En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoldaşıma özel hak tanıyalım, 1200 tane söyleyebilsin... @MasacRE
@The_Erinch in film yarışmasında da öyle yapasım geldi aslında ama ilk defa etkinlik yaptığı için kıyamadım, 20-30 tane yazıp bıraktım
@Dosi hanım alışkın zaten, o yapar
Utku bey ile sınır kısmını birlikte karar verdik. O kişi başı 10 dedi ben de 10 kişi dese 100 olur dedim ve 5 yaptım. Utku bey burun kıvırdı sonra 7de karar kıldım
en az 70, en fazla 150 olabilir. Grup başı 10 güzeli oylayıp 5ini eleriz biraz rahat olur sonrası. İlk grubun yarısını sen yarısında ben açarım. Ayarlarız onu

Şarkıcı oyuncu manken kategoriler fazlalaşınca sayı artıyor o açıdan oyuncular yazılıyor ama şarkıcı kategorisi ayrıca yapılacakmış zorlu geçecektir ama şarkıcıların

Anladım. Şarkıcılar daha kıran kırana geçer zannımca. Mankenler olmayacak o zaman. Güzelliği ile tescilli kişilerin olması lazımdı. Onuda başkası yapar belki

Reactions: Turkuazz
@Sherlock beyciğim ile konu açma işini halledersiniz siz
Yazılan isimler konusunu ben alabilirim isterseniz. Kategoriye uygun olmayan isimleri bildiririm size. O iş de size kalmasın

Reactions: Dosi and Sherlock
Yazılan isimler konusunu ben alabilirim isterseniz. Kategoriye uygun olmayanları elerim, o iş de size kalmasın

İki dakika sıvadık, hemen yaşanan gelişmeye bak.
Yoldaşım yeter ki güzellikleri yazsın, onun için gereken tüm konuları açmaya hazırım...

Reactions: MasacRE and Dosi
Yazılan isimler konusunu ben alabilirim isterseniz. Kategoriye uygun olmayan isimleri bildiririm size. O iş de size kalmasın
Yaaaa harikasın

Ben tüm önerilenleri ilk mesaja ekliyorum. Liste orda. Cumartesi gecesi den sonra bakabilirsin
tabi önden bakıp sildirirsin

Reactions: MasacRE
İki dakika sıvadık, hemen yaşanan gelişmeye bak.
Yoldaşım yeter ki güzellikleri yazsın, onun için gereken tüm konuları açmaya hazırım...
İşin bu Şerlok beyciğim, konu açmayı seversin sen

Yaaaa harikasın

Ben tüm önerilenleri ilk mesaja ekliyorum. Liste orda. Cumartesi gecesi den sonra bakabilirsin
tabi önden bakıp sildirirsin
Tamamdır ben oradan bakıp ayar çekerim. Şimdiden bakarım taksit taksit en azından, Cumartesi'ye bırakırsam çok birikir zaten yenileri geldikçe alta doğru yazmaya devam edersin öyle belli olur

Reactions: Sherlock

Maçlar başlasın da onların konularını açalım Utku beyciğim.

Reactions: MasacRE

Trump'ın kızını da söyleyecektim ama çok karışmak istemedim, zaten silinmiş oda. Selena'da Soru işareti duruyor. Sanırım riskli ama viki'de kadın oyuncu olarak gözüküyor. Dizi ve film geçmişi çok fazla. Son dönemde şarkıcı olarak tanınıyor olması sebebi ile soru işareti sanırım. Yine de değerlendirmeyi sunucular yapsın. Bu benim fikrim. Çok güzel bi kadın. Eksikliği hissedilir. Ama şarkıcı kısmında yer veririm ona derseniz, oda olur.

@Tolstoyevski 2 gündür etkinlikleri sabote ediyorsun. Audrey Hepburn'üde önermişsin. Kadın öleli yarım asır oldu. Dünde sabote ettin. Durdurulamıyorsun

Yok sen kabul olurmu acaba diye yazdın diye o soru işaretini koydum. Ben de onu ilk oyuncu olarak hatırlıyorum. Yani onu ilk öyle tanıdım oyüzden olacaktır o.
Şarkıcı ve mankenleri ayrıyetten ilerde oylayacağız. Önce bunu bitirip ardından Türk yakışıklıları seçeçeğiz. Başta @eskici nin talebi erkek yarışmasını düzenlemem😊

Zorunlu Açıklama:

Merhabalar,

Yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına bir açıklama gereği hissettik. Bu etkinlik kapsamında ana mesleği oyunculuk olan güzelleri oyluyoruz, dolayısıyla bu kategorinin dışarısında kalan tercihleriniz geçersiz sayılacaktır. Örnek vermek gerekirse; bir manken, birkaç dizi veya filmde konuk oyuncu olarak yer aldıysa onu değerlendirmeye almamız mümkün değil. Bir şarkıcı, birkaç dizi veya filmde oyunculuk deneyimi de yaşadıysa onu değerlendirmeye almamız mümkün değil. Bu yüzden önereceğiniz kişinin ana mesleğinin oyuncu olmasına dikkat edin.

Peki bunun ayrımını nasıl yapıyoruz veya siz nasıl yapabilirsiniz?

Google aracılığı ile bunun ayrımını gerçekleştirmeniz son derece kolay ve mümkün. Önereceğiniz kişinin ismini Google'a yazdığınız zaman sağ tarafta bu kişinin ana mesleği çıkacaktır.

Örneğin 'Kate Upton' yazdığınız zaman karşınıza şöyle bir sonuç çıkacak:

Burada 'actress' yazsaydı kendisini dahil edebiliridik ancak model olduğu için kendisini alamıyoruz.

Önemli Not: Google'ın konumunu Amerika olarak değiştirmeniz önemli, Türkiye konumundan girdiğiniz zaman pek sağlıklı sonuçlar elde edemiyorsunuz.

Merak etmeyin, ilerleyen aylarda mankenler ve şarkıcılar için ayrı bir etkinlik yapılacak.

Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz...

@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @hayret bi şey @AteşBöceği @Zeyno45 ve herkes...

Anlamayan mı var

Reactions: Dosi and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...