En Favori Türk Müzik Grubu | Çeyrek Final Hepsi - maNga

Yarı Finalde Hangi Grup Olmalı?

• Hepsi

Oy: 13 43.3%
  • maNga

Oy: 17 56.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Bir de link atsan neyi dinleyeceğimizi bilsek çok güzel olacak :A
Telefonla giriyorum elim cevapla'ya degdi :A Dursun Zaman iste :A

Bir de link atsan neyi dinleyeceğimizi bilsek çok güzel olacak :A

Tamm şimdi gelmiş :A Ben de tanınmamış bir şarkı söyleyeceksin sandım Cevapsız Sorular'a popüşer kültür deyip Dursun Zaman atmak ne ya :D
Bu tepkiyi verecegini biliyordum :A Son zamanlar Cevapsiz sorular bayagi moda oldu o bakimdan sey yaptim :A

birlikte izlediğimiz diziler yüzüne gözüne dursun ne pis bir insanmışsın haberimz yokmuş :) @Çiğdem- bir bahane bulup banla şunu :)

ne kadar hain olduğunu biliyoruz isveçli :) reklama gerek yok :)
Üzgünüm destere müzik söz konusu oldu mu değil tepsi kızları, Victoria Secret mankenleri bile olsa boş benim için :A

Son düzenleme:
birlikte izlediğimiz diziler yüzüne gözüne dursun ne pis bir insanmışsın haberimz yokmuş :) @Çiğdem- bir bahane bulup banla şunu :)

ne kadar hain olduğunu biliyoruz isveçli :) reklama gerek yok :)
Yok sen de maNga'ya oy verirsin biliyorum :D Dur hatta şarkını atayım :A

Bu kütüğü kovun sıcavı tayfanızdan o değil sanada kötü örnek oluyor @destere :A :A :A
DypRMl.jpg

Yalnız işin garip tarafı ecünnücüler olarak benle @S.G.A.T. kazmalar grubu manga'yı parlakçılar @Çiğdem- @Dosi Hepsi'yi destekliyor :A Gerçi dosi oy vermedi galiba daha :D Neyse yine de bir terslik var bu işte :A
@XanTier ne diyor bu 😱 😱
Dosi maNgacıdır :A

maNga o sarkiyla taniltilmaz @MasacRE- efendi. :A Popüler kültür bagimlisi olmayalim lütfen :A
Bunu dinle @Dosi
maNga albümü kadar Şehr-i Hüzün albümü de iyidir. Hatta daha iyidir. Ki 2009 yeni sayılmaz :A

Gülçin tek başına sesiyle Mangayı döver malesef ben ecünnü sevmem ama dobra bir kadınım düşündüğümü söylerim :A :A :A @xemrexxx @S.G.A.T. @destere @mrt-06
2.15 ve gerisi :A

Mangayı bende severim Şarkı yarışmasında hala hakları yenilmesine üzülüyorum onca yıl geçti ama Hepsi ilk 3 albümüyle Mangayıda süpürür çöp sepetine atar :A :A :A @destere
maNga dediğin sadece tek albümle ortalığı süpürmüş bir grup. 2. albümüyle kendi çıtasını daha da yükseltmiş ve 14 yılda sadece 3 albüm yapmasına rağmen efsane olup hala dinlenen, konserleri dolan bir grup. Karşılaştırma bile yapmak yersiz dandik ergen kız isimli grupla :(

maNga dediğin sadece tek albümle ortalığı süpürmüş bir grup. 2. albümüyle kendi çıtasını daha da yükseltmiş ve 14 yılda sadece 3 albüm yapmasına rağmen efsane olup hala dinlenen, konserleri dolan bir grup. Karşılaştırma bile yapmak yersiz dandik ergen kız isimli grupla :(
Hepside 3 albümle silip süpürdü Aynadan sonra 3 kez en iyi grup olan üst üste 2.grup oldular sanırım :A :A :A

Burada çok pis şike dönmüş Gece Yolcularından sonra kızlarımızda @S.G.A.T. ın komplosuna gitti :A :A :A @destere @MasacRE-

Abartma, abartma. :D
Hayatımda bir şarkıcı/grubun bir albünün tamamına yakınını düzenli dinlediğim bir durum yoktur. Ki bu 500 tane çoğu yabancı şarkı arasında oluyor, maNga'dan daha çok sevdiğim şarkıları olanlar vs var. Ama diğer şarkılarını dinlemem. maNga'nın albümün en sonük şarkısı bile iyi :A:A

Hepside 3 albümle silip süpürdü Aynadan sonra 3 kez en iyi grup olan üst üste 2.grup oldular sanırım :A :A :A

Burada çok pis şike dönmüş Gece Yolcularından sonra kızlarımızda @S.G.A.T. ın komplosuna gitti :A :A :A @destere @MasacRE-
maNga tek şarkıyla bir şarkı yarışmasında ünlenip küçük bir albümle süpürdü. Öyle ünlü olmak için ya da para için 2 yılda bir albüm falan çıkartmadı :A

Hayatımda bir şarkıcı/grubun bir albünün tamamına yakınını düzenli dinlediğim bir durum yoktur. Ki bu 500 tane çoğu yabancı şarkı arasında oluyor, maNga'dan daha çok sevdiğim şarkıları olanlar vs var. Ama diğer şarkılarını dinlemem. maNga'nın albümün en sonük şarkısı bile iyi :A:A

maNga tek şarkıyla bir şarkı yarışmasında ünlenip küçük bir albümle süpürdü. Öyle ünlü olmak için ya da para için 2 yılda bir albüm falan çıkartmadı :A
Şuna inat oyunu değiştirsene @S.G.A.T. bu başka türlü susmayacak ayoll :A :A :A

Bunlarin hepsi kisisel yorumlar ama övmek için kullandigin cümlelerin neredeyse hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor. :D