2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @MEnes kardeşim yardım edin bu gariban yoldaşınıza... Benim önerdiğim 3'lü bu etkinliğe dahil olmazsa nasıl adil bir 1. çıkartabiliriz ki... 🥺🥺

Beklemediğimiz yerden darbe aldık... @MasacRE

@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @MEnes kardeşim yardım edin bu gariban yoldaşınıza... Benim önerdiğim 3'lü bu etkinliğe dahil olmazsa nasıl adil bir 1. çıkartabiliriz ki... 🥺🥺
Dark'ın zevksiz olduğu belliydi zaten, o yüzden beni şaşırtmadı bu seçimler
Bilirkişi olarak Dark'a fazlasıyla hak verildiğini tespit ettim, daha fazla isim öneriler kendini daha da rezil etmesine gerek yok

------

@Sherlock beyciğim kalan iki hakkını kendi kullansın o zaman, yardımcımın seçimlerine güveniyorum oraya müdahele etmeme gerek yok

Ben de 8 isim seçerim, bir de ekleme yapacak kişilere de o listeyi gösterip çözeriz bu işi büyük ölçüde

Reactions: DarkLegenD and Dosi
O listeyi kaale almayacağım. Herhangi 2 isim desin. Sende ordanmı ayrı mı yazacaksın sana kalmış

Bizim de ekstra 3-5 hakkımız olsun bari senle benim yani, o kadar yorulacağız sonuçta biraz şeyden bir şey olmaz gibi

Reactions: Dosi
Şşşşt bunu açıkça yazmasaydın keşke
kendi önerilerini bize yamamaya çalışırlar
Neyse hesap kitap işleri kapanınca sen takvimi çıtlatırsın o doğrultuda ilerleriz hazır sahur dönemindeyken geceleri de rahat olur o konular

Sen olgunlardan mı hoşlanırsın?

Yarın vakit ayırırım gibi. Dün ve bugün yoğundum baya

Bu arada senin genelde favorilerin olurdu etkinlikte, misal Kıvanç gibi ama bu sefer yok sanırım sırf kadınlar etkinliği diye 😱 Bu benim için iyi bir şey aslında...

Niye, 2 sene önce Hazal Kaya'ydı final turlarında

Favorim Hande Erçel ama çok ilerlemez
Şampiyonlar Ligi gibi gruplara düşerse bence de çok umutlanma şimdiden
Ama bence de en güzel kadınlardan biri, Afra da çok güzel ama yaştan kaybediyor

Bu arada Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Hatice Arslan, Seda Sayan, Nurgül Yeşilçay gibi isimleri de öneren çıkmamuş 😱

Tescillendi mi. 😱 Sanırım tescilleyenler görme engelliler

Yapma dosiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dünyada kadın mı kalmadı dandik bir oylamadır bu

Reactions: slhttnmtl and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...