Bunun üstüne gidip güzel bir uyku çekeyim sahur öncesiBen her türlü Beren’e oy verirdim ki
Bunun üstüne gidip güzel bir uyku çekeyim sahur öncesiBen her türlü Beren’e oy verirdim ki
Umarım gülersin olayın sonunda...uyumadan yine dinle bu şarkıyı
Umutlarım yok olduUmarım gülersin olayın sonunda...
Oylamada çok fark var yani, kötü olmuş...Umutlarım yok oldu
ve
Canın sağolsun
26 oy kullanıldı, 12oy daha gelebilir Şuan evet biraz fark varOylamada çok fark var yani, kötü olmuş...
Sağlık olsun, demek ki forum halkının takdiri böyleymiş.26 oy kullanıldı, 12oy daha gelebilir Şuan evet biraz fark var
Demet Evgar'da tur atlıyor sanmıştık ama sonuç ortada KısmetSağlık olsun, demek ki forum halkının takdiri böyleymiş.
haha teyzeler moralimi yerine getirdi
Oyladım bile.@kerim yavuz oylarsan sevinirim
Burdan dönmez artık sanmıyorum.Beren'in kazanması fiyasko.
Beren’in kaybetmesi ihtimal dahilinde bile değil zaten Türkiye’de her anlamda konuşulan bir kadınBeren'in kazanması fiyasko.
Beren'in kazanması fiyasko.
Burdan dönmez artık sanmıyorum.
Yapacak bir şey yok, en çok beğenilen kazanıyor
Bu forumun erkeklerini oldum olası sevemedim zatenBurdan dönmez artık sanmıyorum.
Konuşulmasını değil güzelliğini tartışıyoruz kartlaşmış suratı var diye dizilere bile çağırmıyorlar.Beren’in kaybetmesi ihtimal dahilinde bile değil zaten Türkiye’de her anlamda konuşulan bir kadın
Hiçbir cinsel arzu uyandırmıyor bende bu kadınErkekler olaya daha çok cinsel çekicilik bakımından yaklaşıyor sanırım, karşı cinste daha çekici olan daha güzel geliyor ve yüz güzelliği geri planda kalıyor ama tabi Beren Saat saf güzellik bakımından da Hazal Kaya ile denk sayılırlar. İkisi arasında seçim yapmak zor olduğu için “çekicilik” farkıyla B.Saat fark atıyor.
Bu forumun erkeklerini oldum olası sevemedim zaten
Konuşulmasını değil güzelliğini tartışıyoruz kartlaşmış suratı var diye dizilere bile çağırmıyorlar.
Hiçbir cinsel arzu uyandırmıyor bende bu kadın
Ben bu sonuçlardan sonra Aslı'yı 2. güzel sayıyorum. Hazal gibi rezil olmadı, daha çok direndi en azındanBurdan dönmez artık sanmıyorum.