2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Önerdiğim isimlerin 2. tura bile kalamamasından dolayı etkinliği boykot ediyorum ve herkesi de boykot etmeye davet ediyorum...

Şafak Pekdemir çoğunluğun güzellik algısına uymayan bir tipe sahip ama Seda Bakan... Kabul edilemez bir durum...

@Bully @Dosi 😡😡😡

Önerdiğim isimlerin 2. tura bile kalamamasından dolayı etkinliği boykot ediyorum ve herkesi de boykot etmeye davet ediyorum...

Şafak Pekdemir çoğunluğun güzellik algısına uymayan bir tipe sahip ama Seda Bakan... Kabul edilemez bir durum...

@Bully @Dosi 😡😡😡
Seda da güzel elbet ama favorilerden olmadığı kesin. Boykot etmeye bahane arıyorsunuz siz de aaa…

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD

@Bully @Dosi 😡😡😡
Sen zaten düzenli oy veren biri değilsin. Etiket listesinde bile yoksun zamanında istemediğin için :A

• Sinir Bozucu
İşte böyle :A @Bully nasıl konuşulacağını bilmiyor @Yakamoz-Asi
Seni hemen ekliyorum listeye
Senin de yaklaşımın hoş değil. :A İkiniz de etkinlik idare edebilecek isimler değilsiniz de, işte, ortalığı boş bulmuşsunuz, at koşturuyorsunuz. :A Güzel isimlerin (genel olarak mevcut etkinliği kazanması gereken kişiler kimlerse onların) arkasında durmuyorsunuz. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Senin de yaklaşımın hoş değil. :A İkiniz de etkinlik idare edebilecek isimler değilsiniz de, işte, ortalığı boş bulmuşsunuz, at koşturuyorsunuz. :A Güzel isimlerin (genel olarak mevcut etkinliği kazanması gereken kişiler kimlerse onların) arkasında durmuyorsunuz. :A
Arkasında dursak ne olacak. Çoğunluk ne diyorsa o :A müdahale yapacağımız bir durum yok. Şartlar herkese eşit olarak yapılıyor :A

• Güldürdün
Arkasında dursak ne olacak. Çoğunluk ne diyorsa o :A müdahale yapacağımız bir durum yok. Şartlar herkese eşit olarak yapılıyor :A
Üst turlara çıkması için ne kadar oya ihtiyacı varsa o kadar oyu hanesine yazdırsan ne olur, belin mi kırılır? :A :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hazal Kaya o sarı saçları ile doğru düzgün oy almadı bile.

Tuba B. Başka bir grupta olsa tur atlayabilirdi. Güçlü bir gruba denk gelmişti.
Yanılmıyorsam Esra Bilgiç, Hazal Subaşı,
Cemre Baysel ve Sıla Türkoğlu yeni isimlerden olabilir. Özellikle son 2.
Hadise kendini biraz zor bu tura attı. Bakalım yeni tur nasıl olacak. 2-3 isim harici diğer hepsine başarılar :A

Simge aralarında en cesur giyinimli hali ile paylaşmıştık. Elenmesi şaşırttı :A
Hazal Kaya çok çökmüş ya. Hadise ise yine az daha şansı var. Bu turu geçemeyebilir ama çok güzeller var :D
------

@Bully @Dosi 😡😡😡
Konuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur :D

Hazal Kaya çok çökmüş ya. Hadise ise yine az daha şansı var. Bu turu geçemeyebilir ama çok güzeller var :D
------

Konuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur :D
Hazal Kaya şu menajerlik olaylarından dolayı da tepki topladı. Oylarının düşüşünü ben daha çok buna bağlıyorum. @Dosi

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Hazal Kaya çok çökmüş ya
GjsiWsTWoAAbhph.jpeg

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Hazal Kaya şu menajerlik olaylarından dolayı da tepki topladı. Oylarının düşüşünü ben daha çok buna bağlıyorum. @Dosi
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir. :A
------

------

Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨

ben şu güzel için öyle yaptım ve sen oy vermiştin :A
Happy Look GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir. :A
------

Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Ya neden olmasın. Konuya baktım ben okudum ilk sayfalari. Hemen konu altına koyacan video resimler özellikle güzel olsun benim gibilere özel :D
ben şu güzel için öyle yaptım ve sen oy vermiştin :A
Happy Look GIF by TRT
Tanımıyorum ama verdiysem beğenmişimdir :D reklam önemi

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD