Neyse birazdan eklemelere başlarım, bu arada konuda türk güzeller diye belirlememe rağmen @Sherlock un sorusu şaşırtıcı olduSonuçta burada yok işte, biz ne bilelim senin twittera yazdığın listeyi
Neyse birazdan eklemelere başlarım, bu arada konuda türk güzeller diye belirlememe rağmen @Sherlock un sorusu şaşırtıcı olduSonuçta burada yok işte, biz ne bilelim senin twittera yazdığın listeyi
yazdıkların ilk mesajdaki spoi listesinde var
Sıla'yı senden dolayı ekledim ama zamanında finalist olup kıl payı Tuba Büyüküstün'e kafa tutması kan dondurucu cinsten 😱 @MEnes
o liste gruplara ayırılacak liste haliyle bana orda olmayan başka isimlerle gelinki ekliyeyim listeye. Oylamaları grup yapılınca yapacaksınızOnlar dışındamı yazacaktık
o liste gruplara ayırılacak liste haliyle bana orda olmayan başka isimlerle gelinki ekliyeyim listeye. Oylamaları grup yapılınca yapacaksınız
Taman ekliyorum şimdi. İsim olarak tanıyamadım ama foto ayarlayacağım zaman görürüm kimler.Hımm tmm ozaman bu üçünü diyorum o zaman
Ebru Şahin
İlayda Erkök
Devrim Özkan
Taman ekliyorum şimdi. İsim olarak tanıyamadım ama foto ayarlayacağım zaman görürüm kimler.
Ha tamam. Yeni yüzlerin olması harika.Devrim Özkan Vuslatta oynuyor Ebru Şahin Hercai deki Reyyan İlayda Erkök de Hercai de oynuyor istersen resim atabilirim
Ha tamam. Yeni yüzlerin olması harika.
Fotoya gerek yok. Zamanı gelince goigelden ararım ayarkarım.Bu hafta Perşembe veya Cumaya gelir ilk gruplar. Kaç kişi olduğuna göre grupta sayıları ve kaç kişi üst tura çıkacak hesaplamasını yaparım.
Berna Keklikler, Hilal Altınbilek
Ekledim, Berna ile şuana kadar 3 tane Survivor güzeli eklemiş olduk. Sürvivor Müge'de güzeldi. Sonra onun soyismini bakıp eklerim.Berna Keklikler, Hilal Altınbilek
Dur daha ben sana ne güzeller bulacağımEkledim, Berna ile şuana kadar 3 tane Survivor güzeli eklemiş olduk. Sürvivor Müge'de güzeldi. Sonra onun soyismini bakıp eklerim.
@MasacRE 65 oluyor ozaman
Dök artık ortaya şu 10 GB'lık arşivini.Dur daha ben sana ne güzeller bulacağım
Kim diye baktım, Kanatsız Kuşlar dizisinde izlediğim kızmış ha birde Baba Candır dizisi.@Dosi Melis Tüzüngüç. Belki bir üst tura çıkar.
Kuduruklar güzel kız bulmak için yarış ediyorlar, ne günlere kaldık Allahım affet @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem @vadikızı @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @eskici
Yalnız sunan benim, tezin biraz çürüyorKuduruklar güzel kız bulmak için yarış ediyorlar, ne günlere kaldık Allahım affet @xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem @vadikızı @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @eskici
Böyle bir şey kabul edilemez!!!!