En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen konsepti yanlış anlamışsın :A Bir kere Ivanka Trump, Bella Hadid falan oyuncu değil, burada ne işi var :A Ayrıca şu an güncel duruma göre seçilmeli, bu eski güzeller olmamalı burada @Dosi değil mi :A
Resmen altüst etti herşeyi :A @Tolstoyevski
Şuan olmayan oyuncularında önermişti :S Bella yı sildim. İvanka'yı da sileyim. Sizler sayesinde düzenleme yapıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Bu sene @Sherlock u aldım yanıma. Geçen sene 270 mi ne güzel vardı. @MasacRE bir anda zaten 100 güzel önermişti :F
Bu sene ondan sınır koydum :A

@Sherlock ile dün küsmüştüm. Menfaat için barıştım :A sadece afiş vs yardım edeceğini sanıyor ama final turlarına kadar ona açtırıp finali sunup tüm teşekkürrü kendime alacağım :A @MEnes @Tolstoyevski
Seninle ilgili hain planımı hâlâ görmedin :A

Görmez olaydım...

Yakında evleneceğimi söylemiş miydim, o yüzden güzellerle falan işim olmaz... Forumu da bırakayım en iyisi, kendinize dikkat edin Dosi hanım... Yerime Utku beyciğim bakacak... @MasacRE

Görmez olaydım...

Yakında evleneceğimi söylemiş miydim, o yüzden güzellerle falan işim olmaz... Forumu da bırakayım en iyisi, kendinize dikkat edin Dosi hanım... Yerime Utku beyciğim bakacak... @MasacRE
Söylememiştin. Hayırlı olsun 🤗

Yanlız yakında bırakacağım diyorsun. Bu hafta hepsini aç. Bizde her grupta 1 tek üst tura atarız gerisini halederim :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bana yakışmayan bir şey söylesene... :A

:A

IMG_2348.JPG

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Resmen altüst etti herşeyi :A @Tolstoyevski
Şuan olmayan oyuncularında önermişti :S Bella yı sildim. İvanka'yı da sileyim. Sizler sayesinde düzenleme yapıyorum :A
Geçmiş mesajları da inceledim de biraz karışmış ortalık. Bence asıl mesleği oyunculuk olanlar seçilmeli bu yarışmada. Mesela @Sherlock beyciğim oyunculuk deneyimi olanlar kabul edilir diye bir şey atmış ortaya ama dinleme sen onu boşver, öyle bakarsak herkes konuk falan da olsa oyuncu olmuştur sonuçta :A

Bir örnek de vereyim hemen bu konuda. Mesela Rihanna. Geçen senelerde Oceans 8 filminde oynamıştı. O zaman oyuncu diye mi kabul edeceğiz bu kadını yani. Rihanna deyince akla şarkıcılık gelir, o yüzden şarkıcıların arasında yarışır bu kadar basit :A

Görmez olaydım...

Dur şimdi goygoyu kes Şerlok beyciğim, bu çok önemli konuya bir el atmamız lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Geçmiş mesajları da inceledim de biraz karışmış ortalık. Bence asıl mesleği oyunculuk olanlar seçilmeli bu yarışmada. Mesela @Sherlock beyciğim oyunculuk deneyimi olanlar kabul edilir diye bir şey atmış ortaya ama dinleme sen onu boşver, öyle bakarsak herkes konuk falan da olsa oyuncu olmuştur sonuçta :A

Bir örnek de vereyim hemen bu konuda. Mesela Rihanna. Geçen senelerde Oceans 8 filminde oynamıştı. O zaman oyuncu diye mi kabul edeceğiz bu kadını yani. Rihanna deyince akla şarkıcılık gelir, o yüzden şarkıcıların arasında yarışır bu kadar basit :A
Dur şimdi goygoyu kes Şerlok beyciğim, bu çok önemli konuya bir el atmamız lazım :A

Ya bir adam düşünün, her söylediği mi mantıklı olur kardeşim...

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE

Ben pek hakim değilim. Öneriler gelsin gerekli ayarı çekeriz ve şu 7 isim işi iyi fikir oldu. Öyle bir sürü olmaz en azından :A hepsi kararlaştırılsın sizi etiketleyip sorarım, birden fazla yapımda oynayanlar olacak tabiki 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,830
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi