En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen konsepti yanlış anlamışsın
Bir kere Ivanka Trump, Bella Hadid falan oyuncu değil, burada ne işi var
Ayrıca şu an güncel duruma göre seçilmeli, bu eski güzeller olmamalı burada @Dosi değil mi
Resmen altüst etti herşeyi
@Tolstoyevski
Şuan olmayan oyuncularında önermişti :S Bella yı sildim. İvanka'yı da sileyim. Sizler sayesinde düzenleme yapıyorum

Reactions: MasacRE and MEnes
Seninle ilgili hain planımı hâlâ görmedin

Görmez olaydım...

Yakında evleneceğimi söylemiş miydim, o yüzden güzellerle falan işim olmaz... Forumu da bırakayım en iyisi, kendinize dikkat edin Dosi hanım... Yerime Utku beyciğim bakacak... @MasacRE

Görmez olaydım...

Yakında evleneceğimi söylemiş miydim, o yüzden güzellerle falan işim olmaz... Forumu da bırakayım en iyisi, kendinize dikkat edin Dosi hanım... Yerime Utku beyciğim bakacak... @MasacRE
Söylememiştin. Hayırlı olsun 🤗

Yanlız yakında bırakacağım diyorsun. Bu hafta hepsini aç. Bizde her grupta 1 tek üst tura atarız gerisini halederim

Reactions: Sherlock
Resmen altüst etti herşeyi
@Tolstoyevski
Şuan olmayan oyuncularında önermişti :S Bella yı sildim. İvanka'yı da sileyim. Sizler sayesinde düzenleme yapıyorum
Geçmiş mesajları da inceledim de biraz karışmış ortalık. Bence asıl mesleği oyunculuk olanlar seçilmeli bu yarışmada. Mesela @Sherlock beyciğim oyunculuk deneyimi olanlar kabul edilir diye bir şey atmış ortaya ama dinleme sen onu boşver, öyle bakarsak herkes konuk falan da olsa oyuncu olmuştur sonuçta

Bir örnek de vereyim hemen bu konuda. Mesela Rihanna. Geçen senelerde Oceans 8 filminde oynamıştı. O zaman oyuncu diye mi kabul edeceğiz bu kadını yani. Rihanna deyince akla şarkıcılık gelir, o yüzden şarkıcıların arasında yarışır bu kadar basit

Görmez olaydım...

Dur şimdi goygoyu kes Şerlok beyciğim, bu çok önemli konuya bir el atmamız lazım

Reactions: Sherlock
Dur şimdi goygoyu kes Şerlok beyciğim, bu çok önemli konuya bir el atmamız lazım

Ya bir adam düşünün, her söylediği mi mantıklı olur kardeşim...

Reactions: MEnes and MasacRE
Ben pek hakim değilim. Öneriler gelsin gerekli ayarı çekeriz ve şu 7 isim işi iyi fikir oldu. Öyle bir sürü olmaz en azından
hepsi kararlaştırılsın sizi etiketleyip sorarım, birden fazla yapımda oynayanlar olacak tabiki 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...