2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 2. Tur - 8. Grup (SON)

Hangi Üç Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok çıkmamıştır böyle bir kura, mümkün değil :A
Şimdi baktım da işin gerçeği bu isimlerden 2 tanesi bir grupta yer alıyor. 5li bir gruba denk gelmiş.
Diğer 3üne yazık olacak gibi herkes aynı fikirdeyse :A. Ben bilmiyorum sima olarak hangileri. Kontrol etmedim henüz

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Şimdi baktım da işin gerçeği bu isimlerden 2 tanesi bir grupta yer alıyor. 5li bir gruba denk gelmiş.
Diğer 3üne yazık olacak gibi herkes aynı fikirdeyse :A. Ben bilmiyorum sima olarak hangileri. Kontrol etmedim henüz
İkisi bir aradaysa sorun yok, güle oynaya geçer ikisi herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İkisi bir aradaysa sorun yok, güle oynaya geçer ikisi herhalde :A
Bundan sonraki kuraları ne sen ne ben nede Sherlock çekecek.
Bize güvenmiyorum :A
Sayılar azalınca özellikle Sherlock, iki favorisi denk gelirse kalp krizi geçirmesin :A
Ben çekersem öyle denk gelirse benden şüphe edersiniz oyüzden yabancı isimlere hakim olmayan bir kurban bulurum :A veya çok alakası olmayanlara :A

• Güldürdün
Bundan sonraki kuraları ne sen ne ben nede Sherlock çekecek.
Bize güvenmiyorum :A
Sayılar azalınca özellikle Sherlock, iki favorisi denk gelirse kalp krizi geçirmesin :A
Ben çekersem öyle denk gelirse benden şüphe edersiniz oyüzden yabancı isimlere hakim olmayan bir kurban bulurum :A veya çok alakası olmayanlara :A
Bizde hile hurda olmaz. Bana bırak ben hallederim o işi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kendin kadar güveniyormuşsun işte ne güzel :A Kendine güvenmiyor musun yoksa :A
İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Hiç birine güven olmaz :A buna kendimde dahil :A
Açıkçası favori kimsem yok. Kim kazansa olur ama işte hakkımda en ufak şüpheniz olsun istemem. Dizi zamanında da Tols'a kura çektirmiştim :A iki favoriyi erken eşleştirme sorumluluğunu almak istemem :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...