En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
source.gif
Pas vermiyorsun artık 😱
nnmW4z8A.png_small.png

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Adaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca :)

Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmadan bile rahatsız oluyor :A :A
Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir... :A @MEnes

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
Adaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca :)

Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmamdan bile rahatsız oluyor :A :A
Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir... :A @MEnes
Ben herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim... :A Beni biliyorsun yeter ki kendimi övmek ve başkalarını gömmek olsun, hiç kaçırmam... :A

E adam haklı tabi ne işi var MİKASA'nın orada burada sürekli resimler halinde ortalık yerde... Rahatsız olmakta sonuna kadar haklı... :A

Ben herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim... :A Beni biliyorsun yeter ki kendimi övmek ve başkalarını gömmek olsun, hiç kaçırmam... :A

E adam haklı tabi ne işi var MİKASA'nın orada burada sürekli resimler halinde ortalık yerde... Rahatsız olmakta sonuna kadar haklı... :A
Size inat bir kaç güne kalıcı avatarım olacak :Z

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...