yaaa yine beni mest eden bir yorum yazmışsınEllerine ve emeklerine sağlık, hepimize teşekkür etmişsin ama en çok emek veren sensin neticede. Foruma damga vuran bir etkinlik oldu her şeyden önce, forumun nispeten aktif olmayan zamanlarında ilaç gibi geldi etkinlik. Zaten En’ler listelerinde de hep zirvede yer aldı. Ben de kendi adıma teşekkür ederim o yüzden, bize güzelleri değerlendirme fırsatı verdiğin için.
Gelelim yarışmanın sonucuna, önceki turlarda da söylediğim gibi insanların güzel olana değil sevdiği isimlere oy verdiğini düşünüyorum. Böyle (bana göre) iddiasız olan iki ismin yer aldığı bir final olmasının da temel sebebi bu bence. Burcu Biricik, Tuba Büyüküstün, Elçin Sangu, Burçin Terzioğlu () gibi isimler varken beklentimin altında bir final oldu açıkçası. Yine de finalde oy verdiğim ismin kazanması sevindirici. Beren Saat zaten güzel bulduğum bir isim, sadece daha iyileri vardı dediğim gibi.
Yeni etkinliklerini de bekliyoruz, tatilinin sonrasında olacaktır sanırım artık...@Dosi
Dosiciğim emeğine sağlık muhteşem bir etkinlik oldu Hazal kazansaydı daha güzel olacaktı ama forum zevksiz tabiOnu biliyorum, beklentim başkaydı
Hazala oy verenlerKim bunlar?
Banada geldi lafHazala oy verenler
Hazal'dan güzelleride vardi ama forum zevksiz aynenDosiciğim emeğine sağlık muhteşem bir etkinlik oldu Hazal kazansaydı daha güzel olacaktı ama forum zevksiz tabi
Ama direkt demesem bile Beren'e oy ver diye ışık yakmişimdir sen görmemişindirBanada geldi laf
Şimdi vicdanın sızladı dimiHazal'dan güzelleride vardi ama forum zevksiz aynen
Hayır be onda da açık kalmışama şunda ? heyecana geldin diye büyük harfle yazdığını düşünüyorum.Yakışıklılarla ilgili Etkinlik seni heyecanlandırdı
İşimi ciddiye alıyorum, olacak okadarSon andaki tüm şer odaklarına rağmen Beren'ciğim kazanmiş
Emeğine sağlık @Dosi Yeni üye olup onların oylarını saymadiğin için sandığın başinda durup, ayrılmadiğin için ayrıca teşekkürler
ne alaka be, Hem Hazal hem Beren'den daha güzelleri anlamina geliyor o cümlem. Hande Erçel meselaŞimdi vicdanın sızladı dimi
ama o mesaja uyan bir hareket. YadırgamadımHayır be onda da açık kalmış
Benimde gönlümde Hazal'a oy vermenizdi ama yapmadınız. Kimseye oyla diyemezdimAma direkt demesem bile Beren'e oy ver diye ışık yakmişimdir sen görmemişindir
Aynen Sıla vardı meselaHazal'dan güzelleride vardi ama forum zevksiz aynen
İçime sinen bir oylama başardiğin için teşekkür ederimİşimi ciddiye alıyorum, olacak okadarHatta bir ara @MasacRE bana sabahın köründe yatacağına forumda ne işin var demiştiEtkinliği yürütünce olası problemlerde anında çözeyim diye aktifliğimi tam hız illeri yapmıştım
@ozgur2113 mesela, oyunu Beren yerine Hazal'a vermişti yanlışlıkla, oralı olmayabilirdim ama anında düzeltmesini sağladım istemedende olsa. @eskici aktif olsaydı Hazal'ı oylayacaktı
Berenci olduğunu bildiğim üyelerede ısrar ettim katılımda bulunsunlar diye
Hazaldan daha güzelleri var iştene alaka be, Hem Hazal hem Beren'den daha güzelleri anlamina geliyor o cümlem. Hande Erçel mesela
Sen diyemezsin sen yürütüyorsun çünküBenimde gönlümde Hazal'a oy vermenizdi ama yapmadınız. Kimseye oyla diyemezdim
Ya çok belirttim, Beren normalde tabiki oylayacağım bir isim ama bu sene yeni biri olsun isterdim fakat Hazal'ı Beren'den bir tık daha güzel buluyorum, birazda o etkendi
herşey siz fav10 sakinleri için. Benimde içime sinen bir etkinlik süreci oldu. Telefonumla ben çok yorulduk ama değdiİçime sinen bir oylama başardiğin için teşekkür ederim
Hazaldan daha güzelleri var işteBeren demedim, dememişim
Seneye yeni bir telefon alısın artıkherşey siz fav10 sakinleri için. Benimde içime sinen bir etkinlik süreci oldu. Telefonumla ben çok yorulduk ama değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?