"hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor" cümlesi de senin kişisel yorumunBunlarin hepsi kisisel yorumlar ama övmek için kullandigin cümlelerin neredeyse hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor.
"hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor" cümlesi de senin kişisel yorumunBunlarin hepsi kisisel yorumlar ama övmek için kullandigin cümlelerin neredeyse hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor.
1. Kelime oyunu yapma"hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor" cümlesi de senin kişisel yorumun
maNga efsanedir. En iyi Türk grubudur ve Türkiye'ye seviye atlatmıştır. İşte bi daha söyledim1. Kelime oyunu yapma
2. Zaten degil "Türk Müzik tarihinin..." demissin. Ben de ayni seyi soyledim Hatali konustugunu kabul et, git uyu
maNga efsanedir. En iyi Türk grubudur ve Türkiye'ye seviye atlatmıştır. İşte bi daha söyledim
Iste böyle yola gelTürk müziğine altın çağını yaşatan grup bu ayol 2000'li yıllar Türk müziğinin zirvesi ve bu maNga sayesinde
Duman da iyidir. Şahsi listemde ikinci sıradadır Dediğin gibi enstrümanları daha iyi kullanıyor, buna itirazım olmaz.Iste böyle yola gel
Yukaridakine de katilmasam da en azindan kisisel bir yorum kabul görür
Tavsiyem biraz maNga baterist ve gitaristleriyle, Duman'inkileri kiyaslayarak dinle Farki hissedeceksindir
O temada dedigin farkin sebebi muhtemelen Duman'in daginik, salas görünümu O da Kaan abi'den kaynaklaniyor yapacak bir sey yok Biz öyle sevdik adamiDuman da iyidir. Şahsi listemde ikinci sıradadır Dediğin gibi enstrümanları daha iyi kullanıyor, buna itirazım olmaz.
Ama maNga tema olarak çok daha iyi
Görünümünden kastın ne?O temada dedigin farkin sebebi muhtemelen Duman'in görünümu O da Kaan abi'den kaynaklaniyor yapacak bir sey yok Biz öyle sevdik adami
Pardon daginik kelimesini es gecmisimGörünümünden kastın ne?
O halini seviyorum zaten Duman'ın en çok.Pardon daginik kelimesini es gecmisim