Şarkıcı kategorisi daha sonra yapılacakmışHadi yaa benim daha eksiklerim vardı. Peki şarkıcı oluyor mu? Yoksa oyuncu ve manken mi?
Şarkıcı kategorisi daha sonra yapılacakmışHadi yaa benim daha eksiklerim vardı. Peki şarkıcı oluyor mu? Yoksa oyuncu ve manken mi?
Kristen Stewart
Sophie Turner
Marion Cotillard
Reese Witherspoon
Jennifer Aniston
Margot Robbie
Sandra Bullock
Cara Delevingne
Nicole Kidman
Selena Gomez (Şarkıcı gibi gözüksede asıl çıkış noktası oyunculuktur. Şarkıcılar eklenmiyor sanırım hiç görmedim çünkü. Eklenmeli ama bu kadın.)
Konuda oyuncu denmiş ama mankenler de var listede, o yüzden Mankende ekleniyor sanırım..
Adriana Lima
Gigi Hadid
Kendal Jenner
Kylie Jenner
Miranda Kerr
(Ilk etapta ilk mesajdan sonra aklıma gelenler. Daha da eklenebilecek isimler var. Zamanla aklıma geldikçe eklerim sanırım)
Şarkıcılar ekleniyorsa (İlk mesajda hiç şarkıcı yok sanırım. O yüzden ekleniyorsa onlarsız olmaz. Bi çoğunun güzellik markası var. Eklenebilir ama şarkı etkinliği yapıldı zaten eklenmeyede bilir.)
Rihanna
Ariana Grande
Camila
Beyoncé
Katy Perry
Taylor Swift
Shakira
JLo
Nicki Minaj
Cardi B
Lana Del Rey
Billie Eilish
Şarkıcı kategorisi daha sonra yapılacakmış
Şarkıcı oyuncu manken kategoriler fazlalaşınca sayı artıyor o açıdan oyuncular yazılıyor ama şarkıcı kategorisi ayrıca yapılacakmış zorlu geçecektir ama şarkıcıların7 kuralı gereği listenin son hali:
Margot Robbie'yi istemeyerek siliyorum. Zaten biri yazar. Kadın son dönemde ger yerde
- Kristen Stewart
- Sophie Turner
- Marion Cotillard
- Dakota Johnson (Aslında @bazinga yazardı ama her ihtimale karşı yazmak istedim )
- Sandra Bullock
- Natalie Dormer
- Selena Gomez (Şarkıcı gibi gözüksede asıl çıkış noktası oyunculuktur. Şarkıcılar eklenmiyor sanırım hiç görmedim çünkü. Eklenmeli ama bu kadın.)
- Reese Witherspoon (Son projesinde hayran oldum. Selana olmazsa bu kadın olsun.)
Teşekkürler bilgi için. Tüm mesajları okuyamadım o yüzden kafam karışmıştı
Liste ve dikkatin için teşekkürler. @Tolstoyevski önerdi. Kendisinden açıklama bekliyoruz.Bella Hadid Bildigin Victoria kızı bu. Kim sectiyse köstek olmak istemem ama oyuncu değil bu kız. Estetik güzeli @Ahmed bilir.
@Tolstoyevski eski zaman oyuncusuda önermişti de onların bu zamanın oyuncusu olmadığını farkedip eklememiştim sen ve @Turkuazz yokluğumda gerekli açıklamayı yapmışsınız. TeşekkürlerAynen bir oyunculuk geçmişi gözükmüyor mlsf gözden kaçmış olabilir
Şarkıcı kategorisi daha sonra yapılacakmış
Geçen sene sen yeni üyeyken yerli güzelleri oylamıştın. Beren Saat'in kazandığı etkinliği diyorum. Bu da onun yabancı güzel versiyonu olacak. Haftaya anketlerle oylamaya sunarımTam anlayamadım @Dosi
O zamanlar oylamalarda katılım 30 falandı ama finalde 45 yada 47 olmuştu. 2019 rekoruydu ama sonuç bu oldu. Yapacak bir şey yok İnsanlar çoğu kez güzellik değil sevdikleri dizi oyuncuları olduğu için oylamada bulunuyorlarYa bu ülkede Beren Saat, Hazal Kaya dışında oyuncu mu kalmamış geçen sene finalist bunlar olmuş Beren Saat desen 2010-2013 arası popülerdi Hazal Kaya hayatının hiçbir döneminde güzelliğiyle ön plana çıkmadı
Tanırım Aykut'u ama benle baş edemezAynen ya, her konuda azmin ve başarın ortada şimdilerde @xdragxx onda o tarz ırs ve kaos oluşturma potansiyeli var gibi ama karşısına dişli biri çıkmayınca tam hünerini sergileyemiyor
Tamam bekliyorumGeçen sene sen yeni üyeyken yerli güzelleri oylamıştın. Beren Saat'in kazandığı etkinliği diyorum. Bu da onun yabancı güzel versiyonu olacak. Haftaya anketlerle oylamaya sunarım
Ne bu, "Biraz da en iyisi maksimum 6/10 olanları inceleyelim." mi?
Tamamdır. İlk mesaja önerilenleri ekledim ordan kontrol edersin ve oyuncu olan kişileri önerZeynepcim, konun hayırlı olsun,şuan işteyim akşama detaylı bakıp, 7 hakkımıda kullanmayı planlıyorum 😉😅
Evet amacım senin projene darbe yapmaktı ve bunu bir Truva atı işleviyle bir kadınla başarmak istedim... böylesine gizli ve haince bir kaos planım... ne yazık ki... herkesi kendi gibi sananlar tarafından ifşa edildi.... kahroldum... bittim... şu an emniyette hesap veriyorum.... Elveda...Liste ve dikkatin için teşekkürler. @Tolstoyevski önerdi. Kendisinden açıklama bekliyoruz.
Ben hakim değilim yabancı isimlere, önerileri anında ekliyorum ama @xdragxx paylaşırken de sonradan kontrol edeceğimi @Sherlock 'a da danışacağımı belirtmiştim. Olmadı listeyi tamamlayınca öneren üyeleri etiketlerim bakarsınız siz de.Yine de olurda anketlerde gözden kaçan olursa belirtildiğinde anında eleriz.
Baya isim önermişsin. Öneri süresi tamamlanınca eksiklik olursa veya grupları dengeleme adına onlara da yer veririm
@Tolstoyevski eski zaman oyuncusuda önermişti de onların bu zamanın oyuncusu olmadığını farkedip eklememiştim sen ve @Turkuazz yokluğumda gerekli açıklamayı yapmışsınız. Teşekkürler
Hepsi oyuncudur umarım. @Tolstoyevski arya manken sıkıştırmışUrsula Corbero
Alba Flores
Jessica Barden
Najwa Nimri
Maggie Civantos
Esther Acebo
favori 6im 🤣