demek öyle
demek öyle
Yalnız işin garip tarafı ecünnücüler olarak benle @S.G.A.T. kazmalar grubu manga'yı parlakçılar @Çiğdem- @Dosi Hepsi'yi destekliyor Gerçi dosi oy vermedi galiba daha Neyse yine de bir terslik var bu iştegayet net bir mesaj vermişim ecünnücüler sen ve @MasacRE- bir tarafta ; parlakçılar @Çiğdem- ve @Dosi diğer tarafta
Ekli dosyayı görüntüle 58069
Gülçin tek başına sesiyle Mangayı döver malesef ben ecünnü sevmem ama dobra bir kadınım düşündüğümü söylerim @xemrexxx @S.G.A.T. @destere @mrt-06
Diyorum ki müzik her şeyin önündedir cinsiyet falan dinlemez. @XanTier de benimle aynı fikirdedir zaten
Adam gibi isini yaptiktan sonra her tûrlü saygi kazanilir
Solo olsa oturup 'Ferman' daha iyi diye bunu tartisirim da zaten grup seciyoruz. Tartismaya bile gerek yok
Zaten Hepsinin şarkılarını Gülçin söylüyor nakaratları falan diğerleri süslük olarak takılıyorAdam gibi isini yaptiktan sonra her tûrlü saygi kazanilir
Solo olsa oturup 'Ferman' daha iyi diye bunu tartisirim da zaten grup seciyoruz. Tartismaya bile gerek yok
elensin elensin hepsi ....zaten kötülerin arasına kaliteli bir şey yakışmıyordu ondan sonra yarı finalde finalde saplar arası müsabaka seyredelim
tosbağa zaten çarpılmış ona ceza vermeye gerek yok zaten onun işe yaradığını görmedimki boşuna çağırmışsınGülçin hayranı olarak ihanet etti @destere gelde şu emreyi döv Manga dedi
Yok sen de maNga'ya oy verirsin biliyorum Dur hatta şarkını atayımBenim kime oy verdiğim/vereceğimi bilememen şaşırttı ondan @XanTier i etiketledim.
o biliyordur
içten içe rakibe çalıştın gözümüzden kaçmadı tepsi elendikten sonra sende azerbaycana dönebilirsin artık aramızda yerin yokTürlü kura hileleriyle Çeyrek Finale kadar getirdik. Daha ne yapalim @destere
birlikte izlediğimiz diziler yüzüne gözüne dursun ne pis bir insanmışsın haberimz yokmuş @Çiğdem- bir bahane bulup banla şunuYok sen de maNga'ya oy verirsin biliyorum Dur hatta şarkını atayım
ne kadar hain olduğunu biliyoruz isveçli reklama gerek yokBenim kime oy verdiğim/vereceğimi bilememen şaşırttı ondan @XanTier i etiketledim.
o biliyordur