İkiside oğlu ile bitiyor @MasacRECidden Ezgi kriteri karşılamıyor. Yerine Sıla Türkoğlu olsun tamam Zaten benim de geniş listemde olan bir isimdi
İkiside oğlu ile bitiyor @MasacRECidden Ezgi kriteri karşılamıyor. Yerine Sıla Türkoğlu olsun tamam Zaten benim de geniş listemde olan bir isimdi
Şaşırtmadı
Ezgi Asaroğlu 5748483 yıldır yok ekranlarda. Senin 2 yıl kriterine uymuyor. Onu silip Sıla'yı ekle bari. Vallahi Sıla ile Demet'in olmaması rezillik be kardeşim
Sıla derken Türkoğlu tabii bu arada. Aman ha. Aman diyeyim
Onu yazdım hemen. Garantiye aldım kendimi @Dosi@MasacRE nin kalbine inecek Sıla yarışacak ama hangi Sıla, çok kritik bir durum
O da sorumu. Sıla Gençoğlu @MasacRE@MasacRE nin kalbine inecek Sıla yarışacak ama hangi Sıla, çok kritik bir durum
Azim ettin kazandın. O listeye bir harika iyi giderŞaşırtmadı
Sıla'nın En Favori Şarkı'dan sonra En Favori Güzel'i de kazanması... Var bir hayalimiz...O da sorumu. Sıla Gençoğlu @MasacRE
İşte boşuna listeye bak demedik
Azim ettin kazandın. O listeye bir harika iyi gider
Yalnız ben oğlu derken ezgi ve Sıla Türkoğlu için demek istemiştim diğeride öyle bitiyormuş
2 isimle sınırlanınca insanda heves kalmıyor maalesef Dosi hanım. Belki baksam başka da bulurum kritere uymayan isim ama benim ödülüm ne olacak ki bu durumdaO da sorumu. Sıla Gençoğlu @MasacRE
İşte boşuna listeye bak demedik
Azim ettin kazandın. O listeye bir harika iyi gider
Yalnız ben oğlu derken ezgi ve Sıla Türkoğlu için demek istemiştim diğeride öyle bitiyormuş
Fazladan ismini kabul ettik işte2 isimle sınırlanınca insanda heves kalmıyor maalesef Dosi hanım. Belki baksam başka da bulurum kritere uymayan isim ama benim ödülüm ne olacak ki bu durumda
Kendime sınırsız ban attırtacak hakaretlerde bulunur forumu bırakırım... @DosiSıla'nın En Favori Şarkı'dan sonra En Favori Güzel'i de kazanması... Var bir hayalimiz...
İnsanlık haliyle ağzımdan çıkacaklardan ben sorumlu olmam sonra amaSıla Türkoğlu'nu ufak bir yanlışlıkla Gençoğlu yazdık mı tamamdır bu iş Olmayacak iş değil, insanlık hali
Yoldaşlarının yanına gidersin artık bir daha dönmemek üzereİnsanlık haliyle ağzımdan çıkacaklardan ben sorumlu olmam sonra ama
Sıla Türkoğlu'nu ufak bir yanlışlıkla Gençoğlu yazdık mı tamamdır bu iş Olmayacak iş değil, insanlık hali
Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandıİnsanlık haliyle ağzımdan çıkacaklardan ben sorumlu olmam sonra ama
Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benimYoldaşlarının yanına gidersin artık bir daha dönmemek üzere
Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma @BullyÇorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı
Foto var fotooo aaaaaa
Süper olmayan son gelişinde kendisine laf çarpa çarpa gidip ardına bakmadı bir dahaOnların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim
Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı
Foto var fotooo aaaaaa
Zaten Dosi fotolar formalite isimler oylanıyor demişti geçenlerde.Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim
------
Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma @Bully
İrem Derici gibi çeyreği görür yanlış anlaşılma nedeni ile, çok ses etme benceOnların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim
------
Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma @Bully
En son film etkinliği için çağırdığımda forumu bıraktım ben daha gelmem dedi. Muhtemelen de gelmez artık o yüzden bir daha görüşmeme ihtimaliniz var. En azından forum içinde.Süper olmayan son gelişinde kendisine laf çarpa çarpa gidip ardına bakmadı bir daha
Belki artık hiç görüşmeyiz. Yolu açık olsun. Varsa bir hakkımız helal olsun…
Noluyor lan? Akbabalar Ezgiyi yedirmemCidden Ezgi kriteri karşılamıyor. Yerine Sıla Türkoğlu olsun tamam Zaten benim de geniş listemde olan bir isimdi
Konuda şöyle bir kural var:Noluyor lan? Akbabalar Ezgiyi yedirmem
Eğer oylamadan istediğim kişi silinecekse oylamaya beni eklemeyin lütfen, teşekkürler. @Dosi
Liste oluşturulduğunda isimleri gözden geçireceğimizden bahsetmiştik.Son senelerde (2 sene) popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.