2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapma dosiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dünyada kadın mı kalmadı dandik bir oylamadır bu :A
Kazanan senin sevdiğin bir isim olsa dandik oylama olmaz :A
Sonuçta o yabancı sitede adı yazıldı mı yazıldı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kazanan senin sevdiğin bir isim olsa dandik oylama olmaz :A
Sonuçta o yabancı sitede adı yazıldı mı yazıldı :A
Yoo :A
Gerçekçi olman lazım Hande Erçel'den güzel bir kadın yoktur dünya üzerinde diyebiliyor musun? Ben sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Amerikalıların zevksizliğinin kanıtı. :A Hayır listede de tek Demet Özdemir ve Neslihan Atagül güzel ama sonlardalar. :A Ciddiye alamam bu insanları :A

• Güldürdün
Gerçekçi olman lazım Hande Erçel'den güzel bir kadın yoktur dünya üzerinde diyebiliyor musun? Ben sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...
Yahu şuan beğendiğimiz her kadından daha güzelini dışarda görmek mümkün. Bırak şu klâsik lafları :A ekranda olan güzelleri sollamış yabancıları da :A
------

Amerikalıların zevksizliğinin kanıtı. :A Hayır listede de tek Demet Özdemir ve Neslihan Atagül güzel ama sonlardalar. :A Ciddiye alamam bu insanları :A
Onlarda seni almazlar. Ben de seni ciddiye almıyorum şuan :A

Yahu şuan beğendiğimiz her kadından daha güzelini dışarda görmek mümkün. Bırak şu klâsik lafları :A ekranda olan güzelleri sollamış yabancıları da :A
------

Çok da tın bu zevksizler beni ciddiye alsa üzülürdüm :A Senin zevkindeki düşüşü de gördük :A

Ben sokağa çıktığımda 5 dakika içinde en az 2-3 tane daha güzel bulabileceğimi iddia ediyorum...
bak ne güzel söylemiş @xdragxx :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
------

Dışarıyı da geç :A Ünlüler dünyasında yerli ve yabancı cidden number 1 Hande mi?

• Güldürdün
Çok da tın bu zevksizler beni ciddiye alsa üzülürdüm :A Senin zevkindeki düşüşü de gördük :A

bak ne güzel söylemiş @xdragxx :A
Ona cevabımı verdim :A
Dışarıyı da geç :A Ünlüler dünyasında yerli ve yabancı cidden number 1 Hande mi?
Şuan ekranda yer alan ünlülerde en güzeli seçilmiş demek ki :A
Benim için Tuba Büyüküstün en güzelleri. Kişiye göre değişir bu durum :A Serenay Sarıkaya hiç beğenmem ama forumda da aşırı beğeniliyor mesela :A

Ona cevabımı verdim :A

Şuan ekranda yer alan ünlülerde en güzeli seçilmiş demek ki :A
Benim için Tuba Büyüküstün en güzelleri. Kişiye göre değişir bu durum :A Serenay Sarıkaya hiç beğenmem ama forumda da aşırı beğeniliyor mesela :A
Bakmamıştım, şimdi okudum :A Hazal Kaya'nın ne olduğunu herkes biliyor :A Hande ise:

balon-metalik-parlak-pembe-100lu.jpg

• Güldürdün
Sadece 2-3 tane mi? Sizin oralarda pek kadın yok galiba. 🤔

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Şşşş bunu duymamış olayım Şerlok beyciğim, daha eksikler var :A Ben yoldaşınız olarak sizin ciğerinizi bildiğim için hemen oraya senin ve @MEnes in adına iki isim önereceğim :A

@Dosi hanım Şerlok beyciğim için Melisa Döngel, Enes için de Hazal Subaşı eklemelerini yapalım o listeye :A

resmi olarak tamam desinler önce :A lakin @MEnes hayir demez herhalde? Nede olsa izledigi diziden biri :A
@Sherlock beyin gönlünde baska isimler olabilir :A
HAZAL SUBAŞI'na okeyim herhangi bir sıkıntı yok benim 2. ismim olabilir... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
@Tolstoyevski göreve :A
2 isim esmerlerden gitti :A
3. İsme bugün karar ver :A Sherlock'un listesi vardı. Seç birini :A
74'ü görmüş bu arada 😱 O kadar ekliyoruz yeni fark ettim :A 100'ü geçmesi, en azından görmesi kaçınılmaz gibi..

• Sinir Bozucu
Yani olsun tabiki :A senden beklediğim bu yönde :A
------

Olmadı olmadı.
Umarım daha kaçırdıkların yoktur.
Hep Sherlock ve Masacre kafa karıştırdı 😡

Katılıyorum hep onların suçu @MEnes de katılacaktır bana şimdi kafayı onlar karıştırdı olan bize oldu :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Senin de sabah sabah malum modunu açmana neden olduk :A

88679.jpg
Oyaladınız beni. Ben kaçayım ama kalsaydım evet baya bi haşlardım :A
Etkinliği emanet ettik eksik olmasın :A tamamlanınca listeyi gözden geçiririz. Az çok belli olur. Utku bey o konuda iyi :A güzeller söz konusu olunca eksikleri anında yakalıyor :A ona da paslarız :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...