Sana karşı olan Dosi'yi demek istemiştimYok sadece harf değiştirdim.O foto için değil genel konuşmuştum orada, olayı başka yerlere çekme.Bu sadece Dosi için değil herkes için geçerli bence.
olayı tamda olması gereken yere çekiyorum
Sana karşı olan Dosi'yi demek istemiştimYok sadece harf değiştirdim.O foto için değil genel konuşmuştum orada, olayı başka yerlere çekme.Bu sadece Dosi için değil herkes için geçerli bence.
Bana karşı hangi Dosi olursa olsun kabulümdür bir problem yok.Sana karşı olan Dosi'yi demek istemiştim
olayı tamda olması gereken yere çekiyorum
Mesajı yazarken offlineydin, hemen ışınlanmişsınBana karşı hangi Dosi olursa olsun kabulümdür bir problem yok.O yerler benim ilgi alanıma girmiyor, benim ilgi alanıma giren şeyler belli.
Pc'yi açtım öyle foruma girince gördüm.Mesajı yazarken offlineydin, hemen ışınlanmişsınYok bence her Dosi kabulün değil
Lütfen bana gerçeklik payı olan mesajlar yazın. Yalandan avutulmayı sevmemPc'yi açtım öyle foruma girince gördüm.Her Dosi kabulüm olmayabilir tabi, o biraz sıva mesajıydı sanırım...
Sıva bir sanattır yalnız...Lütfen bana gerçeklik payı olan mesajlar yazın. Yalandan avutulmayı sevmem
oOo Puanını anladımSıva bir sanattır yalnız...Eğer her mesajı gerçeklik değerleri arasında yazarsam forumda taş üstünde taş kalmaz...
Anlayacağını biliyordum ve anladığına sevindim.oOo Puanını anladımama beni sevindirmeye yönelik mesajlarda sıva istemembaşkalarına bol sıva yapabilirsin
Ay senin şu lafın tipik 'bebeğiniz ya kız, yada erkek olacak' söylemi gibi olduAnlayacağını biliyordum ve anladığına sevindim.Seni sevindirmeye yönelik mesajlarda gerçeklikten şaşmamaya özen göstermekle birlikte hepsinde gerçekçi olamayabilirim, bunun sözünü veremem kimseye...
Ortada cevaplar vermek en iyisi bu gibi konularda, ahahahahaha.Ay senin şu lafın tipik 'bebeğiniz ya kız, yada erkek olacak' söylemi gibi oldu
bende senin adına cevap vermiştim Deniz'eVERDİM
amacın ben olmak zatenbende senin adına cevap vermiştim Deniz'e
uyumadan yine dinle bu şarkıyıOrtada cevaplar vermek en iyisi bu gibi konularda, ahahahahaha.
hahaamacın ben olmak zatenKıskanıyorsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?