Şimdi baktım da işin gerçeği bu isimlerden 2 tanesi bir grupta yer alıyor. 5li bir gruba denk gelmiş.Yok yok çıkmamıştır böyle bir kura, mümkün değil![]()
Diğer 3üne yazık olacak gibi herkes aynı fikirdeyse
Şimdi baktım da işin gerçeği bu isimlerden 2 tanesi bir grupta yer alıyor. 5li bir gruba denk gelmiş.Yok yok çıkmamıştır böyle bir kura, mümkün değil![]()
İkisi bir aradaysa sorun yok, güle oynaya geçer ikisi herhaldeŞimdi baktım da işin gerçeği bu isimlerden 2 tanesi bir grupta yer alıyor. 5li bir gruba denk gelmiş.
Diğer 3üne yazık olacak gibi herkes aynı fikirdeyse. Ben bilmiyorum sima olarak hangileri. Kontrol etmedim henüz
Bundan sonraki kuraları ne sen ne ben nede Sherlock çekecek.İkisi bir aradaysa sorun yok, güle oynaya geçer ikisi herhalde![]()
Bizde hile hurda olmaz. Bana bırak ben hallederim o işiBundan sonraki kuraları ne sen ne ben nede Sherlock çekecek.
Bize güvenmiyorum
Sayılar azalınca özellikle Sherlock, iki favorisi denk gelirse kalp krizi geçirmesin
Ben çekersem öyle denk gelirse benden şüphe edersiniz oyüzden yabancı isimlere hakim olmayan bir kurban bulurumveya çok alakası olmayanlara
![]()
Yok yok, sana kendim kadar güvendiğim için sen de uygun isim değilsinBizde hile hurda olmaz. Bana bırak ben hallederim o işi![]()
Kendin kadar güveniyormuşsun işte ne güzelYok yok, sana kendim kadar güvendiğim için sen de uygun isim değilsin![]()
Tarafsız birini bulacağım![]()
İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Hiç birine güven olmazKendin kadar güveniyormuşsun işte ne güzelKendine güvenmiyor musun yoksa
![]()