DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
video resimler özellikle güzel olsun benim gibilere özel
video resimler özellikle güzel olsun benim gibilere özel
Şuna oy verin gibisi yasak ama sen beğendiğin isimlerin fotolarını dozu aşmayarak paylaşabilirsin.Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir.
------
Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Sapik olmak farklı birşey. Burda güzeli seçip ona oy veriyoruz. Herkesin kriteri farklıdır kimisi göz rengine verir göz sever öyle yani
Aynen böyle diyorum hem konu renklenur hem farkli bakış açısı olurŞuna oy verin gibisi yasak ama sen beğendiğin isimlerin fotolarını dozu aşmayarak paylaşabilirsin.
Üyelerin hangi kriterlere göre oyladığını bilemeyiz ve ona bir şey yapamayızEğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir.
------
Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Yoo, yapabilirsiniz.Üyelerin hangi kriterlere göre oyladığını bilemeyiz ve ona bir şey yapamayız![]()
Hadi tespit ettik menajer konularına yorum yapanları. Hazal'a oy vermedikleri için napabiliriz?Yoo, yapabilirsiniz.HKya oy vermeyenleri tespit edin, sonra da menajer konularına yorum yapmışlarsa ne demişler diye bakın.
@Dosi
Oy oranını tıklasan anlardın.Yoo, yapabilirsiniz.HKya oy vermeyenleri tespit edin, sonra da menajer konularına yorum yapmışlarsa ne demişler diye bakın.
@Dosi
"Forumdaki etkinlikleri sabote etme" suçundan dolayı 1 aylık banı çakın, aklı başına gelsin.Hadi tespit ettik menajer konularına yorum yapanları. Hazal'a oy vermedikleri için napabiliriz?
Güzel bulmuyorum der, olur biter![]()
Kendi işini bana mı yaptıracaksın?Oy oranını tıklasan anlardın.
Bu 4 üye harici kimse oy vermemiş
Gerisi sende
Ekli dosyayı görüntüle 133269
Kanıt yok"Forumdaki etkinlikleri sabote etme" suçundan dolayı 1 aylık banı çakın, aklı başına gelsin.![]()
6 ay önce: "Hazal Kaya ne kadar güzel bir kadın ya. 🥰"Kanıt yokÜyelerin hangi sebepten oy verip vermediklerini asla bilemeyiz
![]()
Bak sapkınlık bir kişiye aşırı bağlanma olarak da değerlendirilirYoo, yapabilirsiniz.HKya oy vermeyenleri tespit edin, sonra da menajer konularına yorum yapmışlarsa ne demişler diye bakın.
@Dosi
Olay bu iki isimken niye Hazal Kaya’ya geçiş oldu
Önceki etkinliklerde oylamıştı
Elenen o kadar çok güzel hanımefendi var ki insan hangi birini konuşacağını şaşırıyor.Olay bu iki isimken niye Hazal Kaya’ya geçiş oldu![]()
@RüzgarGülü yakışmadı hoca, hiç yakışmadı hem de... Keşke menajer muhabbetlerinden dolayı oy vermemiş olsaydın...Önceki etkinliklerde oylamıştı
Yani tamamı ile bu sene beğenmemiş artık. Güzel bulmuyor artık @RüzgarGülü
Ne güzel askerde olacaktın şimdi, ertelendi senle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Şans yok ki bizde arkadaşElenen o kadar çok güzel hanımefendi var ki insan hangi birini konuşacağını şaşırıyor.Kazdıkça yeni rezillikler çıkıyor.
Tarihin en kötü etkinliği olmaya doğru gidiyor etkinlik.
@Bully
------
@RüzgarGülü yakışmadı hoca, hiç yakışmadı hem de... Keşke menajer muhabbetlerinden dolayı oy vermemiş olsaydın...
Emin misin?Tarihin en kötü etkinliği olmaya doğru gidiyor etkinlik.@Bully
------
@RüzgarGülü yakışmadı hoca, hiç yakışmadı hem de... Keşke menajer muhabbetlerinden dolayı oy vermemiş olsaydın...
Sürekli laf atan bizi yoran birileri oluyor. Hiç şaşmaz bu durumNe güzel askerde olacaktın şimdi, ertelendi senle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Şans yok ki bizde arkadaş@Dosi
Valla bahtsız bedevileriz bizEmin misin?
Ekli dosyayı görüntüle 133271
------
Sürekli laf atan bizi yoran birileri oluyor. Hiç şaşmaz bu durumşöyle rahatça bir etkinlik yürütemiyoruz
![]()
Eskiden çok beğeniyordum aşkı memnu zamanları sonraki zamanlar felan. Yine oy verirdin lakin şimdiki hali iyi gelmedi zaten konuda da belirttim
Karşim bu nasıl güzel tespit diyecem ama iyi ki gitmemiş. Foruma ayrı renk katıyor Darklegend eskiden beri böyle ama ters biraz mizacı sertNe güzel askerde olacaktın şimdi, ertelendi senle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Şans yok ki bizde arkadaş@Dosi
Meryem Uzerlinin hangi halini koydunuz be2. Tura Yükselen Güzeller
Afra Saraçoğlu
Esra Bilgiç
Burçin Terzioğlu
Özge Özpirinçci
Elçin Sangu
Tuvana Türkay
Beren Saat
Hadise
Miray Daner
Eda Ece
Hazal Subaşı