2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

video resimler özellikle güzel olsun benim gibilere özel
images (30).jpeg

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir. :A
------

Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Şuna oy verin gibisi yasak ama sen beğendiğin isimlerin fotolarını dozu aşmayarak paylaşabilirsin.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eğer öyleyse (ki muhtemelen öyle, HK ilk turlarda elenecek kadar asla çökmedi) üyeler neyi oyladıklarını bilmiyorlar demektir. :A
------

Beğendiğimiz hanımefendilerin reklamını yapabiliyor muyuz? 🤔🤨
Üyelerin hangi kriterlere göre oyladığını bilemeyiz ve ona bir şey yapamayız :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Üyelerin hangi kriterlere göre oyladığını bilemeyiz ve ona bir şey yapamayız :A
Yoo, yapabilirsiniz. :A HKya oy vermeyenleri tespit edin, sonra da menajer konularına yorum yapmışlarsa ne demişler diye bakın. :A @Dosi

Yoo, yapabilirsiniz. :A HKya oy vermeyenleri tespit edin, sonra da menajer konularına yorum yapmışlarsa ne demişler diye bakın. :A @Dosi
Hadi tespit ettik menajer konularına yorum yapanları. Hazal'a oy vermedikleri için napabiliriz? :A

Güzel bulmuyorum der, olur biter :A

• İlginç
Hadi tespit ettik menajer konularına yorum yapanları. Hazal'a oy vermedikleri için napabiliriz? :A

Güzel bulmuyorum der, olur biter :A
"Forumdaki etkinlikleri sabote etme" suçundan dolayı 1 aylık banı çakın, aklı başına gelsin. :A
------

Oy oranını tıklasan anlardın.
Bu 4 üye harici kimse oy vermemiş :A
Gerisi sende

Ekli dosyayı görüntüle 133269
Kendi işini bana mı yaptıracaksın? :A Sana hiç yakıştıramadım maalesef...

Kanıt yok :A Üyelerin hangi sebepten oy verip vermediklerini asla bilemeyiz :A
6 ay önce: "Hazal Kaya ne kadar güzel bir kadın ya. 🥰"
Menajer muhabbetleri hakkında: "Hazal'dan bunu hiç beklemezdim, Soğudum."
Etkinlik başlayınca: *oy yok*

Derin bir araştırma ve analiz lazım. :A Hazal Kaya gibi bir hanımefendi için değer. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bak sapkınlık bir kişiye aşırı bağlanma olarak da değerlendirilir :D

H.kaya oy vermedim. Menajerlik konusuna yorum yapmadım. Hadi açıkla olayı :)

• Güldürdün
Önerdiğim isimlerin 2. tura bile kalamamasından dolayı etkinliği boykot ediyorum ve herkesi de boykot etmeye davet ediyorum...

Şafak Pekdemir çoğunluğun güzellik algısına uymayan bir tipe sahip ama Seda Bakan... Kabul edilemez bir durum...

@Bully @Dosi 😡😡😡
Olay bu iki isimken niye Hazal Kaya’ya geçiş oldu:A

• Güldürdün
Bak sapkınlık bir kişiye aşırı bağlanma olarak da değerlendirilir :D

H.kaya oy vermedim. Menajerlik konusuna yorum yapmadım. Hadi açıkla olayı :)
Eski konulara bakarız, oralarda da HK hakkında dış görünüşüne dair bir yorumun yoksa "zaten zevksizmiş" deyip geçeriz. :A @Bully @Dosi

Olay bu iki isimken niye Hazal Kaya’ya geçiş oldu:A
Elenen o kadar çok güzel hanımefendi var ki insan hangi birini konuşacağını şaşırıyor. :A Kazdıkça yeni rezillikler çıkıyor. :A Tarihin en kötü etkinliği olmaya doğru gidiyor etkinlik. :A @Bully
------

Önceki etkinliklerde oylamıştı :A
Yani tamamı ile bu sene beğenmemiş artık. Güzel bulmuyor artık @RüzgarGülü
@RüzgarGülü yakışmadı hoca, hiç yakışmadı hem de... Keşke menajer muhabbetlerinden dolayı oy vermemiş olsaydın...

Elenen o kadar çok güzel hanımefendi var ki insan hangi birini konuşacağını şaşırıyor. :A Kazdıkça yeni rezillikler çıkıyor. :A Tarihin en kötü etkinliği olmaya doğru gidiyor etkinlik. :A @Bully
------

@RüzgarGülü yakışmadı hoca, hiç yakışmadı hem de... Keşke menajer muhabbetlerinden dolayı oy vermemiş olsaydın...
Ne güzel askerde olacaktın şimdi, ertelendi senle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Şans yok ki bizde arkadaş :A @Dosi

Tarihin en kötü etkinliği olmaya doğru gidiyor etkinlik. :A @Bully
------

Emin misin?
IMG_4135.jpeg

------

Ne güzel askerde olacaktın şimdi, ertelendi senle uğraşmak durumunda kalıyoruz. Şans yok ki bizde arkadaş :A @Dosi
Sürekli laf atan bizi yoran birileri oluyor. Hiç şaşmaz bu durum :A şöyle rahatça bir etkinlik yürütemiyoruz :A

Eski konulara bakarız, oralarda da HK hakkında dış görünüşüne dair bir yorumun yoksa "zaten zevksizmiş" deyip geçeriz. :A @Bully @Dosi
Eskiden çok beğeniyordum aşkı memnu zamanları sonraki zamanlar felan. Yine oy verirdin lakin şimdiki hali iyi gelmedi zaten konuda da belirttim :D

Okumamanin zararları işte :) Hazal Kaya benimde aklıma gelmisti hatta ama 2 öneri olduğu için Hadise ve Aleyna Tilki önerdim bende :D
------

Karşim bu nasıl güzel tespit diyecem ama iyi ki gitmemiş. Foruma ayrı renk katıyor Darklegend eskiden beri böyle ama ters biraz mizacı sert :D

• İlginç
2. Tura Yükselen Güzeller

Afra Saraçoğlu
Esra Bilgiç
Burçin Terzioğlu
Özge Özpirinçci
Elçin Sangu
Tuvana Türkay
Beren Saat
Hadise
Miray Daner