Tamam.IQ'um aşağılara doğru çekildiği için pek tabii normaldir bu durum.![]()
Yoo niye vermeyim?
Hiç affetmeyiz böyle durumlarda fırsat bulduk mu.
Hain olduğumuz için herkesi gömeriz kimseye acımayız...Hiç affetmeyiz böyle durumlarda fırsat bulduk mu.
![]()
Ne bileyim artık mesajlara güldürü emojisi bile vermiyorsunYoo niye vermeyim?![]()
Benim favoriler çok ama yeni arayışlara gireceğim
Unutmuşumdur....Ne bileyim artık mesajlara güldürü emojisi bile vermiyorsun![]()
Adaşın ve bana cephe alıyorsunuz ancaHain olduğumuz için herkesi gömeriz kimseye acımayız...Hele ben adaşımı gömme fırsatı buldum mu asla kaçırmam...
@Sherlock
Tamam öyle olsunUnutmuşumdur....
Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir...Adaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca
Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmadan bile rahatsız oluyor![]()
![]()
Ben dün üstüne yazı yazıp paylaşmıştımKutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir...@MEnes
Adaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca
Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmamdan bile rahatsız oluyor![]()
![]()
Ben herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim...Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir...@MEnes
Ben dün üstüne yazı yazıp paylaşmıştım
Size inat ona geri dönüş yapacağım
Önce Buray tur atlasın hele![]()
POTATO GİRL beeee...
Size inat bir kaç güne kalıcı avatarım olacakBen herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim...Beni biliyorsun yeter ki kendimi övmek ve başkalarını gömmek olsun, hiç kaçırmam...
E adam haklı tabi ne işi var MİKASA'nın orada burada sürekli resimler halinde ortalık yerde... Rahatsız olmakta sonuna kadar haklı...![]()
Yok bu benle özdeşti artık
Kanımı donduruyorsun...Size inat bir kaç güne kalıcı avatarım olacak![]()