Samsung da sıktı
Samsung da sıktı
2020 En Favori Güzel : Beren Saat diyelim mi şimdiden kardeşim ?
Bade'ye de destek vereceksin ama. Sarışınlardan pek hoşlanmıyorsun gibi hissettim.
iPhone'yide ben sevmiyorum. Samsung'dan memnunum ama farklı istiyordum fakat olmadıSamsung da sıktıxaomi yada oppo da var bizde onlar da güzel tel cıkarıyor ammavelakin çin malılar
Yasaklanmamış mıydı o? Ceza veriliyordu hatta.
Her mesajına cevap verecek şarkısı var neyseki
İphonu ben de sevmiyorum hem popülerliği yuzunden hem de sadece kendi zincirine bağlamasındaniPhone'yide ben sevmiyorum. Samsung'dan memnunum ama farklı istiyordum fakat olmadı
Seninki hangi marka? yoksa o damı çok gizli bilgi?İphonu ben de sevmiyorum hem popülerliği yuzunden hem de sadece kendi zincirine bağlamasından
Geçen seferki yarışmaya göre en büyük gelişme Sıla'nın hak ettiği üzere erkenden şutlanması oldu
Sen de güzellik yarışmalarını takip edeceğine diğer etkinliklerden haber ver2020 En Favori Güzel : Beren Saat diyelim mi şimdiden kardeşim ?
Bade'ye de destek vereceksin ama. Sarışınlardan pek hoşlanmıyorsun gibi hissettim.
Öyle oldu, Aslı ile kim eşleşse biranda farklı durumlar olmuştuEmeğine sağlık @Dosi güzel bir etkinlik oldu, forum da bir miktar canlandı sayende bu süreçteKazanan isim de birinci tercihim olmasa da beğendiğim isimlerden biri oldu. Keşke bu sefer Aslı Enver finale çıksaydı ama olmadı yine aynı engele takıldık maalesef
aa evet o da iyi bir gelişmeydi, ama benim için bir diğer iyi kısım final biraz farklıydı eskiye oranlaGeçen seferki yarışmaya göre en büyük gelişme Sıla'nın hak ettiği üzere erkenden şutlanması oldu
SamsungSeninki hangi marka? yoksa o damı çok gizli bilgi?
Nekadar güzel bir ortak noktamız var öyleSamsungDiyorum ya sıktı... Güncelleme yok filan hep geç gelse bile
Beren'e oy verseydin daha güzel ortak noktamız olurduNekadar güzel bir ortak noktamız var öyle
Rica ederim. İlk başta sana verdiğim liste ile fazladan iş de çıkardık sana, kusura bakmaÖyle oldu, Aslı ile kim eşleşse biranda farklı durumlar olmuştuDemet'in durumuna şaşirmıştık ama Beren ile eşleşmesindede birşeyler oldu. Bazı durumların farkındaydım ama çok takılmadım. Beren favorim olmasada beğendiğim bir isim. Maksat eğlenmekti, kim kazanmış kaybetmiş çok takılmamak gerek
Tüm desteğin için tekrardan teşekkürler
Bu sayılmazmı?Beren'e oy verseydin daha güzel ortak noktamız olurdu
Evet 16 konuda her konuda 14 güzel beni ve telefonumu uğraştırmıştıRica ederim. İlk başta sana verdiğim liste ile fazladan iş de çıkardık sana, kusura bakma
Aslı'nın o son aşamayı da geçebilmesi için çok izlenen bir dizide oynaması gerekiyor benceİstanbullu Gelin'i @xemrexxx den başka takan yoktu forumda o yüzden ancak bu kadar oluyor bu şartlardaBak Hazal'a, geçen sefer erkenden elenmiş, şimdi finale kadar geldi BH sayesinde. Beren desen Aşk-ı Memnu'nun ekmeğini yiyor zaten yıllardırO yüzden Aslı için de şart böyle bir proje.
Sayılsın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?