En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek hakim değilim. Öneriler gelsin gerekli ayarı çekeriz ve şu 7 isim işi iyi fikir oldu. Öyle bir sürü olmaz en azından :A hepsi kararlaştırılsın sizi etiketleyip sorarım, birden fazla yapımda oynayanlar olacak tabiki 😊
Aynen bir isimleri inceleriz. Oradan elenenler olur mutlaka. Hem benden de 7 isim gelecek daha, onlara da karar vermek lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen bir isimleri inceleriz. Oradan elenenler olur mutlaka. Hem benden de 7 isim gelecek daha, onlara da karar vermek lazım :A
Sen Erinç ve dreamy beklenen kişiler şimdilik
Bu arada kanal açıyorum. Yorum falan yapacaksan alayım mesaj kutusuna. İsim logo falan sordum da :A Yok almayayım diyorsan yarına öğrenirsin :A
Ama sen de olacaksın ilerde projede. Sabarist arkadaşlarınla

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Sen Erinç ve dreamy beklenen kişiler şimdilik
Bu arada kanal açıyorum. Yorum falan yapacaksan alayım mesaj kutusuna. İsim logo falan sordum da :A Yok almayayım diyorsan yarına öğrenirsin :A
Ama sen de olacaksın ilerde projede. Sabarist arkadaşlarınla
İsim, logo işlerine karışmayayım ben, onu siz halledersiniz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi iki isim hakkımı kullanayım. 5 hakkım daha var ona göre :A

Elizabeth Olsen
Evan Rachel Wood

@Sherlock @MEnes nasıl söylemezsiniz lan...

450

Zaten kimi düşündüysem yazılmış oraya. Yamyam gibi saldırmışsınız ben bakana kadar :A Neyse bende isim bitmez, 7 değil 70 tane de yazardım da @Dosi hanım sınır koydu :A

Geçen yamyam gibi bir anda 100 tane önermişsiniz Utku beyciğim, @Dosi hanım da mecburen sınır koymuş. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and Dosi
Zaten kimi düşündüysem yazılmış oraya. Yamyam gibi saldırmışsınız ben bakana kadar :A Neyse bende isim bitmez, 7 değil 70 tane de yazardım da @Dosi hanım sınır koydu :A
Dur hele baktık o söz ettiğim sayıya ulaşılmasa sen extradan fazla söyleme hakkına sahip olursun :A halederiz o kısmı :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Geçen yamyam gibi bir anda 100 tane önermişsiniz Utku beyciğim, @Dosi hanım da mecburen sınır koymuş. :A
@The_Erinch in film yarışmasında da öyle yapasım geldi aslında ama ilk defa etkinlik yaptığı için kıyamadım, 20-30 tane yazıp bıraktım :A @Dosi hanım alışkın zaten, o yapar :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...