Bence yaş aldıkça güzelleşiyor ünlüler. Doğal halleri değildir çoğunda ve makyaj güzellikleriYaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.![]()
Bence yaş aldıkça güzelleşiyor ünlüler. Doğal halleri değildir çoğunda ve makyaj güzellikleriYaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.![]()
@Dosi "teyzeler yarışıyor" mu bu etkiliğin adı, benim mi haberim yok? 🤔 Yaş sınırı (35) koyalım şu etkinliğe. 👉👈 🥺Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.![]()
18-80 yaş arası@Dosi "teyzeler yarışıyor" mu bu etkiliğin adı, benim mi haberim yok? 🤔 Yaş sınırı (35) koyalım şu etkinliğe. 👉👈 🥺
Yaş aralığını @Tolstoyevski'nin belirlediği o kadar belli ki...18-80 yaş arası![]()
Geçen sene 1837519517 tane isim önerirken Aleyna babayı da eklemiştim ve yanılmıyorsam ilk turda elenmişti. Bu sene yalnızca 3 hakkımız olduğu için onlardan birini ilk turda elenecek birisi için kullanamam
ben sunucu kontenjanindan eklerim tamam. @DarkLegenD mutlu olGeçen sene 1837519517 tane isim önerirken Aleyna babayı da eklemiştim ve yanılmıyorsam ilk turda elenmişti. Bu sene yalnızca 3 hakkımız olduğu için onlardan birini ilk turda elenecek birisi için kullanamam@DarkLegenD
Aleyna'nın fiziği bile çeyrek finallik... Neyse algıyla malgıyla, totem ile kendisini finallere taşıyacağız. İş başa düştü...Geçen sene 1837519517 tane isim önerirken Aleyna babayı da eklemiştim ve yanılmıyorsam ilk turda elenmişti. Bu sene yalnızca 3 hakkımız olduğu için onlardan birini ilk turda elenecek birisi için kullanamam@DarkLegenD
sen gitmiyecekmiydin? Finali görecek misin?Aleyna'nın fiziği bile çeyrek finallik... Neyse algıyla malgıyla, totem ile kendisini finallere taşıyacağız. İş başa düştü...
Ooo güzel, elenecek de olsa yarışmada bulunsun bari Aleyna bababen sunucu kontenjanindan eklerim tamam. @DarkLegenD mutlu ol![]()
unutmama adina hemen ekledim bileOoo güzel, elenecek de olsa yarışmada bulunsun bari Aleyna baba![]()
Fahriye Evcen'siz olmaz bu yarışma, onu da sunucu kontenjanından ekleyiverunutmama adina hemen ekledim bile
Fahriye Evcen'de önerilmedi![]()
yok okadar da degilFahriye Evcen'siz olmaz bu yarışma, onu da sunucu kontenjanından ekleyiver![]()
Önerdiklerim ve Aleyna Tilki erkenden elenirse hemen giderim. 😣😣 O zamana kadar Beşiktaş da şampiyonluğunu ilan eder herhalde mucize olmazsa.sen gitmiyecekmiydin? Finali görecek misin?![]()
Neyse Fahriye Evcen haricinde çok önemli bir eksik kalmamış gibi, en kötü ihtimalle ben öneririm zatenyok okadar da degilyoksa herkes birsey önerecek
son gün durum ve sayiya göre bakariz
(halederiz)
güzeller uzmani olarak eksik pek yok diyorsan tamamdirNeyse Fahriye Evcen haricinde çok önemli bir eksik kalmamış gibi, en kötü ihtimalle ben öneririm zaten![]()
Şimdi biraz daha baktım da eksikler tespit ettim yagüzeller uzmani olarak eksik pek yok diyorsan tamamdir
aslinda bakinsak en az 20 daha bulunur ama önerilerle gidilmesi daha iyi![]()
Utku beyciğime bak tüm isimleri önermiş, piyasada isim kalmayınca beni çağırıyor.Şimdi biraz daha baktım da eksikler tespit ettim yaBenim yardımcım @Sherlock da öneri yapmadı herhalde, 3 kişi de o önersin de eksikleri yok edelim
![]()
suan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecekŞimdi biraz daha baktım da eksikler tespit ettim yaBenim yardımcım @Sherlock da öneri yapmadı herhalde, 3 kişi de o önersin de eksikleri yok edelim
![]()
Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylarUtku beyciğime bak tüm isimleri önermiş, piyasada isim kalmayınca beni çağırıyor.![]()
Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarımsuan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecek
Deniz 5 isim ile gelmis 3 tanesini ayiklayinca 13 olacak![]()
ondan süphem yokYok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar
Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarımHa bu arada ben kimseyi bulamadım falan diyen varsa bana danışabilir, gerekli tavsiyelerde bulunuruz
![]()