Ozaman doğru yoldayımKanımı donduruyorsun...
Kanal ismim netleşti. Egosi olacağım
Ozaman doğru yoldayımKanımı donduruyorsun...
Kanal ismine acele etme daha vakti var... Önce bizim yapacağım o 'an' için biraz bekle sonra karar ver...Ozaman doğru yoldayım
Kanal ismim netleşti. Egosi olacağım
Bunu nereden buldun, nasıl tanıştın bu avatarla of ki ne of resmen kutsal Mikasa'mız tokatçı Osman haline geldi... @MEnes
Ama duyurumu yapacağım yarın? 😱 yayınlanacak 2 etkinliğim var @Sherlock bana logo bile ayarları yani benim bulduğum logoyo kenara koyma işini halettiKanal ismine acele etme daha vakti var... Önce bizim yapacağım o 'an' için biraz bekle sonra karar ver...
Hiç sorma ya Mikasa bizim kırmızı çizgimiz ama gel gör ki nerelere geldi...Bunu nereden buldun, nasıl tanıştın bu avatarla of ki ne of resmen kutsal Mikasa'mız tokatçı Osman haline geldi... @MEnes
Bir arkadaşım benzetince tanışmış oldumBunu nereden buldun, nasıl tanıştın bu avatarla of ki ne of resmen kutsal Mikasa'mız tokatçı Osman haline geldi... @MEnes
Nerelere geldi derken?Hiç sorma ya Mikasa bizim kırmızı çizgimiz ama gel gör ki nerelere geldi...
Neyse o zaman sen duyurunu yap, zaten bizim duyuracağımız şey pek kanal ismi olarak durmazdı.
Avatarlara geldi, mesajlara geldi... Bu durum ortalıklara düştü demek gibi, üzücü...Nerelere geldi derken?
Hepimiz az biraz egoist değil miyiz zaten Ama ilk kanal adı çok daha güzel tabii
Şuan derin gizli bir iş peşindeyim. Bi 3 dakikaya öğrenirsin gibi. Beklemede kalNeyse o zaman sen duyurunu yap, zaten bizim duyuracağımız şey pek kanal ismi olarak durmazdı.
Egosi olacaksın demek, vaaay beee...
Teşekkür ederim sen ve @Tolstoyevski iyi dediniz. @MEnes ve @Araf laf attılar banaHepimiz az biraz egoist değil miyiz zaten Ama ilk kanal adı çok daha güzel tabii
Hayırdır kardeşim ne bu tantana...
Sen konsepti yanlış anlamışsın Bir kere Ivanka Trump, Bella Hadid falan oyuncu değil, burada ne işi var Ayrıca şu an güncel duruma göre seçilmeli, bu eski güzeller olmamalı burada @Dosi değil mi
Yoldaşım da gereken cevabı vermiş bir sonraki mesajında ama dediği gibi bizim işimiz ekip ruhu şeklinde hareket etmek, böyle ifade etmesi daha doğru olmuş... Evet ben Egones'im belki ama bunu yoldaşlarım değil ben sağlıyorum... Bu ekibi bir araya getiren kişi olarak liderlik taslamak belki de hoşuma gidiyor diyebiliriz...
Konuyla ilgili açıklamaya gelecek olursak... Konudaki detayları ve ince nüansları tümüyle okuyup ona göre hareket etmekte genelde insanlarımız ve hatta bazen SABARİST yoldaşlarım bile eksik kalabiliyor. Bunu ancak benim gibi çılgın ve ruh hastası olup tüm her şeyi (işine gelen tüm her şeyi... ) en ince detayına kadar inceleyenler yapar diyebilirim... Yani bu yüzden yoldaşıma gösterdiğin tepki biraz manasız kalmış diyebiliriz... (Açıklamada topu üstüme almak için yoldaşlarımı gömdüm ama bundan keyif aldım sanki... )
Sen konsepti yanlış anlamışsın Bir kere Ivanka Trump, Bella Hadid falan oyuncu değil, burada ne işi var Ayrıca şu an güncel duruma göre seçilmeli, bu eski güzeller olmamalı burada @Dosi değil mi
Ben olmasam bu ekip olmazdı, evet evet lider benim...Deliye bak, hala kendini lider sanıyor... @MasacRE