Hayırdır Şerlok beyciğim bu ara beni sıvama modundasın bunu da koy tam olsun @Maskeli Fedai
Canım yoldaşım.
Hayırdır Şerlok beyciğim bu ara beni sıvama modundasın bunu da koy tam olsun @Maskeli Fedai
Ohh hem de tam 5 tane gelmiş canım yoldaşımdanCanım yoldaşım.
Size sevimsiz bana sevimliYapmaaaaaaaaaaaaa, gelmiş hemen sevimsiz emoji.
Aynen bir isimleri inceleriz. Oradan elenenler olur mutlaka. Hem benden de 7 isim gelecek daha, onlara da karar vermek lazımBen pek hakim değilim. Öneriler gelsin gerekli ayarı çekeriz ve şu 7 isim işi iyi fikir oldu. Öyle bir sürü olmaz en azından hepsi kararlaştırılsın sizi etiketleyip sorarım, birden fazla yapımda oynayanlar olacak tabiki 😊
İkiniz de iğrençsiniz... @SherlockHayırdır Şerlok beyciğim bu ara beni sıvama modundasın bunu da koy tam olsun @Maskeli Fedai
Deme öyle canım yoldaşımİkiniz de iğrençsiniz... @Sherlock
Sen Erinç ve dreamy beklenen kişiler şimdilikAynen bir isimleri inceleriz. Oradan elenenler olur mutlaka. Hem benden de 7 isim gelecek daha, onlara da karar vermek lazım
İkiniz de iğrençsiniz... @Sherlock
İsim, logo işlerine karışmayayım ben, onu siz halledersinizSen Erinç ve dreamy beklenen kişiler şimdilik
Bu arada kanal açıyorum. Yorum falan yapacaksan alayım mesaj kutusuna. İsim logo falan sordum da Yok almayayım diyorsan yarına öğrenirsin
Ama sen de olacaksın ilerde projede. Sabarist arkadaşlarınla
Yapma...Deme öyle canım yoldaşım
Yapma böyle şeyler tüylerim diken diken oluyor, yapma...Neden böyle şeyler söylüyorsun yoldaşım, adaşım.
Zaten kimi düşündüysem yazılmış oraya. Yamyam gibi saldırmışsınız ben bakana kadar Neyse bende isim bitmez, 7 değil 70 tane de yazardım da @Dosi hanım sınır koydu
Dur hele baktık o söz ettiğim sayıya ulaşılmasa sen extradan fazla söyleme hakkına sahip olursun halederiz o kısmıZaten kimi düşündüysem yazılmış oraya. Yamyam gibi saldırmışsınız ben bakana kadar Neyse bende isim bitmez, 7 değil 70 tane de yazardım da @Dosi hanım sınır koydu
Dur hele baktık o söz ettiğim sayıya ulaşılmasa sen extradan fazla söyleme hakkına sahip olursun halederiz o kısmı
@The_Erinch in film yarışmasında da öyle yapasım geldi aslında ama ilk defa etkinlik yaptığı için kıyamadım, 20-30 tane yazıp bıraktım @Dosi hanım alışkın zaten, o yaparGeçen yamyam gibi bir anda 100 tane önermişsiniz Utku beyciğim, @Dosi hanım da mecburen sınır koymuş.
1200 tane bulmak sıkıntı olabilir Şerlok beyciğim, orada oyunculuğun farklı alanlarına yönelmek zorunda kalırımYoldaşıma özel hak tanıyalım, 1200 tane söyleyebilsin... @MasacRE