2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Cidden onu kim önermişti acaba? :A @Bully sen tercih yap :A
------

@MasacRE buldum :A
Başka kim olabilirdi zaten :A
Şaşırtmadı :A
------

Ezgi Asaroğlu 5748483 yıldır yok ekranlarda. Senin 2 yıl kriterine uymuyor. Onu silip Sıla'yı ekle bari. Vallahi Sıla ile Demet'in olmaması rezillik be kardeşim :A

Sıla derken Türkoğlu tabii bu arada. Aman ha. Aman diyeyim :A

@MasacRE nin kalbine inecek :A Sıla yarışacak ama hangi Sıla, çok kritik bir durum :A
Onu yazdım hemen. Garantiye aldım kendimi :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
O da sorumu. Sıla Gençoğlu :A @MasacRE

İşte boşuna listeye bak demedik :A

Azim ettin kazandın. O listeye bir harika iyi gider :A
Yalnız ben oğlu derken ezgi ve Sıla Türkoğlu için demek istemiştim :A diğeride öyle bitiyormuş :F
2 isimle sınırlanınca insanda heves kalmıyor maalesef Dosi hanım. Belki baksam başka da bulurum kritere uymayan isim ama benim ödülüm ne olacak ki bu durumda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Yoldaşlarının yanına gidersin artık bir daha dönmemek üzere :A
Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim :A
------

Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı :F

Foto var fotooo aaaaaa :A
Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Çorba çok sıcaktı sizin mesajları okurken hızlıca alınca ağzım yandı :F

Foto var fotooo aaaaaa :A

Onların dönme niyeti yok zaten. Benim için de iyi olur belki böylesi. Canım yoldaşlarım benim :A
------

Yetmez. Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu diye yazılması lazım. Başka türlü güvenemem ben bizim foruma :A @Bully
Zaten Dosi fotolar formalite isimler oylanıyor demişti geçenlerde.

Sıla Gençoğlu diye bi başlayıp devam ederse bakarsın kazanıverir de :A

Sıla denilince insanın aklına şarkıcı olanı geliyor ilk olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
------

İrem Derici gibi çeyreği görür yanlış anlaşılma nedeni ile, çok ses etme bence :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Süper olmayan son gelişinde kendisine laf çarpa çarpa gidip ardına bakmadı bir daha :A
Belki artık hiç görüşmeyiz. Yolu açık olsun. Varsa bir hakkımız helal olsun…
En son film etkinliği için çağırdığımda forumu bıraktım ben daha gelmem dedi. Muhtemelen de gelmez artık o yüzden bir daha görüşmeme ihtimaliniz var. En azından forum içinde.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Cidden Ezgi kriteri karşılamıyor. Yerine Sıla Türkoğlu olsun tamam :A Zaten benim de geniş listemde olan bir isimdi :A
Noluyor lan? Akbabalar Ezgiyi yedirmem :D :bağır::bağır:
Eğer oylamadan istediğim kişi silinecekse oylamaya beni eklemeyin lütfen, teşekkürler. @Dosi

Noluyor lan? Akbabalar Ezgiyi yedirmem :D :bağır::bağır:
Eğer oylamadan istediğim kişi silinecekse oylamaya beni eklemeyin lütfen, teşekkürler. @Dosi
Konuda şöyle bir kural var:
Son senelerde (2 sene) popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.
Liste oluşturulduğunda isimleri gözden geçireceğimizden bahsetmiştik.
Diğer önerin Simge Sağın var ama

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil