Bir şey diyeceğim de ceza puanım olur gerek yok sen anlaHalk gözünü açıyor işte böyle
Bize Mine Tugay, Simge öner diyorlar ya bir zahmet onları da siz ekleyin haksız mıyım
------
Ertan yerinde olmak isterdik be
Benim ağlayacağım bir şey yok. Halk durumdan rahatsız cipslerin bile 64 olduğu etkinlikte 30 tane kadınla etkinlik yapacak olan sensin yoooO zaman ağlamayacaksın. @Yakamoz-Asi öneri ile gelmemiş. O gelsin. Simge’yi illa seçer
Ah ulan ahBir şey diyeceğim de ceza puanım olur gerek yok sen anla
Aykut reyizim sen kimi istiyorsan de bana benim Bi hakkımda daha varBenim ağlayacağım bir şey yok. Halk durumdan rahatsız cipslerin bile 64 olduğu etkinlikte 30 tane kadınla etkinlik yapacak olan sensin yooo
------
Ah ulan ah
Rahatsız olan sen ve Yakamoz.Benim ağlayacağım bir şey yok. Halk durumdan rahatsız cipslerin bile 64 olduğu etkinlikte 30 tane kadınla etkinlik yapacak olan sensin yooo
------
Ah ulan ah
Simge de ya bu mosi cidden Simge'siz etkinlik yapacak yoksaAykut reyizim sen kimi istiyorsan de bana benim Bi hakkımda daha var
Bence çoğu kişi rahatsız olur da neyse. Olmadı alternatif bir etkinlik yaparız dönüşlere bakarakRahatsız olan sen ve Yakamoz.
Bir şey olmaz. Bir etkinliktende memnun kalmayın olur biter
Simge Sağın di mi yanlış olmasın çok simge varSimge de ya bu mosi cidden Simge'siz etkinlik yapacak yoksa
------
Bence çoğu kişi rahatsız olur da neyse. Olmadı alternatif bir etkinlik yaparız dönüşlere bakarak
Tabii ki Simge SağınSimge Sağın di mi yanlış olmasın çok simge var
Hazal Kaya'nın olup Mine Tugay'ın olmadığı bir etkinlik mi olacak yoksa aman AllahımBir Pazartesiye kadar bekleyelim bakalım ne adaylar söylenmeyecek. Ona göre mecbur 2 aday söyleyeceğiz. gönlümüzden bir çırpıda 50 aday falan çıkar da neyse @xdragxx ama haklısın biri elbet o sultanımızı söyler.
Simge Sağın di mi yanlış olmasın çok simge var
Son adayımız Simge Sağın @DosiTabii ki Simge Sağın
------
Hazal Kaya'nın olup Mine Tugay'ın olmadığı bir etkinlik mi olacak yoksa aman Allahım
Tabii ki Simge Sağın
------
Hazal Kaya'nın olup Mine Tugay'ın olmadığı bir etkinlik mi olacak yoksa aman Allahım
O çirkinleşmiş be abiHa bak burası önemli. Simge Fıstıkoğlu da var sonuçta. Ama Aykut Sağın olanı diyordur.
Allah razı olsun ama onu 100% ekleyecektim. İyi bari benim kontenjanıma başka isim eklerimSon adayımız Simge Sağın @Dosi
2015 zamanı o da çok iyiydi şimdiHa bak burası önemli. Simge Fıstıkoğlu da var sonuçta. Ama Aykut Sağın olanı diyordur.
@xdragxx kandırıldıkAllah razı olsun ama onu 100% ekleyecektim. İyi bari benim kontenjanıma başka isim eklerim
Eeee bunu desen başta sorun yoktu O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.Allah razı olsun ama onu 100% ekleyecektim. İyi bari benim kontenjanıma başka isim eklerim
Öneri zamanının sonları soracaktın. Böyle erken sorarsan cevaplamam tabiEeee bunu desen başta sorun yoktu O kadar sordum sadece 20 kişinin önerdiği 2 kişiden 40 kişilik bir liste mi yoksa siz de genişletecek misiniz diye.