2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor. :A
Bence yaş aldıkça güzelleşiyor ünlüler. Doğal halleri değildir çoğunda ve makyaj güzellikleri :A

Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor. :A
@Dosi "teyzeler yarışıyor" mu bu etkiliğin adı, benim mi haberim yok? 🤔 Yaş sınırı (35) koyalım şu etkinliğe. 👉👈 🥺

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Geçen sene 1837519517 tane isim önerirken Aleyna babayı da eklemiştim ve yanılmıyorsam ilk turda elenmişti. Bu sene yalnızca 3 hakkımız olduğu için onlardan birini ilk turda elenecek birisi için kullanamam :A @DarkLegenD
ben sunucu kontenjanindan eklerim tamam. @DarkLegenD mutlu ol :A

Geçen sene 1837519517 tane isim önerirken Aleyna babayı da eklemiştim ve yanılmıyorsam ilk turda elenmişti. Bu sene yalnızca 3 hakkımız olduğu için onlardan birini ilk turda elenecek birisi için kullanamam :A @DarkLegenD
Aleyna'nın fiziği bile çeyrek finallik... Neyse algıyla malgıyla, totem ile kendisini finallere taşıyacağız. İş başa düştü...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
yok okadar da degil :A yoksa herkes birsey önerecek :A son gün durum ve sayiya göre bakariz :A (halederiz)
Neyse Fahriye Evcen haricinde çok önemli bir eksik kalmamış gibi, en kötü ihtimalle ben öneririm zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şimdi biraz daha baktım da eksikler tespit ettim ya :A Benim yardımcım @Sherlock da öneri yapmadı herhalde, 3 kişi de o önersin de eksikleri yok edelim :A
suan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecek :A
Deniz 5 isim ile gelmis 3 tanesini ayiklayinca 13 olacak :A

Utku beyciğime bak tüm isimleri önermiş, piyasada isim kalmayınca beni çağırıyor. :A
Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar :A
suan hakkini kullanmayip sonra kullanirim diyen kisileri hesap edersek senle birlikte 10 isim gelecek :A
Deniz 5 isim ile gelmis 3 tanesini ayiklayinca 13 olacak :A
Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarım :A Ha bu arada ben kimseyi bulamadım falan diyen varsa bana danışabilir, gerekli tavsiyelerde bulunuruz :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar :A

Sonra kullanırım diyenler unutmaz umarım :A Ha bu arada ben kimseyi bulamadım falan diyen varsa bana danışabilir, gerekli tavsiyelerde bulunuruz :A
ondan süphem yok :A sen 3+2 yap. senin o 2 ayricaligin olacak eski zamandaki yorucu katkilarinin hatirina :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...