En Favori Güzel 2019 FİNAL / Hazal Kaya - Beren Saat

Hangi güzel 'En Favori Güzel 2019' Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@12.Adam sendemi ya :T:
@MasacRE :TBeren farkı baya açtı. Hazal Aslı kadar oy alabilecekmi bakalım.
RwkuGnhiSuG2kw_NKahG7Elpm3Dh8Zz93DDhbBrg-xIsdcwcpE0MkmGFPC46NBSDjY_YnndUsdAFMKOLednDoMO40wk3Pa0-1MXi_HiFwLzet4ZZyF5J-uw=w320-h262-nc

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Beren'in kazanması fiyasko.
Burdan dönmez artık sanmıyorum.
Yapacak bir şey yok, en çok beğenilen kazanıyor :D

Erkekler olaya daha çok cinsel çekicilik bakımından yaklaşıyor sanırım, karşı cinste daha çekici olan daha güzel geliyor ve yüz güzelliği geri planda kalıyor ama tabi Beren Saat saf güzellik bakımından da Hazal Kaya ile denk sayılırlar. İkisi arasında seçim yapmak zor olduğu için “çekicilik” farkıyla B.Saat fark atıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Bu forumun erkeklerini oldum olası sevemedim zaten :F

Beren’in kaybetmesi ihtimal dahilinde bile değil zaten :A Türkiye’de her anlamda konuşulan bir kadın :bhr:
Konuşulmasını değil güzelliğini tartışıyoruz kartlaşmış suratı var diye dizilere bile çağırmıyorlar. :A

Erkekler olaya daha çok cinsel çekicilik bakımından yaklaşıyor sanırım, karşı cinste daha çekici olan daha güzel geliyor ve yüz güzelliği geri planda kalıyor ama tabi Beren Saat saf güzellik bakımından da Hazal Kaya ile denk sayılırlar. İkisi arasında seçim yapmak zor olduğu için “çekicilik” farkıyla B.Saat fark atıyor. :D
Hiçbir cinsel arzu uyandırmıyor bende bu kadın :F

Ben bu sonuçlardan sonra Aslı'yı 2. güzel sayıyorum. Hazal gibi rezil olmadı, daha çok direndi en azından :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...