Bak yarına kalkıyormuş karantinanız. Hasret giderirsin görüşemediklerinle.Bu corona yüzünden yazı nasıl devirecem bilmiyoom
İsim? ben bilmeden nasıl ekleyeyim
Ester Expositoİsim? ben bilmeden nasıl ekleyeyim
Konuyada beğeni alayım
Sus sus o konuda çok goy goy geçti geçen sene birazdan birşey paylaşırımAllah'tan oyuncular demişiz he Yoksa Deniz Sıla'nın bilmem ne tarafı yabancı diyip listeye sokmaya çalışırdı
Merak ettimSus sus o konuda çok goy goy geçti geçen sene birazdan birşey paylaşırım
Deniz vallaha sana helal olsun ya Sıla'nın kendisine sorsak kendisini finale taşımazdı galiba
@Sherlock meşhur bir sözü vardı Sıla ile ilgili. Arada yarışmalarda kullanır. Buna da desin tam hatırlamıyorumDeniz vallaha sana helal olsun ya Sıla'nın kendisine sorsak kendisini finale taşımazdı galiba
Tam puandan aşağısı kesmez dediklerinden sonra.Puanlamamı verdim. Memnun kalırsın kesin. Özel not yazdım
Ozamanlar üye olsaydım Tuba derdim. Çok şaşırmıştım geçen sene etkinliğe başlarken araştırmıştım haliyle ses müzik anlarım ama bu bilemedim. Neyseki oyunculukta yapmıyor. Oradada kazanırdı
Ama şimdi biriside hedefi 12'den vurup zayıf noktamı yakalamışTam puandan aşağısı kesmez dediklerinden sonra.
Oha ciddimisin 😱Ahahahah konuya baktım da @bazinga gece gece güldürdü ya, forumun gizli komiklerinden vallaha Ozan
Yarışmadan 3 sene sonra forumun en rezil organizasyonlarından biriydi yazmış. Deniz de Sıla kazanmalıydı dimi diye sorunca Ben oyumu Sıla'ya vermişim nedense. Tubacılar daha da çok sinir etmiş demek. Bence böyle bir final olmamalıydı demiş
Çok doğru ya
En fazla kaç sayı açısındanVarsa önerin öner
Final konusu efsane ya gece gece hiç güleceğim yoktu Deniz bir de Tuba'cılar oy toplamış panpa diyor millete pöf akjgsjkhgjkshgjkOha ciddimisin 😱
Dur başka bir detay daha vardı bekle
Peki ya bu oy oranına ne denmeli 😱 eskiden ziyaretçilerde oy kullanabilıyordu muhakkak ve yinede rakam çok 😱Final konusu efsane ya gece gece hiç güleceğim yoktu Deniz bir de Tuba'cılar oy toplamış panpa diyor millete pöf akjgsjkhgjkshgjk