2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öner sende önereceklerini :A
Biraz kendimi geri planda tutuyorum, liste iyice şekillensin gerekirse yaparız öneri. Kaç kişilik yer kaldı?

@Tolstoyevski yine neye sinirlendin? 😣

Biraz kendimi geri planda tutuyorum, liste iyice şekillensin gerekirse yaparız öneri. Kaç kişilik yer kaldı?

@Tolstoyevski yine neye sinirlendin? 😣
limitimiz yok, tek limit 3 isim hakkin olmasi :A gelen tüm önerileri aliyoruz listeye :A 3 olarak düsük tuttum kabarik olmasin diye ama ben kendimde sonradan en az 20 falan eklerim gibi önemli isimler gelmezse :A
------

sali son gün oldugunuda eklemis olayim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Yiğitt seni de alalim buraya :A
bu arada yeni bir Yigit üye olmus :A artrik etiket ederken komple yapmak gerekiyor :A
Lütfen banlayın o üyeyi hemen, bu foruma tek Yiğit yeter. Aslında bir adaşım daha var, ikiyiz tamam artık. :A

Hadi hayırlı olsun, oylarımızla destekleyeceğiz tabi ki. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Lütfen banlayın o üyeyi hemen, bu foruma tek Yiğit yeter. Aslında bir adaşım daha var, ikiyiz tamam artık. :A

Hadi hayırlı olsun, oylarımızla destekleyeceğiz tabi ki. :Z
digeri kullanici adi ayri. Bu direk senle nerdeyse birebir ayni :A sen t'nin birini sildirseydin baska birsey bulurdu belki ama kalici olmaz gibi. Cok fazla üye olup ayni dakikalarda kacanlar oluyor :A
3 öneri ile gel be, konuda önerilenlere bakarsin. Olmayanlari önerirsin :A

Pınar Deniz
Hande Soral
Bensu Soral

Keşke daha fazla hakkımız olsaydı bari. :A @Dosi

• Güldürdün
sanıyorum 3 hak bulunuyor. eklenmediyse bu sezonun isimleri
-Nilay Deniz
-Melisa Aslı Pamuk
-Ayça Ayşin Turan

• Beğendim
Onun işine gelir :A @kerem
------

Sebebini diyeyim, geçen sefer @MasacRE 100e yakın isim ile geldi ve 225 güzel ile ilerledik. Telefonum ve ben aşırı yorulduk :A
Geçen sene Erkek oyuncularda 5 dedik ve yine aldı başını gitti :A 3 iyidir. Zaten 50 civarı olursa ben onu en az 70e kadar tamamlarım. Yani gözde isimler dışarda kalmaz :A
Öncelikle etkinliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun Dosi hanım :A

Yalnız isim önerme konusunda gelen 5 öneri yapma hakkı konusunu bir değerlendirirseniz çok seviniriz. Tamam 100'e yakın isim fazla abartılı olmuştu da 3 kişi ile yetinmemiz de mümkün değil, bari 5 olsun bu sayı :A

• Güldürdün
Öncelikle etkinliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun Dosi hanım :A

Yalnız isim önerme konusunda gelen 5 öneri yapma hakkı konusunu bir değerlendirirseniz çok seviniriz. Tamam 100'e yakın isim fazla abartılı olmuştu da 3 kişi ile yetinmemiz de mümkün değil, bari 5 olsun bu sayı :A
Sen hele 3 öneri verde, son gün bakarız duruma :A
Yada 3 öneri artı 2 yedek diye belirle :A ben zaten yedekler ile tamamlayacağım üstünü. Maksat çok zayıf isimlerin boşuna yer kaplamaması :A
------

Eda Ece
Bensu Soral
Hazal Kaya

:A
Üçüde listede var zaten :A konuda ilk spoi kutusnda alfabeye göre sıralanmış. Kolayca bakınabilirsin :A

Sen hele 3 öneri verde, son gün bakarız duruma :A
Yada 3 öneri artı 2 yedek diye belirle :A ben zaten yedekler ile tamamlayacağım üstünü. Maksat çok zayıf isimlerin boşuna yer kaplamaması :A
------

Üçüde listede var zaten :A konuda ilk spoi kutusnda alfabeye göre sıralanmış. Kolayca bakınabilirsin :A
He ben listedekileri diycez sandım. :F

• İlginç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...