En Favori Güzel 2019 - Kazanan: Beren Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl saçma bir sonuç ya kim birinci yaptı bu Beren’i
Sen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!

Reactions: eskici
Sen tabiki. Oylamayarak birinci olmasını sağladın. 1 saar daha dursaydın son gününde oylama yapabilirdin ama sonrasında gelmek bilmedin!
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında

Reactions: Dosi
Benimle ne alakası var ben kullansam da beraberlik olurmuş zaten Hazal’ın fark atması lazımdı aslında
Ne uğursuz bir yarışmasi var dış mihrak, İsveç cadolozu , zeyneplerin yüz karası dosi nin; kadın 1. Oldu ve boşaniyor
@Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @cookies @ozmoturk

Son düzenleme:
Aman o mevzu aylardır vardı, ben sadece fazla uzamaması adına fişi çekmiş olabilirim
Beren daha iyisine layık.

Reactions: xemrexxx
çünkü arkadaş hatırına dönmüş birşeyler ve haliyle kazanması hayal oldu
Başka seneye artık

Reactions: eskici
Reactions: Dosi and xemrexxx
Reactions: Dosi
Ne alaka boşanma?
Boşanmıyor...
"her damla göz yaşıma DEĞDİN" demiş
değmeye DEĞERSİN dememiş
Değersin deseydi birlikteliği devam ediyor anlamını çıkarırdım
Değdin dediği için "ne halin varsa gör artık benim için bittin" anlamında.... Ama bunların hepsi BENCE

Reactions: Yiğitt
O kadar ince düşünmesek daha iyi, boşanmıyorlar işte

Reactions: Forumdash
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...