Eminmisin? ?Kapattığından haberim yoktu
Aman iyikide yazmadın. 225i tamamladık. Gelde şimdi mobilden 225 resim indir yükle
100 ü aşmamalıydı aslında
Eminmisin? ?Kapattığından haberim yoktu
Aman iyikide yazmadın. 225i tamamladık. Gelde şimdi mobilden 225 resim indir yükle
100 ü aşmamalıydı aslında
Ciddi bilmiyordum ben perşembe bitiyor biliyordum ayrıca sandıkların kapanma yada kapanmama asla değil asıl konu ben 5 paylaşmışım başka kişi 50 başka 100 ama burda kabak bana patlıyor çok çelişkili aslında çokEminmisin? ?
Onu bunu bilmem. Bana mantıklı geldi MasacRE'nin sözü Sen böyle uzun yazdıkça daha çok şimşekleri üstüne çekiyorsunCiddi bilmiyordum ayrıca sandıkların kapanma yada kapanmama asla değil asıl konu ben 5 paylaşmışım başka kişi 50 başka 100 ama burda kabak bana patlıyor çok çelişkili aslında çok
Tabi sana gün doğdu hepiniz fırsatını yakalayınca birlikte planlar kuruyorsunuz uzun yazmakla şüphe çekiyorsam da sorun yok siz zaten tuzak kurup plan yapmışsınızOnu bunu bilmem. Bana mantıklı geldi MasacRE'nin sözü Sen böyle uzun yazdıkça daha çok şimşekleri üstüne çekiyorsun
Hepimiz derken? 😱 Şimdide kendi ayıbını örtmek için başkasını suçlamak ve iftira 😱Tabi sana gün doğdu hepiniz fırsatını yakalayınca birlikte planlar kuruyorsunuz uzun yazmakla şüphe çekiyorsam da sorun yok siz zaten tuzak kurup plan yapmışsınız
MasacRE, sen 1 kişi değilHepimiz derken? 😱 Şimdide kendi ayıbını örtmek için başkasını suçlamak ve iftira 😱
Bence çok uğraşma, daha fazla açık veriyorsun
Neyse, çok üstüne gelmeyecem artık. Kaldıramıyorsun sana olumsuz birşey denseMasacRE, sen 1 den fazla
İyide 1 kişi değil ondan hepiniz diyorum masacre sen hatta masacre nin komplo planında etiket yaptıkları hepiniz lafı ondan yazmıştımNeyse, çok üstüne gelmeyecem artık. Kaldıramıyorsun sana olumsuz birşey dense
he deyip kapatıyorum konuyu birazdanda uyumaya kaçacam zaten
Şimşekleri üzerinden çekmek için seni hedef gösterdi MasacRE ama söylediklerinde haklılık payı varmışki senin elin ayağına dolandı. Bi heyecanlandınİyide 1 kişi değil ondan hepiniz diyorum masacre sen hatta masacre nin komplo planında etiket yaptıkları hepiniz lafı ondan yazmıştım
Hayır şimdi beni söyleyip etiket yaptı bazılarını da üstelik sende ona katılıp konuştun ben hepiniz deyince de sen inkar ettin yalan mı sonuç itibariyle çoksunuz hepiniz lafında çok haklıyımŞimşekleri üzerinden çekmek için seni hedef gösterdi MasacRE ama söylediklerinde haklılık payı varmışki senin elin ayağına dolandı. Bi heyecanlandın
inkar ettiğim bir durum yok, senin bizleri suçlayıp senin için plan kurmakla suçlamana yazdım o yorumu. Iyice elin ayağına dolandı Tamam arşivin yok inandım gidip rahat bir uyku çekebilirsinHayır şimdi beni söyleyip etiket yaptı bazılarını da üstelik sende ona katılıp konuştun ben hepiniz deyince de sen inkar ettin yalan mı sonuç itibariyle çoksunuz hepiniz lafında çok haklıyım
Haklılık payı nasıl bulunuyor anlamadım ortaya atılan bir iddia da savunmaya çalışınca bu haklılık payı sayılıyor pes, ayrıca ortaya atılan iddiada bana yanıt hakkı çıkıyor doğal buda komplonun da asıl planı sen yapmışsıninkar ettiğim bir durum yok, senin bizleri suçlayıp senin için plan kurmakla suçlamana yazdım o yorumu. Iyice elin ayağına dolandı Tamam arşivin yok inandım gidip rahat bir uyku çekebilirsin
@MasacRE ortalığı karıştırıp kaçtı. Resmen ihale bana kaldı ortalığı başkaları karıştırır, faturası Dosi'ye kesilir işte Utku Bey, senin yaptığın yorumda benim en ufak bir müdahalem yada planım yok ama işte gördüğün gibi sebepsiz yere suçlanan ben oluyorumHaklılık payı nasıl bulunuyor anlamadım ortaya atılan bir iddia da savunmaya çalışınca bu haklılık payı sayılıyor pes, ayrıca ortaya atılan iddiada bana yanıt hakkı çıkıyor doğal buda komplonun da asıl planı sen yapmışsın
İyi geceler diliyorum@MasacRE ortalığı karıştırıp kaçtı. Resmen ihale bana kaldı ortalığı başkaları karıştırır, faturası Dosi'ye kesilir işte Utku Bey, senin yaltığın yorumda benim en ufak bir müdahalem yada planım yok ama işte gördüğün gibi sebepsiz yere suçlanan ben oluyorum
Ben uyumaya gidiyorum. iyi geceler
Kuduruklar güzel kız bulmak için yarış ediyorlar, ne günlere kaldık Allahım affet @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem @vadikızı @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @eskici
olmazsa olmaz@xemrexxx içlerinde dimii
Eleyeceğin isimleri özelden at da bakayım o zaman, yanlışlıkla önemli isimler gitmesin@MasacRE 114 güzel kalmış oylanacak. Umarım unuttuklarım olmamıştır. hepsini gruplara ayırdım ve kağıda yazdım isimleri. Bazı isimler çok gereksiz ve en fazla 3-4 oy alacağı kesin. Acaba onları hiç eklemesemmi? Hem daha az olur. yine 8 güzeli üst tura atarız. Yarın firsatım olursa 30 güzelin fotosunu yükleyip ilk 2 grubu açarım.
Kalan güzeller
- Hadise
- Sıla
- Ece Erken
- Bengü
- Meriç Aral
- Aybüke Pusat
- Dilan Çiçek Deniz
- Hazal Türesan ?
- Neslihan Atagül
- Seren ŞİRİNCE
- Hande Erçel