En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Dosi and MEnes
Kanal ismine acele etme daha vakti var... :A Önce bizim yapacağım o 'an' için biraz bekle sonra karar ver... :A
Ama duyurumu yapacağım yarın? 😱 yayınlanacak 2 etkinliğim var :A @Sherlock bana logo bile ayarları yani benim bulduğum logoyo kenara koyma işini haletti :A

@xdragxx kanal ismi Egosi değil. O ilk düşündüğüm şey olacak. Sadece o isme @MEnes ego dedi diye öyle dedim :F

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and MEnes
706.gif

tumblr_mwer28ALPR1s89syko1_400.jpg

LAN... @MEnes

Ama duyurumu yapacağım yarın? 😱 yayınlanacak 2 etkinliğim var :A @Sherlock bana logo bile ayarları yani benim bulduğum logoyo kenara koyma işini haletti :A

@xdragxx kanal ismi Egosi değil. O ilk düşündüğüm şey olacak. Sadece o isme @MEnes ego dedi diye öyle dedim :F
Neyse o zaman sen duyurunu yap, zaten bizim duyuracağımız şey pek kanal ismi olarak durmazdı. :A

Egosi olacaksın demek, vaaay beee... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Hepimiz az biraz egoist değil miyiz zaten :A Ama ilk kanal adı çok daha güzel tabii :A

• Harika
Neyse o zaman sen duyurunu yap, zaten bizim duyuracağımız şey pek kanal ismi olarak durmazdı. :A

Egosi olacaksın demek, vaaay beee... :A
Şuan derin gizli bir iş peşindeyim. Bi 3 dakikaya öğrenirsin gibi. Beklemede kal :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
rs_634x828-180802045516-634.lost-evangeline-lilly-kate-austen.8218.jpg

MpGnACeu_400x400.jpg

Keira_Knightley_2005.jpg
Ivanka-Trump-5.jpg

387e1341fa704462b132c16515083eaf7d635877.jpg

latest
Premios_Goya_2018_-_Pen%C3%A9lope_Cruz.jpg

MV5BODg3MzYwMjE4N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjU5NzAzNw@@._V1_.jpg
4595253.jpg

Audrey-Hepburn-1955.jpg

s-520ef8caac0501d69f9f9f765373df9c62e3336a.webp

@Dosi @MEnes @DarkLegenD @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Ahmed
Sen konsepti yanlış anlamışsın :A Bir kere Ivanka Trump, Bella Hadid falan oyuncu değil, burada ne işi var :A Ayrıca şu an güncel duruma göre seçilmeli, bu eski güzeller olmamalı burada @Dosi değil mi :A

• Güldürdün
Yoldaşım da gereken cevabı vermiş bir sonraki mesajında ama dediği gibi bizim işimiz ekip ruhu şeklinde hareket etmek, böyle ifade etmesi daha doğru olmuş... Evet ben Egones'im belki ama bunu yoldaşlarım değil ben sağlıyorum... :A Bu ekibi bir araya getiren kişi olarak liderlik taslamak belki de hoşuma gidiyor diyebiliriz... :A

Konuyla ilgili açıklamaya gelecek olursak... Konudaki detayları ve ince nüansları tümüyle okuyup ona göre hareket etmekte genelde insanlarımız ve hatta bazen SABARİST yoldaşlarım bile eksik kalabiliyor. Bunu ancak benim gibi çılgın ve ruh hastası olup tüm her şeyi (işine gelen tüm her şeyi... :A ) en ince detayına kadar inceleyenler yapar diyebilirim... Yani bu yüzden yoldaşıma gösterdiğin tepki biraz manasız kalmış diyebiliriz... :A (Açıklamada topu üstüme almak için yoldaşlarımı gömdüm ama bundan keyif aldım sanki... :A )

Deliye bak, hala kendini lider sanıyor... @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...