmiyorduk. :A:A @MasacRE-

Dark oraya müzik grubu öneriyor, ben oranın yöneticisiyim çoğunu ben söyledim oradaki grupların hala daha yaranamıyorum Çiğdem'e :A

Reklama ihtiyacım yok, ben zaten bir markayım. :A

MasakRe bir cahildir. :A Forumun en kültürlü üyelerinden biriyim, oylama yapıksa ilk 3'e girerim. :A
Dark oraya müzik grubu öneriyor, ben oranın yöneticisiyim çoğunu ben söyledim oradaki grupların hala daha yaranamıyorum Çiğdem'e :A
cok degisik bir adamsin. :A
@MasacRE- Yabancı şarkıcı diye 2-3 ayı videosu atmıştı :F :F :F

Ben bu ne dedim @XanTier e haksızmıyım çiğdem ne diyor dedi xantırde çiğdem haklı demişti hahhaa :A :A :A

Sanki Athena çıtayı yukseltti :A O ses olmasa Athena hala tarlaya soğan ekiyor olucaktı:A
.

Athena'nın son iki albümü gayet tuttu, çok konuşulan klipler hazırladılar. Gece Yolcularını ben de çok severim ama son yıllarda bir türlü eski günlerindeki gibi çıkışı yakalayamadılar.

Athena'nın son iki albümü gayet tuttu, çok konuşulan klipler hazırladılar. Gece Yolcularını ben de çok severim ama son yıllarda bir türlü eski günlerindeki gibi çıkışı yakalayamadılar.
Ben ikisini de sevmem, müzikalitesini de tartişmiyorum. Rock da sevmem :X

Demek istediğim Athena'nın elinin alında bulunan popülerleşmesine yardim edecek bir etken var:X Bak kendin de diyorsun "son 2 albüm"
Son iki albümü 2014 ve 2017 miş. Gökhan 2013'de katılmış...Gökhan hiç o sese katılmasaydı nolurdu hali? :X