- Reaksiyon puanı
- 29,829
- Puanı
- 1,059
Telefonla giriyorum elim cevapla'ya degdi Dursun Zaman isteBir de link atsan neyi dinleyeceğimizi bilsek çok güzel olacak
Bu tepkiyi verecegini biliyordum Son zamanlar Cevapsiz sorular bayagi moda oldu o bakimdan sey yaptimBir de link atsan neyi dinleyeceğimizi bilsek çok güzel olacak
Tamm şimdi gelmiş Ben de tanınmamış bir şarkı söyleyeceksin sandım Cevapsız Sorular'a popüşer kültür deyip Dursun Zaman atmak ne ya
Üzgünüm destere müzik söz konusu oldu mu değil tepsi kızları, Victoria Secret mankenleri bile olsa boş benim içinbirlikte izlediğimiz diziler yüzüne gözüne dursun ne pis bir insanmışsın haberimz yokmuş @Çiğdem- bir bahane bulup banla şunu
ne kadar hain olduğunu biliyoruz isveçli reklama gerek yok
birlikte izlediğimiz diziler yüzüne gözüne dursun ne pis bir insanmışsın haberimz yokmuş @Çiğdem- bir bahane bulup banla şunu
ne kadar hain olduğunu biliyoruz isveçli reklama gerek yok
Bu kütüğü kovun sıcavı tayfanızdan o değil sanada kötü örnek oluyor @destereYok sen de maNga'ya oy verirsin biliyorum Dur hatta şarkını atayım
Yok sen de maNga'ya oy verirsin biliyorum Dur hatta şarkını atayım
Keşke etiket yapmasaydın daha da geriye düştük.
Dosi maNgacıdır
maNga albümü kadar Şehr-i Hüzün albümü de iyidir. Hatta daha iyidir. Ki 2009 yeni sayılmaz
2.15 ve gerisi
Bir zevksiz daha yakaladık @destereDosi maNgacıdır
maNga albümü kadar Şehr-i Hüzün albümü de iyidir. Hatta daha iyidir. Ki 2009 yeni sayılmaz
2.15 ve gerisi
Türk müziğine altın çağını yaşatan grup bu ayol 2000'li yıllar Türk müziğinin zirvesi ve bu maNga sayesindeBir zevksiz daha yakaladık @destere
Keşke etiket yapmasaydın daha da geriye düştük.
Mangayı bende severim Şarkı yarışmasında hala hakları yenilmesine üzülüyorum onca yıl geçti ama Hepsi ilk 3 albümüyle Mangayıda süpürür çöp sepetine atar @destereTürk müziğine altın çağını yaşatan grup bu ayol 2000'li yıllar Türk müziğinin zirvesi ve bu maNga sayesinde
kimseyi kabahatli bulmuyorum sunucu kabahatli benceBir zevksiz daha yakaladık @destere
maNga dediğin sadece tek albümle ortalığı süpürmüş bir grup. 2. albümüyle kendi çıtasını daha da yükseltmiş ve 14 yılda sadece 3 albüm yapmasına rağmen efsane olup hala dinlenen, konserleri dolan bir grup. Karşılaştırma bile yapmak yersiz dandik ergen kız isimli gruplaMangayı bende severim Şarkı yarışmasında hala hakları yenilmesine üzülüyorum onca yıl geçti ama Hepsi ilk 3 albümüyle Mangayıda süpürür çöp sepetine atar @destere
Abartma, abartma.Türk müziğine altın çağını yaşatan grup bu ayol 2000'li yıllar Türk müziğinin zirvesi ve bu maNga sayesinde
Hepside 3 albümle silip süpürdü Aynadan sonra 3 kez en iyi grup olan üst üste 2.grup oldular sanırımmaNga dediğin sadece tek albümle ortalığı süpürmüş bir grup. 2. albümüyle kendi çıtasını daha da yükseltmiş ve 14 yılda sadece 3 albüm yapmasına rağmen efsane olup hala dinlenen, konserleri dolan bir grup. Karşılaştırma bile yapmak yersiz dandik ergen kız isimli grupla
Hayatımda bir şarkıcı/grubun bir albünün tamamına yakınını düzenli dinlediğim bir durum yoktur. Ki bu 500 tane çoğu yabancı şarkı arasında oluyor, maNga'dan daha çok sevdiğim şarkıları olanlar vs var. Ama diğer şarkılarını dinlemem. maNga'nın albümün en sonük şarkısı bile iyiAbartma, abartma.
maNga tek şarkıyla bir şarkı yarışmasında ünlenip küçük bir albümle süpürdü. Öyle ünlü olmak için ya da para için 2 yılda bir albüm falan çıkartmadı
Şuna inat oyunu değiştirsene @S.G.A.T. bu başka türlü susmayacak ayollHayatımda bir şarkıcı/grubun bir albünün tamamına yakınını düzenli dinlediğim bir durum yoktur. Ki bu 500 tane çoğu yabancı şarkı arasında oluyor, maNga'dan daha çok sevdiğim şarkıları olanlar vs var. Ama diğer şarkılarını dinlemem. maNga'nın albümün en sonük şarkısı bile iyi
maNga tek şarkıyla bir şarkı yarışmasında ünlenip küçük bir albümle süpürdü. Öyle ünlü olmak için ya da para için 2 yılda bir albüm falan çıkartmadı
Bunlarin hepsi kisisel yorumlar ama övmek için kullandigin cümlelerin neredeyse hepsi tüm Türk rock tarihini kapsiyor.Hayatımda bir şarkıcı/grubun bir albünün tamamına yakınını düzenli dinlediğim bir durum yoktur. Ki bu 500 tane çoğu yabancı şarkı arasında oluyor, maNga'dan daha çok sevdiğim şarkıları olanlar vs var. Ama diğer şarkılarını dinlemem. maNga'nın albümün en sonük şarkısı bile iyi
Hepsi elendi canım uğraşma boşaŞuna inat oyunu değiştirsene @S.G.A.T. bu başka türlü susmayacak ayoll
maNga saglam gruptur her zaman da dinlenir. Hepsi'yi cocukken dinlerdik, severim Ama maNga karsisinda onlara oy atmak da ne yahu?Şuna inat oyunu değiştirsene @S.G.A.T. bu başka türlü susmayacak ayoll