Bu nasıl saçma bir sonuç ya kim birinci yaptı bu Beren’isen ve @eskici için En Favori Yakışıklı yarısmasını belki ayarlarım yazdan sonra
Sen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!Bu nasıl saçma bir sonuç ya kim birinci yaptı bu Beren’i
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslındaSen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında
Ne uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi nin; kadın 1. Oldu ve boşaniyorSen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!
Me uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi bin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor@Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk
Aman o mevzu aylardır vardı, ben sadece fazla uzamaması adına fişi çekmiş olabilirimMe uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi bin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor@Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk
çünkü arkadaş hatırına dönmüş birşeyler ve haliyle kazanması hayal olduBenimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında
Zaten yarışma benim için ciddiyetini kaybetmişti o yüzden pek önemsemiyorum sonucuçünkü arkadaş hatırına dönmüş birşeyler ve haliyle kazanması hayal olduBaşka seneye artık
Baştan beridir onaylamadiğim birisiydi KenanNe uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi nin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor@Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk
Baştan beridir onaylamadiğim birisiydi KenanEvlendi uğursuz geldi. Şimdi boşanıyor yeni dizisiyle fırtınalar estirecek@Dosi
Ne alaka boşanma?Aman o mevzu aylardır vardı, ben sadece fazla uzamaması adına fişi çekmiş olabilirimBeren daha iyisine layık.
"her damla göz yaşıma DEĞDİN" demişNe alaka boşanma?Boşanmıyor...
O kadar ince düşünmesek daha iyi, boşanmıyorlar işte"her damla göz yaşıma DEĞDİN" demişdeğmeye DEĞERSİN dememişDeğersin deseydi birlikteliği devam ediyor anlamını çıkarırdımDeğdin dediği için "ne halin varsa gör artık benim için bittin" anlamında.... Ama bunların hepsi BENCE
Sen masumeyitini kaybettin ben oyun arkadaşimi, "YOL ARKADAŞIMI"...O kadar ince düşünmesek daha iyi, boşanmıyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?