Kazanan senin sevdiğin bir isim olsa dandik oylama olmazYapma dosiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dünyada kadın mı kalmadı dandik bir oylamadır bu
Sonuçta o yabancı sitede adı yazıldı mı yazıldı
Kazanan senin sevdiğin bir isim olsa dandik oylama olmazYapma dosiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dünyada kadın mı kalmadı dandik bir oylamadır bu
YooKazanan senin sevdiğin bir isim olsa dandik oylama olmaz
Sonuçta o yabancı sitede adı yazıldı mı yazıldı
Amerikalıların zevksizliğinin kanıtı.Hande Erçel Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi! Top Beauty World 2020 Oylaması Sonuçlandı
Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel, güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı. Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadını’ sıralamasında 1. sırada yer aldı. İlk 10 şu şekilde sonuçlandı: Hande...fav10.net
Yahu şuan beğendiğimiz her kadından daha güzelini dışarda görmek mümkün. Bırak şu klâsik laflarıYoo
Gerçekçi olman lazım Hande Erçel'den güzel bir kadın yoktur dünya üzerinde diyebiliyor musun? Ben sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...
Onlarda seni almazlar. Ben de seni ciddiye almıyorum şuanAmerikalıların zevksizliğinin kanıtı.Hayır listede de tek Demet Özdemir ve Neslihan Atagül güzel ama sonlardalar.Ciddiye alamam bu insanları
Çok da tın bu zevksizler beni ciddiye alsa üzülürdümYahu şuan beğendiğimiz her kadından daha güzelini dışarda görmek mümkün. Bırak şu klâsik laflarıekranda olan güzelleri sollamış yabancıları da
------
Onlarda seni almazlar. Ben de seni ciddiye almıyorum şuan
bak ne güzel söylemiş @xdragxxBen sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...
Dışarıyı da geçYahu şuan beğendiğimiz her kadından daha güzelini dışarda görmek mümkün. Bırak şu klâsik laflarıekranda olan güzelleri sollamış yabancıları da
------
Onlarda seni almazlar. Ben de seni ciddiye almıyorum şuan
Ona cevabımı verdimÇok da tın bu zevksizler beni ciddiye alsa üzülürdümSenin zevkindeki düşüşü de gördük
bak ne güzel söylemiş @xdragxx
Şuan ekranda yer alan ünlülerde en güzeli seçilmiş demek kiDışarıyı da geçÜnlüler dünyasında yerli ve yabancı cidden number 1 Hande mi?
Bakmamıştım, şimdi okudumOna cevabımı verdim
Şuan ekranda yer alan ünlülerde en güzeli seçilmiş demek ki
Benim için Tuba Büyüküstün en güzelleri. Kişiye göre değişir bu durumSerenay Sarıkaya hiç beğenmem ama forumda da aşırı beğeniliyor mesela
Sadece 2-3 tane mi? Sizin oralarda pek kadın yok galiba. 🤔Yoo
Gerçekçi olman lazım Hande Erçel'den güzel bir kadın yoktur dünya üzerinde diyebiliyor musun? Ben sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...
HAZAL SUBAŞI'na okeyim herhangi bir sıkıntı yok benim 2. ismim olabilir...
@Tolstoyevski göreveHAZAL SUBAŞI'na okeyim herhangi bir sıkıntı yok benim 2. ismim olabilir...
74'ü görmüş bu arada 😱 O kadar ekliyoruz yeni fark ettim@Tolstoyevski göreve
2 isim esmerlerden gitti
3. İsme bugün karar verSherlock'un listesi vardı. Seç birini
😡😡😡😡 @Tolstoyevski ekleme yapmamışsın (Sıla - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan)
Gördüm listeyi gerekeni yaparım o liste üzerinden...@Tolstoyevski göreve
2 isim esmerlerden gitti
3. İsme bugün karar verSherlock'un listesi vardı. Seç birini
Dün aslında tam ekliyordum onları sonra başka detay kafamı karıştırdı malum😡😡😡😡 @Tolstoyevski ekleme yapmamışsın (Sıla - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan)
Yani olsun tabikiGördüm listeyi gerekeni yaparım o liste üzerinden...Bari sonuncu 'Mavi' gözlü olsun değil mi...
Olmadı olmadı.Dün aslında tam ekliyordum onları sonra başka detay kafamı karıştırdı malumHemen ekliyorum
Yani olsun tabikisenden beklediğim bu yönde
------
Olmadı olmadı.
Umarım daha kaçırdıkların yoktur.
Hep Sherlock ve Masacre kafa karıştırdı 😡
Hainli ekipten beklenen olmuşKatılıyorum hep onların suçu @MEnes de katılacaktır bana şimdi kafayı onlar karıştırdı olan bize oldu
Senin de sabah sabah malum modunu açmana neden oldukHainli ekipten beklenen olmuş
Oyaladınız beni. Ben kaçayım ama kalsaydım evet baya bi haşlardımSenin de sabah sabah malum modunu açmana neden olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?