En Favori Güzel 2019 FİNAL / Hazal Kaya - Beren Saat

Hangi güzel 'En Favori Güzel 2019' Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle dediğine göre Hazal zoraki destekleniyor gibi:A Sırf Beren kazanmasın gibisinden:A
Ben Serenay'a oy vermedim. Geçen sefer hep Beren'i destekledim ama bu finalde Serenay olsa ona oy verirdim :A ben yeni bir isim kazansın istiyorum.
Bu finalde Aslı ve Hazal olsa kararsız olurdum ama Hazal'ı normaldede Beren'e tercih ediyorum.
Hande Erçel bence en güzelliydi :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben Serenay'a oy vermedim. Geçen sefer hep Beren'i destekledim ama bu finalde Serenay olsa ona oy verirdim :A ben yeni bir isim kazansın istiyorum.
Bu finalde Aslı ve Hazal olsa kararsız olurdum ama Hazal'ı normaldede Beren'e tercih ediyorum.
Hande Erçel bence en güzelliydi :bhr:
Meryem varmıydı bu yarişmada?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Beren kazanacak gibi, Aslıhan elendiği için çok üzülmüştüm ama bu iyi oldu. :Z Hazal Kaya da kazanırsa üzülmem zaten. :D

@MEnes :bhr:
(videonun içeriği hakkında hiç bilgim yok, sadece dünküne uyuyor diye seçtim :A anlarsın :A )

• Güldürdün
Reactions: MEnes
oyy garibim :( Bilseydim onun oldugu kategoride oy atardım:( @xemrexxx de hiç oy dilenmedi ki:A
1 oy ile elenenler vardı, belki Meryem'de onlardandı, unutmuşum :A @xemrexxx oy dilenmişti ama hangi güzeli için onuda hatırlamıyorum, sen dönüp bakmamıştın mesajına, şimdi oylardım falan deme buyüzden:A

1 oy ile elenenler vardı, belki Meryem'de onlardandı, unutmuşum :A @xemrexxx oy dilenmişti ama hangi güzeli için onuda hatırlamıyorum, sen dönüp bakmamıştın mesajına, şimdi oylardım falan deme buyüzden:A
Meryemiçin dilenseydi varimi yogumu veririmdim:A Ama başka ecünnüler için içerse kılımı kıpırdatmam:A Ama her mesaja dönuyorum. Görürsem. Yazmasam bile reaksiyon atıyorum:F

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Meryemiçin dilenseydi varimi yogumu veririmdim:A Ama başka ecünnüler için içerse kılımı kıpırdatmam:A Ama her mesaja dönuyorum. Görürsem. Yazmasam bile reaksiyon atıyorum:F
yo, sen benim bir sürü etiketimi es geçtin bu etkinlikte :A Kaç kere kritik gruplar vardı ve sadece toplamda 2 tanesine tepki vermiştin ilk gruplarda, birindede kaderleriyle oynayamam demiştin ama söz konusu Meryem olunca oynayacaktın demekki çünkü gidip baktım 1 oy ile elenmiş ve daha 2. turda :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...