2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya zaten gitmiş bana öyle bir foto atmış kı, bunu ekleyeyim mi diye :A veto yedi tabiki. Sadece yüz fotoları seç dedim :A @Tolstoyevski

Tamamdır @MasacRE artı 3 bazinga için seçebilir :A toplam 10 oldu :A seçin listeden :A fazlası olmaz
------

Yok onun 2 hakkından başka yok :A bazinga'yı kaptınız zaten :A
------

Dark hakkını internet fenomenleri ile kullandı. Bitti hakkı :A @DarkLegenD @Tolstoyevski
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @MEnes kardeşim yardım edin bu gariban yoldaşınıza... Benim önerdiğim 3'lü bu etkinliğe dahil olmazsa nasıl adil bir 1. çıkartabiliriz ki... 🥺🥺

Beklemediğimiz yerden darbe aldık... @MasacRE

Ya zaten gitmiş bana öyle bir foto atmış kı, bunu ekleyeyim mi diye :A veto yedi tabiki. Sadece yüz fotoları seç dedim :A @Tolstoyevski

Tamamdır @MasacRE artı 3 bazinga için seçebilir :A toplam 10 oldu :A seçin listeden :A fazlası olmaz
------

Yok onun 2 hakkından başka yok :A bazinga'yı kaptınız zaten :A
------

Dark hakkını internet fenomenleri ile kullandı. Bitti hakkı :A @DarkLegenD @Tolstoyevski

@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @MEnes kardeşim yardım edin bu gariban yoldaşınıza... Benim önerdiğim 3'lü bu etkinliğe dahil olmazsa nasıl adil bir 1. çıkartabiliriz ki... 🥺🥺
Dark'ın zevksiz olduğu belliydi zaten, o yüzden beni şaşırtmadı bu seçimler :A Bilirkişi olarak Dark'a fazlasıyla hak verildiğini tespit ettim, daha fazla isim öneriler kendini daha da rezil etmesine gerek yok :A
------

Yalnız bu öneriler kafanı karıştırmasın. @MasacRE o @Sherlock 'un listesinden sadece 10 tane bırakıp söyleyecek. Fazlası yok. Direk bizde 10 kişilik isim yazıp kenara çekilecek :A
Kendi hakkı, Sherlock'un hakkı ve bazinga'nın hakkı olarak :A
@Sherlock beyciğim kalan iki hakkını kendi kullansın o zaman, yardımcımın seçimlerine güveniyorum oraya müdahele etmeme gerek yok :A

Ben de 8 isim seçerim, bir de ekleme yapacak kişilere de o listeyi gösterip çözeriz bu işi büyük ölçüde :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Dark'ın zevksiz olduğu belliydi zaten, o yüzden beni şaşırtmadı bu seçimler :A Bilirkişi olarak Dark'a fazlasıyla hak verildiğini tespit ettim, daha fazla isim öneriler kendini daha da rezil etmesine gerek yok :A
------

@Sherlock beyciğim kalan iki hakkını kendi kullansın o zaman, yardımcımın seçimlerine güveniyorum oraya müdahele etmeme gerek yok :A

Ben de 8 isim seçerim, bir de ekleme yapacak kişilere de o listeyi gösterip çözeriz bu işi büyük ölçüde :A
O listeyi kaale almayacağım. Herhangi 2 isim desin. Sende ordanmı ayrı mı yazacaksın sana kalmış :A

Yalnız bu öneriler kafanı karıştırmasın. @MasacRE o @Sherlock 'un listesinden sadece 10 tane bırakıp söyleyecek. Fazlası yok. Direk bizde 10 kişilik isim yazıp kenara çekilecek :A
Kendi hakkı, Sherlock'un hakkı ve bazinga'nın hakkı olarak :A

Bizim de ekstra 3-5 hakkımız olsun bari senle benim yani, o kadar yorulacağız sonuçta biraz şeyden bir şey olmaz gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şşşşt bunu açıkça yazmasaydın keşke :A kendi önerilerini bize yamamaya çalışırlar:A
Neyse hesap kitap işleri kapanınca sen takvimi çıtlatırsın o doğrultuda ilerleriz hazır sahur dönemindeyken geceleri de rahat olur o konular :A

• Güldürdün
Seninle hangilerinin alınıp hangilerinin alınmayacağı konusundaki pazarlıkları Utku beyciğim yürütecekmiş, geçmiş yıllardan tecrübeliymiş bu konuda. :A @MasacRE

Yok yok, bu fikir hiç hoş bir fikir değil aman diyeyim düşünmeyelim bile böyle şeyler. :A Zaten burada da 35 yaşının üzerinde, bazı teyzelerimiz mevcut ama neyse güzellik görecelidir diyelim... :A

Şşş, sakın bu fikrinden vazgeçme. :A Daha kendisi "cıbıldak" diye tanımladığın görseller ile konuları açman konusunda yardımcı olacak. :A
Sen olgunlardan mı hoşlanırsın? :A

Yarın vakit ayırırım gibi. Dün ve bugün yoğundum baya :A

Bu arada senin genelde favorilerin olurdu etkinlikte, misal Kıvanç gibi ama bu sefer yok sanırım sırf kadınlar etkinliği diye 😱 Bu benim için iyi bir şey aslında... :A

• Güldürdün
Niye, 2 sene önce Hazal Kaya'ydı final turlarında:A
Favorim Hande Erçel ama çok ilerlemez :(
Şampiyonlar Ligi gibi gruplara düşerse bence de çok umutlanma şimdiden :A Ama bence de en güzel kadınlardan biri, Afra da çok güzel ama yaştan kaybediyor :A

Bu arada Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Hatice Arslan, Seda Sayan, Nurgül Yeşilçay gibi isimleri de öneren çıkmamuş 😱 :A

• Güldürdün
Bülent Ersoy'u kerem dedi aslında :A

ExENLMtWQAAfVC1.jpg

• Güldürdün
Tescillendi mi. 😱 Sanırım tescilleyenler görme engelliler :A

Yapma dosiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dünyada kadın mı kalmadı dandik bir oylamadır bu :A

• Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...