En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın da Kate Upton yarışmaya dahil olsa ne olur, dahil olmasa ne olur.

Reactions: Sherlock
Ben de diyorum ki bu tarz kişiler iki yerde de yarışabilir nolacak?
He 1-2 dakika rol oynayan kişi girsin ankete de demiyorum bak kadın filmde oynamış hem de başrol imdb'de 120k kişi oy kullanmış o filme

Hadi yine Kate Upton'ı bir nebze anlarım. Ama Selena Gomez kararınızı lütfen gözden geçirin. Yanlış anlaşılmasın Selana Gomez fanı falan değilim ama bu kadın listedeki birçok kişiden 5-10 gömlek üstte bir oyuncu ve asıl yükselişi oyunculuğu sayesinde. Bu kadın hem burda hem şarkıcılarda çok rahat yarışır yani kusura bakmayın bunu da açıklayamazsınız.

Barbara Palvin'e kıyak geçsek hiç fena olmaz.

Dediğimiz gibi herkes tek bir kategoride yarışabileceği için Google Amerika'dan ilk çıkan sonucu esas aldık. Burada da Selena Gomez'e şarkıcılık düşüyor

Ya neymiş bu Google Amerika Allah aşkına şu kızın oynadığı dizi filmlere bakın tek kıstas bu mudur yani?

Reactions: MasacRE
Ya neymiş bu Google Amerika Allah aşkına şu kızın oynadığı dizi filmlere bakın tek kıstas bu mudur yani?
Yahu oynamıyor mu dedik sana, biz de biliyoruz oynadığını
Ona bakarsan kızın milyonlarca dinlenen şarkıları var onlar ne olacak
O yüzden yarışabileceği tek kategoriyi belirlemek için bu yöntemi kullanıyoruz

Reactions: xdragxx
Bak Kate Uptonu geçtim artık
Selana Gomez gibi kariyeri olan 5 kişi sayamayız zaten
Bu kadının başarısını iki kategoride yarıştırarak versek fena olmaz yani onu diyorum

Reactions: MasacRE

Tam olarak kendisinin sayılmaz ama 2.4 milyar izlenmiş klibi var. Bu kadını tanıyanlar ve bilenler şarkıcı olarak mı, oyuncu olarak mı biliyorlar...

Bak Kate Uptonu geçtim artık
Selana Gomez gibi kariyeri olan 5 kişi sayamayız zaten
Bu kadının başarısını iki kategoride yarıştırarak versek fena olmaz yani onu diyorum
Başarısını şarkıcılara karşı göstersin, iki kategoride birden yarışmaya kimsenin hakkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...