2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.
@Dosi "teyzeler yarışıyor" mu bu etkiliğin adı, benim mi haberim yok? 🤔 Yaş sınırı (35) koyalım şu etkinliğe. 👉👈 🥺

Reactions: dreamy and Dosi
ben sunucu kontenjanindan eklerim tamam. @DarkLegenD mutlu ol

Aleyna'nın fiziği bile çeyrek finallik... Neyse algıyla malgıyla, totem ile kendisini finallere taşıyacağız. İş başa düştü...

Reactions: MasacRE
yok okadar da degil
yoksa herkes birsey önerecek
son gün durum ve sayiya göre bakariz
(halederiz)
Neyse Fahriye Evcen haricinde çok önemli bir eksik kalmamış gibi, en kötü ihtimalle ben öneririm zaten

Reactions: Dosi
Şimdi biraz daha baktım da eksikler tespit ettim ya
Benim yardımcım @Sherlock da öneri yapmadı herhalde, 3 kişi de o önersin de eksikleri yok edelim
suan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecek

Deniz 5 isim ile gelmis 3 tanesini ayiklayinca 13 olacak

Utku beyciğime bak tüm isimleri önermiş, piyasada isim kalmayınca beni çağırıyor.
Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar

suan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecek

Deniz 5 isim ile gelmis 3 tanesini ayiklayinca 13 olacak
Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarım
Ha bu arada ben kimseyi bulamadım falan diyen varsa bana danışabilir, gerekli tavsiyelerde bulunuruz

Reactions: Sherlock and Dosi
Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar

Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarım
Ha bu arada ben kimseyi bulamadım falan diyen varsa bana danışabilir, gerekli tavsiyelerde bulunuruz
ondan süphem yok
sen 3+2 yap. senin o 2 ayricaligin olacak eski zamandaki yorucu katkilarinin hatirina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...