2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Benim ağlayacağım bir şey yok. Halk durumdan rahatsız cipslerin bile 64 olduğu etkinlikte 30 tane kadınla etkinlik yapacak olan sensin yooo
------

Ah ulan ah :A
Rahatsız olan sen ve Yakamoz.

Bir şey olmaz. Bir etkinliktende memnun kalmayın olur biter

Bir Pazartesiye kadar bekleyelim bakalım ne adaylar söylenmeyecek. Ona göre mecbur 2 aday söyleyeceğiz. :D gönlümüzden bir çırpıda 50 aday falan çıkar da :A neyse :A @xdragxx ama haklısın biri elbet o sultanımızı söyler. :D

Simge de ya bu mosi cidden Simge'siz etkinlik yapacak yoksa :A
------

Bence çoğu kişi rahatsız olur da neyse. Olmadı alternatif bir etkinlik yaparız dönüşlere bakarak :A
Simge Sağın di mi yanlış olmasın :A çok simge var :F

Simge Sağın di mi yanlış olmasın :A çok simge var :F
Tabii ki Simge Sağın :A
------

Bir Pazartesiye kadar bekleyelim bakalım ne adaylar söylenmeyecek. Ona göre mecbur 2 aday söyleyeceğiz. :D gönlümüzden bir çırpıda 50 aday falan çıkar da :A neyse :A @xdragxx ama haklısın biri elbet o sultanımızı söyler. :D
Hazal Kaya'nın olup Mine Tugay'ın olmadığı bir etkinlik mi olacak yoksa aman Allahım :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Allah razı olsun ama onu 100% ekleyecektim. İyi bari benim kontenjanıma başka isim eklerim :Z
Eeee bunu desen başta sorun yoktu :A O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eeee bunu desen başta sorun yoktu :A O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.
Öneri zamanının sonları soracaktın. Böyle erken sorarsan cevaplamam tabi :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking