Tamam.IQ'um aşağılara doğru çekildiği için pek tabii normaldir bu durum.
Yoo niye vermeyim?
Hiç affetmeyiz böyle durumlarda fırsat bulduk mu.
Hain olduğumuz için herkesi gömeriz kimseye acımayız... Hele ben adaşımı gömme fırsatı buldum mu asla kaçırmam... @SherlockHiç affetmeyiz böyle durumlarda fırsat bulduk mu.
Ne bileyim artık mesajlara güldürü emojisi bile vermiyorsunYoo niye vermeyim?
Benim favoriler çok ama yeni arayışlara gireceğim
Unutmuşumdur....Ne bileyim artık mesajlara güldürü emojisi bile vermiyorsun
Adaşın ve bana cephe alıyorsunuz ancaHain olduğumuz için herkesi gömeriz kimseye acımayız... Hele ben adaşımı gömme fırsatı buldum mu asla kaçırmam... @Sherlock
Tamam öyle olsunUnutmuşumdur....
Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir... @MEnesAdaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca
Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmadan bile rahatsız oluyor
Ben dün üstüne yazı yazıp paylaşmıştımKutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir... @MEnes
Adaşım ve bana cephe alıyorsunuz anca
Yahu Mikasa'yı avatar yapmama mani oldunuz ama @Tolstoyevski görsel olarak atmamdan bile rahatsız oluyor
Ben herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim... Beni biliyorsun yeter ki kendimi övmek ve başkalarını gömmek olsun, hiç kaçırmam...Kutsal Mikasa'mız sürekli göz önünde bulundurulmamalı ve daimi araç haline getirilmelidir... sadece bazen görülmelidir... @MEnes
Ben dün üstüne yazı yazıp paylaşmıştım
Size inat ona geri dönüş yapacağım
Önce Buray tur atlasın hele
POTATO GİRL beeee...
Size inat bir kaç güne kalıcı avatarım olacakBen herkese cephe alıyorum genelde... Değişiyor yani herkesi gömebilirim... Beni biliyorsun yeter ki kendimi övmek ve başkalarını gömmek olsun, hiç kaçırmam...
E adam haklı tabi ne işi var MİKASA'nın orada burada sürekli resimler halinde ortalık yerde... Rahatsız olmakta sonuna kadar haklı...
Yok bu benle özdeşti artık
Kanımı donduruyorsun...Size inat bir kaç güne kalıcı avatarım olacak