Forumun gerçeklik anlayışı dünyadan çok uzak. Bu forumda yer çekimi falan yoktur mesela dünya düzdür falan ne diyim yani komikSimge nasıl elenir yahu @xdragxx bu duruma ne diyorsun
Forumun gerçeklik anlayışı dünyadan çok uzak. Bu forumda yer çekimi falan yoktur mesela dünya düzdür falan ne diyim yani komikSimge nasıl elenir yahu @xdragxx bu duruma ne diyorsun
Seda da güzel elbet ama favorilerden olmadığı kesin. Boykot etmeye bahane arıyorsunuz siz de aaa…
Sen zaten düzenli oy veren biri değilsin. Etiket listesinde bile yoksun zamanında istemediğin için
Bu etkinlik özelinde beni alıver listeye.Sen zaten düzenli oy veren biri değilsin. Etiket listesinde bile yoksun zamanında istemediğin için![]()
İşte böyleBu etkinlik özelinde beni alıver listeye.Önemli turlara yaklaşıyoruz, kaçırmayalım.
![]()
Senin de yaklaşımın hoş değil.
Arkasında dursak ne olacak. Çoğunluk ne diyorsa oSenin de yaklaşımın hoş değil.İkiniz de etkinlik idare edebilecek isimler değilsiniz de, işte, ortalığı boş bulmuşsunuz, at koşturuyorsunuz.
Güzel isimlerin (genel olarak mevcut etkinliği kazanması gereken kişiler kimlerse onların) arkasında durmuyorsunuz.
![]()
Üst turlara çıkması için ne kadar oya ihtiyacı varsa o kadar oyu hanesine yazdırsan ne olur, belin mi kırılır?Arkasında dursak ne olacak. Çoğunluk ne diyorsa omüdahale yapacağımız bir durum yok. Şartlar herkese eşit olarak yapılıyor
![]()
Oldu olacak şampiyon ilan edelimÜst turlara çıkması için ne kadar oya ihtiyacı varsa o kadar oyu hanesine yazdırsan ne olur, belin mi kırılır?![]()
![]()
Zaten bunun için uğraşıyor @DarkLegenDOldu olacak şampiyon ilan edelim@Bully
Hazal Kaya çok çökmüş ya. Hadise ise yine az daha şansı var. Bu turu geçemeyebilir ama çok güzeller varHazal Kaya o sarı saçları ile doğru düzgün oy almadı bile.
Tuba B. Başka bir grupta olsa tur atlayabilirdi. Güçlü bir gruba denk gelmişti.
Yanılmıyorsam Esra Bilgiç, Hazal Subaşı,
Cemre Baysel ve Sıla Türkoğlu yeni isimlerden olabilir. Özellikle son 2.
Hadise kendini biraz zor bu tura attı. Bakalım yeni tur nasıl olacak. 2-3 isim harici diğer hepsine başarılar
Simge aralarında en cesur giyinimli hali ile paylaşmıştık. Elenmesi şaşırttı![]()
Konuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur
Hazal Kaya şu menajerlik olaylarından dolayı da tepki topladı. Oylarının düşüşünü ben daha çok buna bağlıyorum. @DosiHazal Kaya çok çökmüş ya. Hadise ise yine az daha şansı var. Bu turu geçemeyebilir ama çok güzeller var
------
Konuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur![]()
Menajer işi sıkıntı değil burda güzeli seçiyoruz en azından benim umrumda değil. Güzellik ön plandaHazal Kaya şu menajerlik olaylarından dolayı da tepki topladı. Oylarının düşüşünü ben daha çok buna bağlıyorum. @Dosi
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir.Hazal Kaya şu menajerlik olaylarından dolayı da tepki topladı. Oylarının düşüşünü ben daha çok buna bağlıyorum. @Dosi
Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨Hazal Kaya çok çökmüş ya. Hadise ise yine az daha şansı var. Bu turu geçemeyebilir ama çok güzeller var
------
Konuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur![]()
ben şu güzel için öyle yaptım ve sen oy vermiştinKonuya güzel güzel resimlerini videolarını attın mı? Pr çalışman yoktu ben bu konuya isim yazdıranlarin beğendiklerini video bol bol resimler ile doldurmasını bekledim ama olmadı umarım ilerleyen turlarda olur![]()
Ya neden olmasın. Konuya baktım ben okudum ilk sayfalari. Hemen konu altına koyacan video resimler özellikle güzel olsun benim gibilere özelEğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir.
------
Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Tanımıyorum ama verdiysem beğenmişimdirben şu güzel için öyle yaptım ve sen oy vermiştin
![]()