Evet o@Dosi , Utku beyciğimin bahsettiği kişi canım ortağım rachel mi? 🥰
Ah , ah gözümüz yollarda kaldı.Gözümüz yollarda kaldı.Evet o
Bunca zamandır yapılmaması şaşırttı. Friends-BB-GOT üçlüsünden biri kazanır diye düşünüyorum yapılırsa. Bizim tarafımız belli.Eskiden düzenli yapılıyormuş galiba güncel yabancı diziler.
Aslında tüm zamamlar hep aklımda olan yabancı dizi olarak yapmak. İlerde el atarız belki şu sıradakiler bitince @Tolstoyevski
Yukarda saydıklarım sadece şarkıdan sorumluyum. Film ve dizileri hatta sporda gelecek, bu kez başkaları yapıp ben katılımcı olacağım sadece
Şarkı benim sorumluluğumda olacak. Beklerim oylamaya
Aman zevksizlikleri göz ardı edip oylamalara tabi ki geleceğim, hem kadrolu jürilerilerinden biriyim artık. Alabilirsin listeyeEskiden düzenli yapılıyormuş galiba güncel yabancı diziler.
Aslında tüm zamamlar hep aklımda olan yabancı dizi olarak yapmak. İlerde el atarız belki şu sıradakiler bitince @Tolstoyevski
Yukarda saydıklarım sadece şarkıdan sorumluyum. Film ve dizileri hatta sporda gelecek, bu kez başkaları yapıp ben katılımcı olacağım sadece
Şarkı benim sorumluluğumda olacak. Beklerim oylamaya
Eskiden yapıldı mı hiç bilmiyorum. aktif olduğum sürece hiç denk gelmedimBunca zamandır yapılmaması şaşırttı. Friends-BB-GOT üçlüsünden biri kazanır diye düşünüyorum yapılırsa. Bizim tarafımız belli.
Ben favori üçlümü değil kazanma ihtimali en yüksek 3 diziyi saydım. Yoksa Lost en sevdiğim 2.dizi. BB'yi ben de severim ama GOT çok sevmiyorum maalesef.Eskiden yapıldı mı hiç bilmiyorum. aktif olduğum sürece hiç denk gelmedim
Lost'u sattın mı?
BB benimde ağır favorilerimden olur ama tabiki Friends 1 numaram
Ah tamam şimdi anladım GOT hiç izlemedim ve bana soğuk geliyor. Benden hiç oy almaz. Umarım finali görmez @TolstoyevskiBen favori üçlümü değil kazanma ihtimali en yüksek 3 diziyi saydım. Yoksa Lost en sevdiğim 2.dizi. BB'yi ben de severim ama GOT çok sevmiyorum maalesef.
İzlesen de sevmezsin diye düşünüyorum. Ben 2 kez başlayıp ikisinde de 2.sezonda bırakmıştım. Güzel dizi aslında ama çok abartılıyor.Ah tamam şimdi anladım GOT hiç izlemedim ve bana soğuk geliyor. Benden hiç oy almaz. Umarım finali görmez @Tolstoyevski
2015-16 civarı olsaydı rakibi yoktu pek ve çok kez birinci etmiştik forumda ama bu dönemde pek bir destekçisi ve gücü kalmadı. Son sezonlardan dolayı güç kaybetti ve çeyreği anca görür ama BB dururken kazanması zaten söz konusu olmaz umarımAh tamam şimdi anladım GOT hiç izlemedim ve bana soğuk geliyor. Benden hiç oy almaz. Umarım finali görmez @Tolstoyevski
Finale az kaldı bakalım taçı giyen güzel kim olacak?5. Turunda sonuna geldik.
20 güzelden 16 tanesi üst tura çıkmıştır. Bu tur sadece bir tane düello konusu oldu.
6. Turda ikili elemeler olacak ve 6. Tur sonunda çeyrek finalistleri öğreneceğiz.
Kura işi tamamlandı.
İşte üst tura yükselen güzeller:
Neslihan Atagül
Özge Özpirinçci
Nesrin Cavadzade
Fahriye Evcen
Ayça Ayşin Turan
Hande Erçel
Aslı Enver
Farah Zeynep Abdullah
Alina Boz
Pınar Deniz
Hazal Kaya
Burçin Terzioğlu
Leyla Lydia Tuğutlu
Eda Ece
Afra Saraçoğlu
Tuvana Türkay
Şuan açık ara kimse yok. İkili elemeler çok farklı oluyor çünküFinale az kaldı bakalım taçı giyen güzel kim olacak?
Haftaya da Nihat Hatipoğlu ile finale doğru o haldeŞuan açık ara kimse yok. İkili elemeler çok farklı oluyor çünkü
Bu hafta çeyrek final konularında açılır
Aman ne komik ne komik.Haftaya da Nihat Hatipoğlu ile finale doğru o halde
Arada böyle sessizce güleceğin soğuk şeyler yapıyorum evet inkar etsen de @12.AdamAman ne komik ne komik.
Haftaya yarı ve final
Yok 1 hafta çok hangi güne açtığımıza bağlı. 3 veya 4 iyidir 1 günde 40 oy geliyorArada böyle sessizce güleceğin soğuk şeyler yapıyorum evet inkar etsen de @12.Adam
Finalin süresi 1 hafta olur?
Finale biraz renklilik çeşitlilik katarız birkaç proje var aklımda malum ama hele senin şu verdiğin asıl görevi halledeyim sonrasına sonra bakalımYok 1 hafta çok hangi güne açtığımıza bağlı. 3 veya 4 iyidir 1 günde 40 oy geliyor
Evet o görev daha önemli çok işim var yarına (forumda yani)Finale biraz renklilik çeşitlilik katarız birkaç proje var aklımda malum ama hele senin şu verdiğin asıl görevi halledeyim sonrasına sonra bakalım
Görev kadınısın şipşakını alır rahatça üstesinden gelirsin no stresEvet o görev daha önemli çok işim var yarına (forumda yani)