2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Cidden onu kim önermişti acaba? :A @Bully sen tercih yap :A
------

@MasacRE buldum :A
Başka kim olabilirdi zaten :A
Şaşırtmadı :A
------

Ezgi Asaroğlu 5748483 yıldır yok ekranlarda. Senin 2 yıl kriterine uymuyor. Onu silip Sıla'yı ekle bari. Vallahi Sıla ile Demet'in olmaması rezillik be kardeşim :A

Sıla derken Türkoğlu tabii bu arada. Aman ha. Aman diyeyim :A

@MasacRE nin kalbine inecek :A Sıla yarışacak ama hangi Sıla, çok kritik bir durum :A
Onu yazdım hemen. Garantiye aldım kendimi :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
O da sorumu. Sıla Gençoğlu :A @MasacRE

İşte boşuna listeye bak demedik :A

Azim ettin kazandın. O listeye bir harika iyi gider :A
Yalnız ben oğlu derken ezgi ve Sıla Türkoğlu için demek istemiştim :A diğeride öyle bitiyormuş :F
2 isimle sınırlanınca insanda heves kalmıyor maalesef Dosi hanım. Belki baksam başka da bulurum kritere uymayan isim ama benim ödülüm ne olacak ki bu durumda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Yoldaşlarının yanına gidersin artık bir daha dönmemek üzere :A
Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim :A
------

Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı :F

Foto var fotooo aaaaaa :A
Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim :A
Süper olmayan son gelişinde kendisine laf çarpa çarpa gidip ardına bakmadı bir daha :A
Belki artık hiç görüşmeyiz. Yolu açık olsun. Varsa bir hakkımız helal olsun…

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı :F

Foto var fotooo aaaaaa :A

------

Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma :A @Bully
Zaten Dosi fotolar formalite isimler oylanıyor demişti geçenlerde.

Sıla Gençoğlu diye bi başlayıp devam ederse bakarsın kazanıverir de :A

Sıla denilince insanın aklına şarkıcı olanı geliyor ilk olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
------

İrem Derici gibi çeyreği görür yanlış anlaşılma nedeni ile, çok ses etme bence :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Süper olmayan son gelişinde kendisine laf çarpa çarpa gidip ardına bakmadı bir daha :A
Belki artık hiç görüşmeyiz. Yolu açık olsun. Varsa bir hakkımız helal olsun…
En son film etkinliği için çağırdığımda forumu bıraktım ben daha gelmem dedi. Muhtemelen de gelmez artık o yüzden bir daha görüşmeme ihtimaliniz var. En azından forum içinde.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Noluyor lan? Akbabalar Ezgiyi yedirmem :D :bağır::bağır:
Eğer oylamadan istediğim kişi silinecekse oylamaya beni eklemeyin lütfen, teşekkürler. @Dosi
Konuda şöyle bir kural var:
Son senelerde (2 sene) popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.
Liste oluşturulduğunda isimleri gözden geçireceğimizden bahsetmiştik.
Diğer önerin Simge Sağın var ama