@Emre Ozansoy ne alemsin ya. Etiketteki dursaydı. Senden puan kaybolmuyor merak etme
İlgincini beğeni yap. Etkisi yok enlerdeBu çirkin kadınlar nasıl 1.oldu bizim forum nasıl bir yoklukta
Teşekkürler
Kaç gündür uğraşıp durduk oy vermeyen çok oldu :S Yinede harika bir katılım oranı olduBu nasıl final böyle be
Berabere bitmesi hoş olmamışKaç gündür uğraşıp durduk oy vermeyen çok oldu :S Yinede harika bir katılım oranı oldu
Aktif sağda solda dolananlar oy vermedi bir türlü. Yapacak birşey yokBerabere bitmesi hoş olmamış
Bu aşırı sıcak günlerdeki bu yoğun etkinlik adına emeklerine sağlık ve tebrik ederim. @Dosi @Sherlock @MasacRE
İyi olmuş abla sevindim istediğim sonuçtu.@Polat Şaşmaz düşüncelerini alalım
Konuya harikanıda at madem istediğin sonuçİyi olmuş abla sevindim istediğim sonuçtu.
@Dosi bize hiç teşekkür etmedi mesela o kadar boş yaptık hit sağladık konularda ama unutulduk...Çok teşekkürler Tols hocam, baştan sona gösterdiğin ilgi için de ben kendi adıma teşekkür ederim.
Teşekkür ediyoruz.
Geçen sene kendi başıma yürğiütmüştüm. Sen 1 konuyu açmıştın ve ozamamda teklif etmiştin aslında yardım etmeyi. Bu sene inanılmaz keyifli geçti çünkü sizlerle kararlaştırmak, kimi zaman tatlı atışmalar zevk verdi. Uğruna şiirler bile yazdırttı bana bu etkinlikFinal konusunda teşekkür etmiştim ama ayrıca da yazayım... Hem beni bu etkinliğe en başından itibaren dahil ettiğin için, hem fotoğraf seçimlerinde özgürlük tanıdığın için (), hem de final konusunu bana bıraktığın için çok teşekkür ediyorum ortağım. Baştan sona keyifli, sorunsuz ve sıkıntısız bir etkinlik oldu. Ellerimize ve emeklerimize sağlık, eşitlik de ilerleyen yıllar için hem akılda kalıcı, hem de iki tarafı da memnun eden bir sonuç oldu. Forum tarihinde bu tip bir durum yoktur herhalde... @Dosi
Oy veren herkese teşekkürler. Kıyasıya bir mücadele oldu. Scarlett ilk başta 18-13 öndeyken Margot 21-18 öne geçmişti ve bir kaç gün önce @MasacRE eşitliği sağlayan oyu kullandıktan sonra nekadar etiket yapsakta başka oy gelmedi ve 22-22 sonuçlandı.
@eskici @Özgür @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği @Gerekli24 @UgrArks
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci @slhttnmtl ve herkes
El ele güzel bir final olmuş, umarım gerçek hayatta da aşk yaşarlar şayet seçimleri o yöndeyse birbirlerine yakışıyorlar doğrusu.
Şaka bir yana her ne kadar Scarlett'den yana olsam da Margot da fazlasıyla güzel bir isim kendi başına. O yüzden bu sonuç oldukça olumlu.
Bu aşırı sıcak günlerdeki bu yoğun etkinlik adına emeklerine sağlık ve tebrik ederim. @Dosi @Sherlock @MasacRE
Ettim ya. Hem sen öyle bir giriş yaptın ki konuya dikkatimi dağıttın@Dosi bize hiç teşekkür etmedi mesela o kadar boş yaptık hit sağladık konularda ama unutulduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?